Gość: einstein IP: *.teleton.pl 06.09.02, 23:30 co do "czasem zwalnia". do autora. czyli obalamy teorie wzglednosci? ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: +++IGNOR Nic nowego: stare slabości i plycizny TW.... IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 06.09.02, 23:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioc Re: Teoria względności. Szybkość światła. Przełam IP: *.stacje.agora.pl 09.09.02, 12:22 W ośrodku materialnym światło porusza się wolnie niż w próżnij. Dzięki temu dochodzi do załamania światła na granicy ośrodków, ale nie ma to nic wspólnego z obalaniem teorii względności. pozdrawiam P.C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sikorski Re: Teoria względności. Szybkość światła. Przełam IP: *.ti.telenor.net / *.ti.telenor.net 10.11.02, 00:35 Biorac ostatni akapit z tego wypracowania mozna wysnuc teorie , ze problem zmagazynowania ogromnej energii zostal rozwiazany. czy nie mamy tu do czynienia z przeswietna bateriao ktorej jak wida cnikt do tej pory nie pomyslal bo mu koncern FORDA jak zwykle nie gwaranuje zdrowia... Odpowiedz Link Zgłoś
rmn ple ple ple ... 10.11.02, 09:54 Tak niestety wygląda informacja w dzisiejszym świecie. Nic nie znaczącym wydarzeniom, poprzez odpowiednią formę przekazu, próbuje się nadać wielkie znaczenie. Przecież ten artykuł równie dobrze mógłby mieć tytuł: "I znowu ktoś d... zawraca, że coś odkrył". Właściwie nie mógłby, a powinien. Tylko kto by go przeczytał. Pozdrawiam Roman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Teoria względności. Szybkość światła. Przełam IP: 212.160.91.* 14.11.02, 15:05 a Odpowiedz Link Zgłoś