Dodaj do ulubionych

Mężczyźni wolą blondynki?

17.03.06, 18:35
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • sothis666 [...] 17.03.06, 18:40
      • Gość: Cykada Re: Mężczyźni wolą blondynki? IP: *.onlink.net 17.03.06, 19:52
        ale cymbaly. Szkoda mi was.
        • Gość: cykada5 Re: Mężczyźni wolą blondynki? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.03.06, 20:40
          ...a ja lubie blondynów o szaroniebieskich oczach;yes,yes,yes
          • szymko123 Re: Mężczyźni wolą blondynki? 17.03.06, 20:47
            Rozumiem, że chodzi Ci o Marcinkiewicza...? Yes, yes, yes?
            • Gość: cykada5 Re: Mężczyźni wolą blondynki? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.03.06, 21:34
              O nie,u pana premiera nie zauważyłam koloru włosów. Mam na mysli wspomnianych
              w postach np Szwedów,a yes,yes yes jest ozdobnikiem do frywolnej wypowiedzi.Yes!
              • der.die.das Wcale nie wolę blondynek!!! 17.03.06, 22:07
                Brunetki, maluteńkie jak calineczki... te są najśliczniejsze!!!
                • stefa12 Re: Wcale nie wolę blondynek!!! 17.03.06, 23:33
                  der.die.das napisał:

> Brunetki, maluteńkie jak calineczki... te są najśliczniejsze!!!
                  tylko, że na specjalne okazje zakladają *brody*
                  • Gość: feelgood A ja mam problem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 09:00
                    Bo podobają mi się tylko kobiety w typie top modelki. A takie to ułamek
                    populacji. I co ja mam zarobić? Może to da się leczyć?
                    • nessuno Re: A ja mam problem! 22.03.06, 21:33
                      Umów się z Hojarską,albo z Gronkiewicz-Waltz. ;-)
                • stefa12 Re: Wcale nie wolę blondynek!!! 17.03.06, 23:34
                  der.die.das napisał:

> Brunetki, maluteńkie jak calineczki... te są najśliczniejsze!!!
                  *brody, brody, komu brody?*
                • Gość: /kolo [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 01:09
                  • kkkarolina [...] 18.03.06, 10:32
                    • hanwon4 [...] 18.03.06, 11:16
                    • kkkarolina Do Admina 18.03.06, 12:27
                      Proszę o uargumentowanie swojej decyzji. Co było naruszającego regulamin w wypowiedzi mojej i hanwon4? To jest paranoja
                      • eraster Re: Do Admina 19.03.06, 00:22
                        pisząc swój post ( bardzo słuszny zresztą, tylko trzeba wziąźć pod uwagę, że nie
                        jestem na forum 24 godziny)) pozostawiłaś tytuł posta, który chciałabyś usunąć,
                        wulgaryzm był w tytule, więc pozostawienie Twojego wpisu byłoby bez sensu, bo to
                        o co walczyłaś i tak by na forum zostało,
                        to samo dotyczyło hanwona
                • emeryt21 Re: Wcale nie wolę blondynek!!! 18.03.06, 08:23
                  A ja cale zycie mam rozdwojenie jazni.Podobaja mi sie obszerne brunetki i
                  drobne blondynki.I co tu wybrac?Wszystkie podobaja mi sie za wyjatkiem mojej
                  osobistej tesciowej,ktora przypomina hipopotama z epoki lodowcowej.
                  • Gość: azc Re: Wcale nie wolę blondynek!!! IP: 150.254.85.* 22.03.06, 11:06
                    Jeżeli jesteś emerytem, to może Twoja teściowa JEST z epoki lodowcowej.
                    Pogratulować dlugowieczności!
            • Gość: kr brunetki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dhcp.mant.nc.charter.com 18.03.06, 03:45
          • Gość: koneser Re: Mężczyźni wolą blondynki? IP: *.8.11.vie.surfer.at 18.03.06, 00:33
            To ja! Czuję się lubiany ;-)
        • Gość: hans Re: Mężczyźni wolą blondynki? IP: *.jmdi.pl 17.03.06, 21:12
          tak samo mezczyzni wola blondynki, jak wszyscy faseci zostawiaja wcisniete
          brudne skarpetki w kat kanapy, co za brednie, wkurza mnie takie szufladkowanie,
          to kwestia gustu, a nie jakies tam
          • Gość: azc Re: Mężczyźni wolą blondynki? IP: 150.254.85.* 22.03.06, 11:08
            A ja lubię blondynki, brunetki i rude, jeśli są naturalne. A najbardziej lubię
            płodozmian.
        • duzapizzanawynos Re: Mężczyźni wolą blondynki? 17.03.06, 21:53
          No to ja jestem jednym z tych cymbałów, wybieram blondynki ;-)
        • Gość: FreakyMisfit Re: Mężczyźni wolą blondynki? IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 17.03.06, 23:00
          Zaprezentowaną teorię o kant dupy rozbić. To wszystko to genetyka.
        • stefa12 Re: Mężczyźni wolą blondynki? 17.03.06, 23:32
          Gość portalu: Cykada napisał(a):

> ale cymbaly. Szkoda mi was.
          Bo nie są podstępne jak te baby z brodami
        • Gość: szyderca Re: Mężczyźni wolą blondynki? IP: *.orange.pl 18.03.06, 07:56
          Gość portalu: Cykada napisał(a):

> ale cymbaly. Szkoda mi was.

Cóż za głęboka wypowiedź, jaka wyczerpująca argumentacja :)))
        • Gość: syrop na kaszel Re: Mężczyźni wolą blondynki? IP: *.aster.pl 18.03.06, 11:10
          Mężczyźni wolą piwo!
        • Gość: meron Re: Mężczyźni wolą blondynki? IP: 87.207.113.* 18.03.06, 11:27
          nic niewarty artykuł to media wykreowały ten pogląd faceci wcale nie faworyzują
          blondynek tak naprawdę większośc nie lubi rudych...
        • Gość: bos Re: Mężczyźni wolą blondynki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 12:56
          lituj sie nad soba bo jestes zkompleksiny
        • Gość: agata [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 14:09
    • Gość: met ja mysle inaczej IP: *.eu.org / *.eu.org 17.03.06, 18:46
      Jak dla mnie to zwykly efekt zalozyciela
      • Gość: blondyna Re: ja mysle inaczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 19:44
        A ja w ogóle nie myślę - jestem blondynką
    • Gość: co.ty.powiesz Azjatyccy Europejczycy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 18:54
      "pojawiły się niemal na pewno wśród Europejczyków dopiero po ich przybyciu na
      nasz kontynent"

Hmmm... Ciekawa koncepcja: Europejczycy najpierw mieszkali sobie poza Europą, a
      potem stwierdzili: Skoro nazywają nas "Europejczykami", to może byśmy tak
      pojechali (popłynęli, poszli) do Europy???
      Wiadomo, że ludy zamieszkujące Europę przybyły tam w pewnym czasie, ale czy
      można je określać tym mianem, zanim osiedliły się na tym kontynencie?
      • taimyr Re: Azjatyccy Europejczycy??? 18.03.06, 14:58
        Tak -co.ty.powiesz- Europejczycy wyszli od Afrykanów; pewne plemiona, a może
        lepiej- stada, przywędrowały (tak: lądolud oraz jeszcze wtedy inne
        rozmieszczenie lądów niż obecnie pozwoliło na wędrówkę) na tereny dzisiejszej
        tak zwanej i w określony sposób ukształtowanej Europy. Rdzenni Europejczycy,
        których wówczas zastali to neandertalczycy- Ci wyginęli a z przybyłymi ludami z
        Afryki nigdy się nie ,,spiknęli", więc nasze geny, tj. europejskie, mają
        początek u pradawnych mieszkańców Afryki :o)
      • taimyr Re: Azjatyccy Europejczycy??? 18.03.06, 15:00
        ..i można ich okraślać mianem Europejczyków, kiedy mówimy o konkretnej grupie, o
        której wiemy, że tutaj przybyła.
        • Gość: co.ty.powiesz Re: Azjatyccy Europejczycy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 00:05
          taimyr napisała:

> ..i można ich okraślać mianem Europejczyków, kiedy mówimy o konkretnej
          > grupie, o której wiemy, że tutaj przybyła.

Tiaaa... To tak, jakby mówić o pradziadach pierwszych białych osiedleńców w
          Ameryce - Amerykanie, a o przodkach Polaków przybyłych do Australii -
          Australijczycy.
          A gwoli prawdy, jeśli zaś chodzi o przybyszów do Europy o ciemniejszej
          karnacji, to pochodzili oni zarówno z Afryki, jak i z Azji.
    • Gość: 100% testosteronu Re: Mężczyźni wolą blondynki? IP: *.chello.pl 17.03.06, 19:04
      Jestem mężczyzną i wolę brunetki. Szczególnie jedną ;)
      • Gość: Blondi Re: Mężczyźni wolą blondynki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 19:49
        Teraz, dziś... A za parę miesięcy będziej inaczej śpiewał, jak spotkasz
        naprawdę piękną kobietę. Oczywiście blondynkę o białej jak mleko skórze... :D
        • szymko123 Re: Mężczyźni wolą blondynki? 17.03.06, 20:51
          Cóż..., wtedy może zainwestuje trochę tego i owego, żeby przekazać garnitur
          genetyczny... Albo i nie, bo może kocha czule i odpowiedzialnie...?
          Nic pewnego..., rzeczywistość potrafi zadziwiać...
        • Gość: macho Re: Mężczyźni wolą blondynki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 23:10
          A ja mam niebieskooką brunetkę. Yuuuuuuuchu! To jest to!
          • Gość: goga Re: Mężczyźni wolą blondynki? IP: *.chello.pl 19.03.06, 17:43
            a jakiej uzywa farby do wlosow?
    • Gość: gosc Kolejny debilny artykul IP: *.molgen.mpg.de 17.03.06, 19:26
      Czy chodzi o to, Skandynawowie sa oziebli i trudno im sie przypodobac?
      Czy skandynawscy mezczyzni dziecinnieja?
      Itp itd.

Chyba nie warto mowic, ze Skandynawowie nie sa potomkami lowcow mamutow, bowiem
      tamta ludnosc byla zblizona wygladem do rasy zoltej (np. Eskimosow).
    • pocalujta_wujta Tylko rude 17.03.06, 19:27
      Moja zona jest ruda i dlatego wole tylko rude. Mam nadzieje ze to czyta :-)
    • Gość: brunet Bo nie mają wąsów pod nosem . n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 19:31
    • dreduffka Re: Mężczyźni wolą blondynki? 17.03.06, 19:37
      pewnie i wola kaczory ale brunetki tez:)
    • elizariusz faceci lubią ladne optymistki 17.03.06, 19:39
      lubia faceci

Blondynka ala Scarlett wyglada
      jak po załamaniu nerwowym;-((((

Natomiast Monika to optymistka;-)))

• the.gypsy Re: Mężczyźni wolą blondynki? 17.03.06, 19:41
      ja uwielbiam i kocham brunetki. nikt i nic tego nie zmieni.
      • Gość: qwerty Re: Mężczyźni wolą blondynki? IP: 82.177.11.* 17.03.06, 19:43
        A ja wolę brunetki
        • Gość: Art Tylko Brunetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 14:40
          Ja zawsze wolalem brunetki o oliwkowej skorze a nie blondynki o bialej skorze
          ktore na sloncu robia sie czerwone i paskudne :)
    • eugeniusz.majewski Re: Mężczyźni wolą blondynki? 17.03.06, 19:45
      Ja lubię wszystkie dziewczyny
      • Gość: Walek Moja jest lysa IP: 67.170.228.* 17.03.06, 20:00
        ale i tak ja lubie. Jak miala 18 lat pofarbowala sobie wlosy jakims swinstwem i
        wylysiala. Ma fajna kolekcje perulek o wszystkich kolorach teczy i jest za..biscie!
        • untochables Re: Moja jest lysa 17.03.06, 20:05
          cool ;)
      • Gość: Wichura A czy nie uwazacie ,ze siwe tez sa ladne? IP: *.onlink.net 17.03.06, 20:02
        • Gość: roseaux nie co na, lecz co w głowie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 20:11
          brunetka,ruda, czy blondynka- nieważne, najważniejsze jest to co ma w głowie,
          nie na niej. Mówcie co chcecie,ale dziewczyn o ciemnej karnacji w Polsce też
          dużo nie ma. No chyba, że chodzą na solarkę..bleh
          • prawyisprawiedliwy Moja Asia jest najpiekniejsza i do tego brunetka!! 17.03.06, 21:09
    • Gość: zakk to proste,blondynki sa lepsze w lozku... IP: *.media / 195.136.30.* 17.03.06, 20:11
      ot cala prawda-)
      • Gość: Walek Re: to proste,blondynki sa lepsze w lozku... IP: 67.170.228.* 17.03.06, 20:14
        to prawda, jak moja lysa zaklada blond perulke, to lozko glosniej skrzypi
      • Gość: Mężczyzna Re: to proste,blondynki sa lepsze w lozku... IP: 195.205.223.* 02.11.06, 10:21
        chłopcze to chyba za krótko zyjesz i masz ubogie doświadczenia seksualne. skoro
        tak piszesz to widocznie nie miałeś gorącej namiętnej brunetki Hiszpańskiej
        krwi!!! polecam!!! są najlepsze!!!
    • totalna_apokalipsa Chyba ktoś tu zgłupiał... 17.03.06, 20:15
      Widzial ktoś takiego typowego Szweda, albo Norwega? Jasne włosy, przezroczyste
      oczy, jasna skóra - rozumiem, ze na tamtych terenach homoseksualizm pojawił się
      tak dawno temu, ze faceci tam musieli się przypodobac wizualnie co najmniej
      Rosjanom...Uwielbiam takie tezy naukowe - nie wiem tylko dlaczego w Azji na
      pólnocy mamy rasę zoplta, której dziwnym trafem kobiety nei zmieniły
      ubarwienia, choc tak samo mało było jedzenia, a nawet mniej niż w Europie:P
    • Gość: Kuba mężczyżni wolą blondynki IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 20:16
      Miałem dziewczynę blondynkę, ale mnie zdradziła.Teraz z blondynkami kojrzy mi
      się zdrada.Ożeniłem się z czarną ukrainką o korzeniach tatarskich.żadna blondyka
      jej nie dorówna.
      • Gość: madam Re: mężczyżni wolą blondynki IP: *.it-net.pl 17.03.06, 20:22
        teraz na topie są egzotyczne szatynki:/ niektorzy mezczyzni uwazajają sie za
        znawcow orginalnej urody, a wszycy co do jednego uganiają sie za ciemnowołosymi
        modelkami o sniadej cerze i zielonych (ewentualnie czarnych) oczach.
        Dlugonoga sniada dziewczyna o nietypowych rysach jest teraz takim samym
        streotypem/banałem jak cycasta blondyna.
        • Gość: madam mężczyżni wolą wysokie IP: *.it-net.pl 17.03.06, 20:29
          a scislej, funkcjonują dwa wyraziste trendy:
          1) dla statystycznego mezczyzny ze srednim polotem: wysoka,piersiasta blondynka.
          2) dla męzczyzny nieco bardziej wyrobionego intelektualnie i estetycznie:
          wysoka szatynka o orginalnej (najlepiej lekko egzotycznej)twarzy...
          Smieszne ze o ile pierwsi Panowie do w/w katogorii wielkodusznie zaliczają
          nawet panie ktore trochę ją udają (farba ,szpilki, silikon), to dudzy zawsze sa
          przekonani o sowim wyjątkowo wyrafinowanym niepowszechnum guscie:)
          Banał i banał.
          • Gość: hyhy Re: mężczyżni wolą wysokie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 23:38
            Założe się, że jesteś ruda (ew masz rudą babę).
    • Gość: a psik Mężczyźni wolą blondynki? IP: 24.68.8.* 17.03.06, 20:22
      a jak taka pedomorfia zostala wprowadzona w zycia - sila woli ?
      kiedys czytalem ze zebry sa w paski czarno bialo (albo na odwrot) dlatego ze
      lwy widza monochromatycznie i taki wzor kolorystyczny upodabnia zebry do
      otaczajacych ich traw. Ciekwe skad zebry wiedzialy ze lwy widza
      monochromatycznie.
      • zdanka1 Re: Mężczyźni wolą blondynki? 17.03.06, 20:31
        Jak to skąd - naukowcy im powiedzieli :))))))
        Mnie bardzo frapuje , tak poważnie, dlaczego jekiś gatunek małp , ale tylko
        samce generycznie ma uwarunkowany daltonizm - pytania brzmi - dlaczego? Zadna
        samica tego nie ma, a samce i owszem - jak ktoś coś wie o tym, to ja chętnie
        bym się czegoś na temat dowiedziała.
        • kkkarolina Re: Mężczyźni wolą blondynki? 18.03.06, 10:49
          Odpowiedź jest m.in. tu: www.wiw.pl/biologia/genetyka/JezykGenow/Esej.asp?base=r&cp=1&ce=27 (koło obrazka dokładnie :))
      • fredrus Re: Mężczyźni wolą blondynki? 17.03.06, 22:21
        Gość portalu: a psik napisał(a):

> a jak taka pedomorfia zostala wprowadzona w zycia - sila woli ?
        > kiedys czytalem ze zebry sa w paski czarno bialo (albo na odwrot) dlatego ze
        > lwy widza monochromatycznie i taki wzor kolorystyczny upodabnia zebry do
        > otaczajacych ich traw. Ciekwe skad zebry wiedzialy ze lwy widza
        > monochromatycznie.

Nalezy sie domyslac, ze metoda naturalnej/wymuszonej? selekcji - ciemnowlose
        umieraly z glodu i nie przekazywaly swych "ciemno-wlosych" genow. Byc moze
        nawet umieraly jako zaniedbane dzieci

• hetmanwiechu Re: Mężczyźni wolą blondynki? 17.03.06, 22:45
        Pewnie przeczytaly w jakiejs publikacji ze lwy widza monochromatycznie, i
        dlatego zmienily kolor na paski

Gość portalu: a psik napisał(a):

> a jak taka pedomorfia zostala wprowadzona w zycia - sila woli ?
        > kiedys czytalem ze zebry sa w paski czarno bialo (albo na odwrot) dlatego ze
        > lwy widza monochromatycznie i taki wzor kolorystyczny upodabnia zebry do
        > otaczajacych ich traw. Ciekwe skad zebry wiedzialy ze lwy widza
        > monochromatycznie.
    • Gość: Bartek Mężczyźni wolą blondynki? IP: *.commercial.cgocable.net 17.03.06, 20:35
      kanadyjski uczony???
      • Gość: przemek Re: Mężczyźni wolą blondynki? IP: *.chello.pl 17.03.06, 20:40
        Ciekawe skąd pochodzą rude .Ja stawiam na wenus bo to czerwona ognista
        planeta . Tylko jak stamtąd przywędrowały?
    • Gość: bunia Mężczyźni wolą blondynki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 20:40
      ja myśle inaczej jestem- RUDOWŁOSA
      • Gość: hess Re: Mężczyźni wolą blondynki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 20:58
        rude sa fajne i brunetki, blondynek nie odrozniam
    • Gość: sufi Johansson vs Bellucci/Hayek - manipulacja sondażu IP: *.icpnet.pl 17.03.06, 21:03
      Artykul niniejszy byl co najmniej raz aktualizowany. W pierwszej wersji zawieral malo szczesliwe ujecie srednio atrakcyjnej Johansson w staroswieckim kapeluszu oraz doskonale zdjecie ociekajacej seksem Bellucci ubranej w dopasowana i uwydatniajaca biust czarna suknie. Pod zdjeciami pytanie: wolisz Johansson czy Belluci, blondynki czy brunetki. A jeszcze nizej sondaz.

Twierdze ze sondaz taki nie mowi wiele o upodobaniach czytelnikow i czytelniczek a raczej o ich podatnosci na manipulacje zawarta w artykule. Brunetki czy blondynki kwestia blaha. Problem metologii jednak uniwersalny i wazny.
    • Gość: prawnik brunetki! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 21:21
      brunetki, brunetki, brunetki-niefarbowane czarne włosy, powyżej 170 cm wzrostu,
      ciemne lub zielone oczy.Osobiście w Polsce nie widziałem ładnej blondynki,za to
      wudziałem piękne brinetki i tochę szatynek.Smutna prawda,ale prawda.Naturalne
      carnowłose sa piękne i tyle.Ale mają trudny charakter, sa wymagające w
      miłości.Dlatego pewnych facetów to odrzuca.Ponadto jak się rozbiora to ładnie
      wyglądają w białej pościeli....
    • Gość: Aniołek BLONDynki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 21:32
      Tu jest uzasadnienie:
      img462.imageshack.us/my.php?image=00590f0ae.jpg

:)
      • Gość: julja Re: blondynki IP: *.ip-addr.teresto.net 17.03.06, 22:06
        mialam ciemne wlosy ale szybko zaczelam siwiec (uwarunkowane genetycznie)teraz
        jestem blondynka ale czy w czarnych wlosach czy jasnych pieknie wygladam w
        czerwonych ubraniach
    • Gość: prawnik brunetki forever IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 21:55
      chudy, blon-wieszak, zupełnie nieładna.Nie pociąga mnie.Ponadto to na pewno nie
      jest Polka!
      • Gość: trochezla Re: brunetki forever IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 23:06
        sluchaj zludne to wszystko , geny sa tak wymieszane,ja i moje siostry jak bys
        zobaczyl.. Jedna rasowa ciemnooka brunetka , druga typowa blondynka (jesli
        chodzi o wyglad) niebieskie oczy itp, tyle ze nie jest slodka. A ja ...bosh
        zetne wlosy po lecie mam ciemne i oczy normalnie zielone robia sie jakies takie
        piwne, przyjdzie wiosna wiecej slonca i mi jasnieja, a lato zwlaszcza po plazy
        i ostrym sloncu to juz wogole platynowe pasemka i to bez zadnej chemii.A mama
        najwierniesza kobieta pod sloncem .
        • Gość: niezly Re: brunetki forever IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 23:23
          > A ja ...bosh
          > zetne wlosy po lecie mam ciemne i oczy normalnie zielone robia sie jakies
          takie
          >
          > piwne, przyjdzie wiosna wiecej slonca i mi jasnieja, a lato zwlaszcza po
          plazy
          > i ostrym sloncu to juz wogole platynowe pasemka i to bez zadnej chemii.

TAKIE LUBIE !!!
          • Gość: eola Re: brunetki forever IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 23:25
            takie nierasowe kundle??
        • maksimum Re: brunetki forever --A ojciec Cygan? 18.03.06, 02:39
          Gość portalu: trochezla napisał(a):

> sluchaj zludne to wszystko , geny sa tak wymieszane,ja i moje siostry jak bys
          > zobaczyl.. Jedna rasowa ciemnooka brunetka , druga typowa blondynka (jesli
          > chodzi o wyglad) niebieskie oczy itp, tyle ze nie jest slodka. A ja ...bosh
          > zetne wlosy po lecie mam ciemne i oczy normalnie zielone robia sie jakies
          takie
          > piwne, przyjdzie wiosna wiecej slonca i mi jasnieja, a lato zwlaszcza po
          plazy
          > i ostrym sloncu to juz wogole platynowe pasemka i to bez zadnej chemii.A mama
          > najwierniesza kobieta pod sloncem .

A ojciec Cygan??
          • Gość: trochezla Re: brunetki forever --A ojciec Cygan? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 09:55
            terefere piwonooki blondyn , ale babcia miala domieszke krwi wloskiej :P
    • Gość: maciek A ja... IP: 144.30.0.* 17.03.06, 22:00
      ... ja wole brunetki i szatynki :) i juz :)
      • Gość: fred A ja natomiast... IP: *.239.207.233.Dial1.Philadelphia1.Level3.net 17.03.06, 22:06
        Brunetki, blondynki, ja wszyskie was dziewczynki... Ooo, i rude tez.
    • Gość: prawnik salma brunetka i już! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 22:11
      i tak bym się przespał z salmą z ta blondyną nie-salma w moim łożku-marzenie!
    • Gość: półlitra brunetki są oki ale chodze z blondi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 22:18
      Gosiu happy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka