niewyspany_pawian 17.03.06, 18:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sothis666 [...] 17.03.06, 18:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cykada Re: Mężczyźni wolą blondynki? IP: *.onlink.net 17.03.06, 19:52 ale cymbaly. Szkoda mi was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cykada5 Re: Mężczyźni wolą blondynki? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.03.06, 20:40 ...a ja lubie blondynów o szaroniebieskich oczach;yes,yes,yes Odpowiedz Link Zgłoś
szymko123 Re: Mężczyźni wolą blondynki? 17.03.06, 20:47 Rozumiem, że chodzi Ci o Marcinkiewicza...? Yes, yes, yes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cykada5 Re: Mężczyźni wolą blondynki? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.03.06, 21:34 O nie,u pana premiera nie zauważyłam koloru włosów. Mam na mysli wspomnianych w postach np Szwedów,a yes,yes yes jest ozdobnikiem do frywolnej wypowiedzi.Yes! Odpowiedz Link Zgłoś
der.die.das Wcale nie wolę blondynek!!! 17.03.06, 22:07 Brunetki, maluteńkie jak calineczki... te są najśliczniejsze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stefa12 Re: Wcale nie wolę blondynek!!! 17.03.06, 23:33 der.die.das napisał: > Brunetki, maluteńkie jak calineczki... te są najśliczniejsze!!! tylko, że na specjalne okazje zakladają *brody* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feelgood A ja mam problem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 09:00 Bo podobają mi się tylko kobiety w typie top modelki. A takie to ułamek populacji. I co ja mam zarobić? Może to da się leczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: A ja mam problem! 22.03.06, 21:33 Umów się z Hojarską,albo z Gronkiewicz-Waltz. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
stefa12 Re: Wcale nie wolę blondynek!!! 17.03.06, 23:34 der.die.das napisał: > Brunetki, maluteńkie jak calineczki... te są najśliczniejsze!!! *brody, brody, komu brody?* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /kolo [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 01:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kkkarolina [...] 18.03.06, 10:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hanwon4 [...] 18.03.06, 11:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kkkarolina Do Admina 18.03.06, 12:27 Proszę o uargumentowanie swojej decyzji. Co było naruszającego regulamin w wypowiedzi mojej i hanwon4? To jest paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
eraster Re: Do Admina 19.03.06, 00:22 pisząc swój post ( bardzo słuszny zresztą, tylko trzeba wziąźć pod uwagę, że nie jestem na forum 24 godziny)) pozostawiłaś tytuł posta, który chciałabyś usunąć, wulgaryzm był w tytule, więc pozostawienie Twojego wpisu byłoby bez sensu, bo to o co walczyłaś i tak by na forum zostało, to samo dotyczyło hanwona Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Re: Wcale nie wolę blondynek!!! 18.03.06, 08:23 A ja cale zycie mam rozdwojenie jazni.Podobaja mi sie obszerne brunetki i drobne blondynki.I co tu wybrac?Wszystkie podobaja mi sie za wyjatkiem mojej osobistej tesciowej,ktora przypomina hipopotama z epoki lodowcowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azc Re: Wcale nie wolę blondynek!!! IP: 150.254.85.* 22.03.06, 11:06 Jeżeli jesteś emerytem, to może Twoja teściowa JEST z epoki lodowcowej. Pogratulować dlugowieczności! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr brunetki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dhcp.mant.nc.charter.com 18.03.06, 03:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser Re: Mężczyźni wolą blondynki? IP: *.8.11.vie.surfer.at 18.03.06, 00:33 To ja! Czuję się lubiany ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: Mężczyźni wolą blondynki? IP: *.jmdi.pl 17.03.06, 21:12 tak samo mezczyzni wola blondynki, jak wszyscy faseci zostawiaja wcisniete brudne skarpetki w kat kanapy, co za brednie, wkurza mnie takie szufladkowanie, to kwestia gustu, a nie jakies tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azc Re: Mężczyźni wolą blondynki? IP: 150.254.85.* 22.03.06, 11:08 A ja lubię blondynki, brunetki i rude, jeśli są naturalne. A najbardziej lubię płodozmian. Odpowiedz Link Zgłoś
duzapizzanawynos Re: Mężczyźni wolą blondynki? 17.03.06, 21:53 No to ja jestem jednym z tych cymbałów, wybieram blondynki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: Mężczyźni wolą blondynki? IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 17.03.06, 23:00 Zaprezentowaną teorię o kant dupy rozbić. To wszystko to genetyka. Odpowiedz Link Zgłoś
stefa12 Re: Mężczyźni wolą blondynki? 17.03.06, 23:32 Gość portalu: Cykada napisał(a): > ale cymbaly. Szkoda mi was. Bo nie są podstępne jak te baby z brodami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyderca Re: Mężczyźni wolą blondynki? IP: *.orange.pl 18.03.06, 07:56 Gość portalu: Cykada napisał(a): > ale cymbaly. Szkoda mi was. Cóż za głęboka wypowiedź, jaka wyczerpująca argumentacja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syrop na kaszel Re: Mężczyźni wolą blondynki? IP: *.aster.pl 18.03.06, 11:10 Mężczyźni wolą piwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meron Re: Mężczyźni wolą blondynki? IP: 87.207.113.* 18.03.06, 11:27 nic niewarty artykuł to media wykreowały ten pogląd faceci wcale nie faworyzują blondynek tak naprawdę większośc nie lubi rudych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bos Re: Mężczyźni wolą blondynki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 12:56 lituj sie nad soba bo jestes zkompleksiny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 14:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: met ja mysle inaczej IP: *.eu.org / *.eu.org 17.03.06, 18:46 Jak dla mnie to zwykly efekt zalozyciela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondyna Re: ja mysle inaczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 19:44 A ja w ogóle nie myślę - jestem blondynką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co.ty.powiesz Azjatyccy Europejczycy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 18:54 "pojawiły się niemal na pewno wśród Europejczyków dopiero po ich przybyciu na nasz kontynent" Hmmm... Ciekawa koncepcja: Europejczycy najpierw mieszkali sobie poza Europą, a potem stwierdzili: Skoro nazywają nas "Europejczykami", to może byśmy tak pojechali (popłynęli, poszli) do Europy??? Wiadomo, że ludy zamieszkujące Europę przybyły tam w pewnym czasie, ale czy można je określać tym mianem, zanim osiedliły się na tym kontynencie? Odpowiedz Link Zgłoś
taimyr Re: Azjatyccy Europejczycy??? 18.03.06, 14:58 Tak -co.ty.powiesz- Europejczycy wyszli od Afrykanów; pewne plemiona, a może lepiej- stada, przywędrowały (tak: lądolud oraz jeszcze wtedy inne rozmieszczenie lądów niż obecnie pozwoliło na wędrówkę) na tereny dzisiejszej tak zwanej i w określony sposób ukształtowanej Europy. Rdzenni Europejczycy, których wówczas zastali to neandertalczycy- Ci wyginęli a z przybyłymi ludami z Afryki nigdy się nie ,,spiknęli", więc nasze geny, tj. europejskie, mają początek u pradawnych mieszkańców Afryki :o) Odpowiedz Link Zgłoś
taimyr Re: Azjatyccy Europejczycy??? 18.03.06, 15:00 ..i można ich okraślać mianem Europejczyków, kiedy mówimy o konkretnej grupie, o której wiemy, że tutaj przybyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co.ty.powiesz Re: Azjatyccy Europejczycy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 00:05 taimyr napisała: > ..i można ich okraślać mianem Europejczyków, kiedy mówimy o konkretnej > grupie, o której wiemy, że tutaj przybyła. Tiaaa... To tak, jakby mówić o pradziadach pierwszych białych osiedleńców w Ameryce - Amerykanie, a o przodkach Polaków przybyłych do Australii - Australijczycy. A gwoli prawdy, jeśli zaś chodzi o przybyszów do Europy o ciemniejszej karnacji, to pochodzili oni zarówno z Afryki, jak i z Azji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100% testosteronu Re: Mężczyźni wolą blondynki? IP: *.chello.pl 17.03.06, 19:04 Jestem mężczyzną i wolę brunetki. Szczególnie jedną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blondi Re: Mężczyźni wolą blondynki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 19:49 Teraz, dziś... A za parę miesięcy będziej inaczej śpiewał, jak spotkasz naprawdę piękną kobietę. Oczywiście blondynkę o białej jak mleko skórze... :D Odpowiedz Link Zgłoś
szymko123 Re: Mężczyźni wolą blondynki? 17.03.06, 20:51 Cóż..., wtedy może zainwestuje trochę tego i owego, żeby przekazać garnitur genetyczny... Albo i nie, bo może kocha czule i odpowiedzialnie...? Nic pewnego..., rzeczywistość potrafi zadziwiać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macho Re: Mężczyźni wolą blondynki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 23:10 A ja mam niebieskooką brunetkę. Yuuuuuuuchu! To jest to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goga Re: Mężczyźni wolą blondynki? IP: *.chello.pl 19.03.06, 17:43 a jakiej uzywa farby do wlosow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Kolejny debilny artykul IP: *.molgen.mpg.de 17.03.06, 19:26 Czy chodzi o to, Skandynawowie sa oziebli i trudno im sie przypodobac? Czy skandynawscy mezczyzni dziecinnieja? Itp itd. Chyba nie warto mowic, ze Skandynawowie nie sa potomkami lowcow mamutow, bowiem tamta ludnosc byla zblizona wygladem do rasy zoltej (np. Eskimosow). Odpowiedz Link Zgłoś
pocalujta_wujta Tylko rude 17.03.06, 19:27 Moja zona jest ruda i dlatego wole tylko rude. Mam nadzieje ze to czyta :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brunet Bo nie mają wąsów pod nosem . n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 19:31 Odpowiedz Link Zgłoś
dreduffka Re: Mężczyźni wolą blondynki? 17.03.06, 19:37 pewnie i wola kaczory ale brunetki tez:) Odpowiedz Link Zgłoś
elizariusz faceci lubią ladne optymistki 17.03.06, 19:39 lubia faceci Blondynka ala Scarlett wyglada jak po załamaniu nerwowym;-(((( Natomiast Monika to optymistka;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
the.gypsy Re: Mężczyźni wolą blondynki? 17.03.06, 19:41 ja uwielbiam i kocham brunetki. nikt i nic tego nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Mężczyźni wolą blondynki? IP: 82.177.11.* 17.03.06, 19:43 A ja wolę brunetki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Tylko Brunetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 14:40 Ja zawsze wolalem brunetki o oliwkowej skorze a nie blondynki o bialej skorze ktore na sloncu robia sie czerwone i paskudne :) Odpowiedz Link Zgłoś
eugeniusz.majewski Re: Mężczyźni wolą blondynki? 17.03.06, 19:45 Ja lubię wszystkie dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walek Moja jest lysa IP: 67.170.228.* 17.03.06, 20:00 ale i tak ja lubie. Jak miala 18 lat pofarbowala sobie wlosy jakims swinstwem i wylysiala. Ma fajna kolekcje perulek o wszystkich kolorach teczy i jest za..biscie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wichura A czy nie uwazacie ,ze siwe tez sa ladne? IP: *.onlink.net 17.03.06, 20:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roseaux nie co na, lecz co w głowie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 20:11 brunetka,ruda, czy blondynka- nieważne, najważniejsze jest to co ma w głowie, nie na niej. Mówcie co chcecie,ale dziewczyn o ciemnej karnacji w Polsce też dużo nie ma. No chyba, że chodzą na solarkę..bleh Odpowiedz Link Zgłoś
prawyisprawiedliwy Moja Asia jest najpiekniejsza i do tego brunetka!! 17.03.06, 21:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakk to proste,blondynki sa lepsze w lozku... IP: *.media / 195.136.30.* 17.03.06, 20:11 ot cala prawda-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walek Re: to proste,blondynki sa lepsze w lozku... IP: 67.170.228.* 17.03.06, 20:14 to prawda, jak moja lysa zaklada blond perulke, to lozko glosniej skrzypi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mężczyzna Re: to proste,blondynki sa lepsze w lozku... IP: 195.205.223.* 02.11.06, 10:21 chłopcze to chyba za krótko zyjesz i masz ubogie doświadczenia seksualne. skoro tak piszesz to widocznie nie miałeś gorącej namiętnej brunetki Hiszpańskiej krwi!!! polecam!!! są najlepsze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Chyba ktoś tu zgłupiał... 17.03.06, 20:15 Widzial ktoś takiego typowego Szweda, albo Norwega? Jasne włosy, przezroczyste oczy, jasna skóra - rozumiem, ze na tamtych terenach homoseksualizm pojawił się tak dawno temu, ze faceci tam musieli się przypodobac wizualnie co najmniej Rosjanom...Uwielbiam takie tezy naukowe - nie wiem tylko dlaczego w Azji na pólnocy mamy rasę zoplta, której dziwnym trafem kobiety nei zmieniły ubarwienia, choc tak samo mało było jedzenia, a nawet mniej niż w Europie:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba mężczyżni wolą blondynki IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 20:16 Miałem dziewczynę blondynkę, ale mnie zdradziła.Teraz z blondynkami kojrzy mi się zdrada.Ożeniłem się z czarną ukrainką o korzeniach tatarskich.żadna blondyka jej nie dorówna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madam Re: mężczyżni wolą blondynki IP: *.it-net.pl 17.03.06, 20:22 teraz na topie są egzotyczne szatynki:/ niektorzy mezczyzni uwazajają sie za znawcow orginalnej urody, a wszycy co do jednego uganiają sie za ciemnowołosymi modelkami o sniadej cerze i zielonych (ewentualnie czarnych) oczach. Dlugonoga sniada dziewczyna o nietypowych rysach jest teraz takim samym streotypem/banałem jak cycasta blondyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madam mężczyżni wolą wysokie IP: *.it-net.pl 17.03.06, 20:29 a scislej, funkcjonują dwa wyraziste trendy: 1) dla statystycznego mezczyzny ze srednim polotem: wysoka,piersiasta blondynka. 2) dla męzczyzny nieco bardziej wyrobionego intelektualnie i estetycznie: wysoka szatynka o orginalnej (najlepiej lekko egzotycznej)twarzy... Smieszne ze o ile pierwsi Panowie do w/w katogorii wielkodusznie zaliczają nawet panie ktore trochę ją udają (farba ,szpilki, silikon), to dudzy zawsze sa przekonani o sowim wyjątkowo wyrafinowanym niepowszechnum guscie:) Banał i banał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyhy Re: mężczyżni wolą wysokie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 23:38 Założe się, że jesteś ruda (ew masz rudą babę). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a psik Mężczyźni wolą blondynki? IP: 24.68.8.* 17.03.06, 20:22 a jak taka pedomorfia zostala wprowadzona w zycia - sila woli ? kiedys czytalem ze zebry sa w paski czarno bialo (albo na odwrot) dlatego ze lwy widza monochromatycznie i taki wzor kolorystyczny upodabnia zebry do otaczajacych ich traw. Ciekwe skad zebry wiedzialy ze lwy widza monochromatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
zdanka1 Re: Mężczyźni wolą blondynki? 17.03.06, 20:31 Jak to skąd - naukowcy im powiedzieli :)))))) Mnie bardzo frapuje , tak poważnie, dlaczego jekiś gatunek małp , ale tylko samce generycznie ma uwarunkowany daltonizm - pytania brzmi - dlaczego? Zadna samica tego nie ma, a samce i owszem - jak ktoś coś wie o tym, to ja chętnie bym się czegoś na temat dowiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
kkkarolina Re: Mężczyźni wolą blondynki? 18.03.06, 10:49 Odpowiedź jest m.in. tu: www.wiw.pl/biologia/genetyka/JezykGenow/Esej.asp?base=r&cp=1&ce=27 (koło obrazka dokładnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
fredrus Re: Mężczyźni wolą blondynki? 17.03.06, 22:21 Gość portalu: a psik napisał(a): > a jak taka pedomorfia zostala wprowadzona w zycia - sila woli ? > kiedys czytalem ze zebry sa w paski czarno bialo (albo na odwrot) dlatego ze > lwy widza monochromatycznie i taki wzor kolorystyczny upodabnia zebry do > otaczajacych ich traw. Ciekwe skad zebry wiedzialy ze lwy widza > monochromatycznie. Nalezy sie domyslac, ze metoda naturalnej/wymuszonej? selekcji - ciemnowlose umieraly z glodu i nie przekazywaly swych "ciemno-wlosych" genow. Byc moze nawet umieraly jako zaniedbane dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
hetmanwiechu Re: Mężczyźni wolą blondynki? 17.03.06, 22:45 Pewnie przeczytaly w jakiejs publikacji ze lwy widza monochromatycznie, i dlatego zmienily kolor na paski Gość portalu: a psik napisał(a): > a jak taka pedomorfia zostala wprowadzona w zycia - sila woli ? > kiedys czytalem ze zebry sa w paski czarno bialo (albo na odwrot) dlatego ze > lwy widza monochromatycznie i taki wzor kolorystyczny upodabnia zebry do > otaczajacych ich traw. Ciekwe skad zebry wiedzialy ze lwy widza > monochromatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Mężczyźni wolą blondynki? IP: *.commercial.cgocable.net 17.03.06, 20:35 kanadyjski uczony??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemek Re: Mężczyźni wolą blondynki? IP: *.chello.pl 17.03.06, 20:40 Ciekawe skąd pochodzą rude .Ja stawiam na wenus bo to czerwona ognista planeta . Tylko jak stamtąd przywędrowały? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bunia Mężczyźni wolą blondynki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 20:40 ja myśle inaczej jestem- RUDOWŁOSA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hess Re: Mężczyźni wolą blondynki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 20:58 rude sa fajne i brunetki, blondynek nie odrozniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sufi Johansson vs Bellucci/Hayek - manipulacja sondażu IP: *.icpnet.pl 17.03.06, 21:03 Artykul niniejszy byl co najmniej raz aktualizowany. W pierwszej wersji zawieral malo szczesliwe ujecie srednio atrakcyjnej Johansson w staroswieckim kapeluszu oraz doskonale zdjecie ociekajacej seksem Bellucci ubranej w dopasowana i uwydatniajaca biust czarna suknie. Pod zdjeciami pytanie: wolisz Johansson czy Belluci, blondynki czy brunetki. A jeszcze nizej sondaz. Twierdze ze sondaz taki nie mowi wiele o upodobaniach czytelnikow i czytelniczek a raczej o ich podatnosci na manipulacje zawarta w artykule. Brunetki czy blondynki kwestia blaha. Problem metologii jednak uniwersalny i wazny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik brunetki! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 21:21 brunetki, brunetki, brunetki-niefarbowane czarne włosy, powyżej 170 cm wzrostu, ciemne lub zielone oczy.Osobiście w Polsce nie widziałem ładnej blondynki,za to wudziałem piękne brinetki i tochę szatynek.Smutna prawda,ale prawda.Naturalne carnowłose sa piękne i tyle.Ale mają trudny charakter, sa wymagające w miłości.Dlatego pewnych facetów to odrzuca.Ponadto jak się rozbiora to ładnie wyglądają w białej pościeli.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniołek BLONDynki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 21:32 Tu jest uzasadnienie: img462.imageshack.us/my.php?image=00590f0ae.jpg img462.imageshack.us/my.php?image=00590f0ae.jpg img462.imageshack.us/my.php?image=00590f0ae.jpg :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julja Re: blondynki IP: *.ip-addr.teresto.net 17.03.06, 22:06 mialam ciemne wlosy ale szybko zaczelam siwiec (uwarunkowane genetycznie)teraz jestem blondynka ale czy w czarnych wlosach czy jasnych pieknie wygladam w czerwonych ubraniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik brunetki forever IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 21:55 chudy, blon-wieszak, zupełnie nieładna.Nie pociąga mnie.Ponadto to na pewno nie jest Polka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trochezla Re: brunetki forever IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 23:06 sluchaj zludne to wszystko , geny sa tak wymieszane,ja i moje siostry jak bys zobaczyl.. Jedna rasowa ciemnooka brunetka , druga typowa blondynka (jesli chodzi o wyglad) niebieskie oczy itp, tyle ze nie jest slodka. A ja ...bosh zetne wlosy po lecie mam ciemne i oczy normalnie zielone robia sie jakies takie piwne, przyjdzie wiosna wiecej slonca i mi jasnieja, a lato zwlaszcza po plazy i ostrym sloncu to juz wogole platynowe pasemka i to bez zadnej chemii.A mama najwierniesza kobieta pod sloncem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezly Re: brunetki forever IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 23:23 > A ja ...bosh > zetne wlosy po lecie mam ciemne i oczy normalnie zielone robia sie jakies takie > > piwne, przyjdzie wiosna wiecej slonca i mi jasnieja, a lato zwlaszcza po plazy > i ostrym sloncu to juz wogole platynowe pasemka i to bez zadnej chemii. TAKIE LUBIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eola Re: brunetki forever IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 23:25 takie nierasowe kundle?? Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: brunetki forever --A ojciec Cygan? 18.03.06, 02:39 Gość portalu: trochezla napisał(a): > sluchaj zludne to wszystko , geny sa tak wymieszane,ja i moje siostry jak bys > zobaczyl.. Jedna rasowa ciemnooka brunetka , druga typowa blondynka (jesli > chodzi o wyglad) niebieskie oczy itp, tyle ze nie jest slodka. A ja ...bosh > zetne wlosy po lecie mam ciemne i oczy normalnie zielone robia sie jakies takie > piwne, przyjdzie wiosna wiecej slonca i mi jasnieja, a lato zwlaszcza po plazy > i ostrym sloncu to juz wogole platynowe pasemka i to bez zadnej chemii.A mama > najwierniesza kobieta pod sloncem . A ojciec Cygan?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trochezla Re: brunetki forever --A ojciec Cygan? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 09:55 terefere piwonooki blondyn , ale babcia miala domieszke krwi wloskiej :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek A ja... IP: 144.30.0.* 17.03.06, 22:00 ... ja wole brunetki i szatynki :) i juz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred A ja natomiast... IP: *.239.207.233.Dial1.Philadelphia1.Level3.net 17.03.06, 22:06 Brunetki, blondynki, ja wszyskie was dziewczynki... Ooo, i rude tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik salma brunetka i już! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 22:11 i tak bym się przespał z salmą z ta blondyną nie-salma w moim łożku-marzenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: półlitra brunetki są oki ale chodze z blondi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 22:18 Gosiu happy? Odpowiedz Link Zgłoś