fraglesi67 01.06.06, 06:55 ja wraz ze znajomy nagraliśmy nasz eksperyment pt dmuchanie gumy ;-) mojemiasto.net/index.cgi?action=01show&idn=4371&kind=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wojtek Re: Wszyscy kręcą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 07:10 www.videobros.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuutott Re: Wszyscy kręcą IP: 80.176.209.* 01.06.06, 14:48 Polecam to: video.i123.pl -- fuutott.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psiakrew! A to dopiero... IP: 80.50.180.* 01.06.06, 08:31 Wzorem MTV i TVP trwa w necie moda na najgorsze z najgorszych. Istny masochizm. _ Najsłabszy film w historii Internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hep Re: Wszyscy kręcą IP: *.marquard.pl / *.marquard.pl 01.06.06, 10:26 A ja skrzyknalem pietnastu znajomych i przyjaciol z branzy (dziennikarze) i nakrecilismy Najbardziej Offowy Film Swiata. Do wgladu w internecie - 99MB. Ocencie, czy pasuje do konwencji :-) www.319productions.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virtu Re: Wszyscy kręcą IP: *.starnettelecom.pl 01.06.06, 12:42 Tylko oglądać nie ma komu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Wszyscy kręcą IP: *.man.poznan.pl 01.06.06, 12:48 a jak zapisać filmiki z youtube na dysku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spider Pobieranie strumienia video IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 13:16 Musisz znaleść program do pobierania strumieni audio/video z internetu. Poszukaj. Część z nich jest darmowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Pobieranie strumienia video IP: *.man.poznan.pl 01.06.06, 13:22 Znalazłem coś takiego - wimmer.neostrada.pl/streambox.htm , ale widzę, że to dośc skomplikowana sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spider No proste to to nie jest. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 13:28 Ale po paru godzinach testowania różnych programów wkońcu się udaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eol a jaki film jest na YouTube obecnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 13:45 najpopularniejszy, ano wystarczy zerknąć, viva orły cały świat nas podziwia www.youtube.com/watch?v=KJfW3hrzAz8&feature=Views&page=1&t=t&f=b Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toto offowy film dziennikarzy IP: *.marquard.pl / *.marquard.pl 01.06.06, 14:11 A ja widzialem ten niby filmik i uwazam ze jest totalnie beznadziejny! To zmontowal koles, ktory u nas pracuje... i jeszcze ten bufonowaty adres :-) www.319productions.eu! Ha ha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Senior Re: offowy film dziennikarzy IP: *.marquard.pl / *.marquard.pl 01.06.06, 14:17 No ja Cie przepraszam, moze scenariusz jest fatalny, ale aktorstwo na najwyzszym poziomie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toto Re: offowy film dziennikarzy IP: *.marquard.pl / *.marquard.pl 01.06.06, 14:22 Senior, bo ty grales w tym filmie! Blagam was, cala wasza pokrecona redakcja grala! I jeszcze jakies lebki, ktorych kompletnie nie znam. I ten dzwiek! Chlopaki, slyszeliscie o mikrofonach?!?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hep Re: offowy film dziennikarzy IP: *.marquard.pl / *.marquard.pl 01.06.06, 14:33 Czlowieku, to jest Najbardziej Offowy Film Swiata! On ma byc taki ch****y! Chcesz czystych dialogow, ostrego obrazu, idz na jakas hollywoodzka produkcje :) Bean Boom rulez! WWW.319PRODUCTIONS.EU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toto Re: offowy film dziennikarzy IP: *.marquard.pl / *.marquard.pl 01.06.06, 14:45 Hep, to moze sie widzowie wypowiedza....? Dla mnie ten film to najwiekszy shit swiata!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tleniona Re: offowy film dziennikarzy IP: *.marquard.pl / *.marquard.pl 01.06.06, 15:35 A mnie sie podoba. Choc rzeczywiscie jest problem z dzwiekiem. Fajnie, ze chlopaki z II pietra cos zrobili... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PeeS Re: offowy film dziennikarzy IP: *.marquard.pl / *.marquard.pl 01.06.06, 15:55 Chyba cale nasze wydawnictwo to juz widzialo!!! I opinie sa skrajnie rozne - od zachwytow po wymioty! :))) Film filmem, ale z ta nazwa strony to chlopaki przekombinowali! www.319productions.eu - kto to zapamieta????! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek_w1 Re: Wszyscy kręcą IP: *.lan.pop.pl 01.06.06, 14:18 Fajne filmiki ma też serwis: www.metacafe.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docent Filmiki z Tatr w zimie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 15:11 A jesli ktos chce zobaczyc krotkie filmiki (3) z Tatr Zachodnich - zapraszam :) Trawers zadniego Ornaku: youtube.com/watch?v=93SZmDKokJ0 Podejscie Pod Ornak granią: youtube.com/watch?v=Pu3MuCZ3wNE Zjazd na 4 literach z Suchego Wierchu Ornaczańskiego: youtube.com/watch?v=M-KaUM20Vl8 Stronka prywatna: maciek.lasyk.info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Wszyscy kręcą IP: 213.17.228.* 01.06.06, 16:33 A teraz wszyscy śmieją się z polskiej piłki www.youtube.com/watch?v=KJfW3hrzAz8&feature=Views&page=1&t=t&f=b Odpowiedz Link Zgłoś