edward_robak 17.09.06, 12:23 Ja chcę rozmawiać o wszystkim, bo na wszystkim się znam. A wy uciekacie, bo się nie znacie ;o) Pytanie naukowe: czy jestem szybszy od światła waszego tchórzostwa? ;o) ~>°<~ Edward Robak* Uwaga: kopia na free-pl-prawdy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: p. Re: Wyznania robaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.06, 22:22 edward_robak napisała: > Ja chcę rozmawiać o wszystkim, bo na wszystkim się znam. A wy uciekacie, bo > się nie znacie ;o) > > Pytanie naukowe: czy jestem szybszy od światła waszego tchórzostwa? ;o) Tchórzostwo jest ciemnością. Odpowiedz Link Zgłoś
robakks Re: Wyznania robaka 17.09.06, 22:57 Gość portalu: p. napisał(a): | edward_robak napisała: || Ja chcę rozmawiać o wszystkim, bo na wszystkim się znam. A wy uciekacie, || bo się nie znacie ;o) || || Pytanie naukowe: czy jestem szybszy od światła waszego tchórzostwa? ;o) | Tchórzostwo jest ciemnością. Dokładnie. Ciemnota, zaślepienie, panika, tabu, wyparcie, ignorancja, mrok* *mrok - ciemność czarniejsza od czerni. Tchórzostwo paraliżuje jaźń zaburza więc jasność uświadomionego postrzegania. Mówi się: odwaga to spojrzenie prawdzie prosto w oczy. Tak. :) ~>°<~ Edward Robak* Uwaga: kopia na free-pl-prawdy Odpowiedz Link Zgłoś