Dodaj do ulubionych

Psychologiczne uwarunkowania trollingu

IP: *.telgam.pl 10.01.08, 17:20
Pani Marto. Odnoszę wrażenie, że opiera się Pani w tym artykule wyłącznie na teoriach i wynikach badań a własne przemyślenia to wyłącznie kompilacja wspomnianych. Zachęcałbym do napisania artykułu o faktycznych powodach trollingu oraz przedstawienia czytelnikom rysu psychologicznego trolla. Najwięcej materiału (jeśli mogę coś zaproponować) znajduje się na polskich newsach. Są również blogi trolli i tam również w tym temacie jest cenny materiał. Dziękuję i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: średnio zadowolony czytelnik Re: Psychologiczne uwarunkowania trollingu IP: 195.20.110.* 10.01.08, 17:20
      To tutaj jest tylko jedna strona tego artykułu?? Nie chciałbym, żeby odebrano to jako narzekanie, ale 60% tego tekstu to opis eksperymentu, który odbył się x lat temu, kolejne 20% to opisanie przypadku nauczyciela. Po tytule spodziewałem się jakichś głębszych przemyśleń na ten temat, a przeczytałem tylko wyświechtane: w internecie jesteśmy anonimowi, więc nie boimy się pisać co nam ślina na język(palce?) przeniesie...
    • Gość: Devlin Re: Psychologiczne uwarunkowania trollingu IP: *.acn.waw.pl 10.01.08, 17:20
      A gdzie jest coś na temat? I co to wszystko, co pani napisała ma wspólnego z rzeczonym trollingiem? Chyba nie odrobiła pani pracy domowej...
    • Gość: pinky Re: Psychologiczne uwarunkowania trollingu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.08, 17:20
      Płyciutko...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka