allspice 21.08.08, 07:54 Czyżby dieta Kwaśniewskiego znalazła naukowe potwierdzenie?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
astygmatyk Re: Tłuszcz wyleczy otyłość? 21.08.08, 09:05 Kwasniewskiego? Raczej pana Prezydenta Kaczynskiego.... Ten misio to wszystko co mamy najlepszego plus jeszcze GARB z tluszczu... Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Tłuszcz wyleczy otyłość? 23.08.08, 08:53 astygmatyk napisał: > Kwasniewskiego? Raczej pana Prezydenta Kaczynskiego.... > Ten misio to wszystko co mamy najlepszego plus jeszcze GARB z > tluszczu... Mam na myśli dr Kwaśniewskiego - twórcę diety opartej na spożywaniu tłustych mięs,masła i jaj...bez węglowodanów. Odpowiedz Link Zgłoś
blotobulek Tłuszcz wyleczy otyłość? 21.08.08, 14:13 jak dobrze zrozmialem to nei ma w tym artykule nic o ym jakie produkty zywienioewe najlepiej buduja ten brazowy tluscz. szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
bronek.malinowski Re: Tłuszcz wyleczy otyłość? 21.08.08, 14:31 Faktyczne, o ile wiado mniej więcej czego nie jeść żeby uniknąć zbyt okrągłych bioderek :P ale tu nie wiadomo, faktycznie szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
niewygodna Re: Tłuszcz wyleczy otyłość? 21.08.08, 14:50 „Jednakże dla ludzi, którzy mają silne genetyczne predyspozycje do tycia, może to nie wystarczyć.” OOOOOO ten fragment to absolutnie o mnie jest!!!! Chodze na basen, jeżdżę na rowerku, naprawdę, a kilogramy jak stoją w miejscu tak stoją i to wcale nie tam gzie bym chciała! A moi staruszkowie to oboje grubaski, i babcie też takie same były, cała rodzinka przy kości. To ja się mocno też o osiebie boję i martwie się bardzo. O rodziców też, bo przez to wszystko to ciągle i nadciśnienie i cholesterol są OKROPNIE wysokie. Taka już rodzinka, to okropne!!! I czasem to mam wrążenie, że tyko ludzie się w tramwaju na mnie gapią, że taji tłuścioch, że się strasznie obżera!!! Jak ja bym chciała jakiejś takiej terapi cud, tylko jak to będzie nowe to pewnie cholernie drogie i w ogóle Odpowiedz Link Zgłoś
bronek.malinowski Re: Tłuszcz wyleczy otyłość? 21.08.08, 14:58 A sama masz już problemy z tymi rzeczami jak cholesterol? Odpowiedz Link Zgłoś
niewygodna Re: Tłuszcz wyleczy otyłość? 21.08.08, 15:11 No nieeeee, jeszcze nie, na razie. Mam w sumie dopiero 24 lata więc pewnie jeszcze przede mną to wszystko ale niedługo mnei to wszystko spotka, a ja się naprawdę staram dbać o sobie!!!! Ech, złe geny i tyle, okropne. Czasem aż mam taki dziwny i głupi żal do staruszków i wściekam się na nich a przecież to nie jesy ich wina. Odpowiedz Link Zgłoś
rjebionok Re: Tłuszcz wyleczy otyłość? 21.08.08, 15:29 Pewnie, że nie jest… Ale zagadzam się z jednym….skoro dopiero właściwie odkryli czym jest ten „dobry tłuszcz” (mi się to strasznie kojarzy nota bene z dobrym i złym cholersterolem)…to i le jeszcze czasu minie, żeby można byłoto wykorzystać praktycznie w medycynie…nadciśnieniowcy tacy jak ja będą musieli jeszcze sporo poczekać… :(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
niewygodna Re: Tłuszcz wyleczy otyłość? 21.08.08, 15:53 Niestety!!!!! Kurczę, czytam wszystkie takie informacje bo naprawdę strasznie mi zależy na moim zdrowiu i nie oszukuję nikogo na wyglądzie te a i tu i tu jest kiepsko. Jak pisałam staram sęi żyć aktywnie czy jak to się mówi, na pewno, nie będę unikać leków jeśli bdzieę trzeba bo nie należę do tych którzy ignorują takie rzeczy, jeśli wyjdzie jaki miamkiepski cholesterol to będę brać Simvacor, jeśli o zgrozo wyjdzie mi problem z krążeniem to Proficar, boże naprawdę będę robić co się da, nie wiem, może ja już w obsesję wpadam Odpowiedz Link Zgłoś
bronek.malinowski Re: Tłuszcz wyleczy otyłość? 21.08.08, 16:21 Nieprawda, troski o własne zdrowie nigdy dość moim zdaniem. Robisz dobrze i z taką postawą naprawdę nawet jak jesteś genetycznie obciążona to będzie Ci łatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
rjebionok Re: Tłuszcz wyleczy otyłość? 21.08.08, 16:33 Zgadzam się…a może potem wszystkic nas zbawi…potega Brazowego Tłuszczu hahaha :D Odpowiedz Link Zgłoś
niewygodna Re: Tłuszcz wyleczy otyłość? 22.08.08, 11:34 Dzięki za miłe słowa, będę walczyć dalej. Simvacorem, warzywami, siłowanią, brązowym tłuszczem, kurczę wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
bronek.malinowski Re: Tłuszcz wyleczy otyłość? 22.08.08, 13:50 I próbuj rodziców też do tego zmusić! Odpowiedz Link Zgłoś
niewygodna Re: Tłuszcz wyleczy otyłość? 22.08.08, 14:19 Ach, oni to w ogóle już są straceni, przekonani że nic im nie pomoże i w ogóle jakiś ruch czy coś to dla młodych a nie dla nich. Najgorsze, że chyba nie wierzą, że takie aktywności mają w ogóle jakis sens. Kolekna okropna rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
isabell.111 dieta ketogeniczna- polecam 25.08.08, 12:57 a najlepiej wersja cykliczna czyli CKD- mi pomogla zrzucic zbedne kg po ciazy i juz 1.5 roku jem normalnie bez efektu jo-jo. ostrzegam jednak ze trzeba to robic z glowa czyli pamietac o rownowadze kwasowo-zasadowej i blonniku. Drugim dobrym sposobem jest dieta bez cukrow prostych czyli bialej maki, ryzu,ziemniakow, cukru itd - swietna bo i zdrowa i odmladza skore. Powodzenia w walce. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Tłuszcz wyleczy otyłość? 21.08.08, 15:22 Aha, a człowiek z nadmiarem (więcej niż fizjologicznie potrzeba) brązowego tłuszczu nie umrze na udar z przegrzania? No bo skoro ta tkanka produkuje energię w takich ilościach, że aż grzeje...? Mysz to mysz, myszy są małe, wystarczy porównać powierzchnię względną człowieka i myszy. Oby się nie okazało, że brązowa tkanka tłuszczowa jak spala, to powoduje śmierć z gorączki, a jak nie powoduje gorączki, to nie spala... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
patman Militarystyczne białka 22.08.08, 14:31 BMP2 - Боевая Машина Пехоты, Bojowa Maszyna Piechoty PRDM brzmi niemal jak BRDM - Боевая Разведывательная Дозорная Машина, opancerzony samochód rozpoznawczy. Odpowiedz Link Zgłoś