Dodaj do ulubionych

Głos płodnej kobiety

IP: *.stacje.agora.pl 10.10.08, 12:25
hmmm...ciekawe - bo ja wolę głęboki głos u kobiety, a nie jak mi piszczy do ucha...
Obserwuj wątek
    • Gość: mich Re: Głos płodnej kobiety IP: *.adsl.inetia.pl 12.10.08, 13:57
      "mężczyzn pociągają u kobiet wyższe głosy"? Ciekawe... Oczywiście zbyt niski głos nie jest pociągający, ale bez przesady...
    • Gość: Gość Re: Głos płodnej kobiety IP: *.eranet.pl 12.10.08, 20:58
      "zmiana tonu następowała tylko wtedy, gdy wśród zdań do wypowiedzenia znajdowała się formułka przedstawiania komuś" - z tego można wnioskować, że kobiety podświadomie wolą się kochać z nieznajomymi facetami, niż z tymi, których dobrze znają
    • Gość: Gość Re: Głos płodnej kobiety IP: *.digis.net 14.10.08, 04:14
      To, że organem kontrolnym mózgu są u kobiety jajniki, wiadomo od dawna.
    • Gość: niedudek Re: Głos płodnej kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.08, 09:38
      69 pań hehehe
    • Gość: Gość Re: Głos płodnej kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.08, 10:44
      To kolejny dowód na potwierdzenie mojej teorii że ludzie to tylko skomplikowane maszyny
    • Gość: logik Re: Głos płodnej kobiety IP: *.acn.waw.pl 14.10.08, 10:50
      >To kolejny dowód na potwierdzenie mojej teorii że ludzie to tylko >skomplikowane maszyny
      Błąd kolego. Gdzie u Ciebie logika?

"To kolejny dowód na potwierdzenie mojej teorii że ludzie to TEŻ skomplikowane maszyny."

Na "tylko" musiałbyś jeszcze wiele udowodnić...
    • Gość: Boa Re: Głos płodnej kobiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.08, 10:53
      Robiono też badania dotyczące striptizerek - okazało się, że dostawały największe napiwki (ergo: prezentowały się najbardziej ponętnie), gdy miały owulację :)
    • Gość: Hipokrates Re: Głos płodnej kobiety IP: *.chello.pl 14.10.08, 11:33
      Wskazane byłby aby przeprowadzić podobne badania wśród męzczyzn.
      A jednak mimo. że z tej samej "gliny" to jednak są różnice.
    • Gość: hmmm Re: Głos płodnej kobiety IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.08, 12:43
      koleś: "hmmm...ciekawe - bo ja wolę głęboki głos u kobiety, a nie jak mi piszczy do ucha..."

A może to odwrotnie? Może to jeden ze sposobów antykoncepcji - piszczeć? Takie odstraszanie ;)
    • Gość: hehe Re: Głos płodnej kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.08, 12:44
      i bardzo dobrze, wychwyćcie więcej znaków i różnic, będzie wiadomo kiedy do kobiety się nie zbliżać. najlepsza antykoncepcja, 100% natural!
    • Gość: sex Re: Głos płodnej kobiety IP: *.pronet.lublin.pl 14.10.08, 13:19
      no i kolejny argument przeciw NPR - w okresie owulacji kobieta ma największą ochotę na sex
    • Gość: Elle Re: Głos płodnej kobiety IP: 164.61.210.* 14.10.08, 13:24
      Za to z pewnością jest to argument za pigułka, kiedy to kobieta wogóle nie ma owulacji, a więc ochoty na seks.
    • 444a Re: Głos płodnej kobiety 14.10.08, 14:20
      Niski kobiecy głos jest piękny, ale ze stosunkiem kojarzy mi się te piękne wysokotonowe wzdychanie. Ach! jakie to jest piękne!
    • Gość: dimi Re: Głos płodnej kobiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.08, 14:34
      "Za to z pewnością jest to argument za pigułka, kiedy to kobieta wogóle nie ma owulacji, a więc ochoty na seks."
      gratuluję znajomości działania hormonów...
    • Gość: dr Chimpanser Re: Głos płodnej kobiety IP: *.bielsko.dialog.net.pl 14.10.08, 14:42
      Ta laska na zdjeciu ma strasznie rzadkie wlosy. Farbowane i przetluszczone, fuj.
    • Gość: mysz Re: Głos płodnej kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.08, 16:43
      Hipokrates: "Wskazane byłby aby przeprowadzić podobne badania wśród męzczyzn."

Hmm...a jak to sobie wyobrazasz? Bo z tego co mi wiadomo, to faceci nie jajeczkuja :D
    • Gość: aniol.milosci Re: Głos płodnej kobiety IP: 80.50.234.* 15.10.08, 10:35
      ta też chyba akurat miała plodny "glos":) interia360.pl/moim-zdaniem/moim-zdaniem/moim-zdaniem/artykul/sa-takie-dzieci,14891
    • Gość: Wacław Re: Głos płodnej kobiety IP: *.aster.pl 15.10.08, 11:08
      bzdura - w interesie reprodukcyjnym kobiet jest ukrycie przed soba i partnerem okresu plodnego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka