Gość: koleś IP: *.stacje.agora.pl 10.10.08, 12:25 hmmm...ciekawe - bo ja wolę głęboki głos u kobiety, a nie jak mi piszczy do ucha... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mich Re: Głos płodnej kobiety IP: *.adsl.inetia.pl 12.10.08, 13:57 "mężczyzn pociągają u kobiet wyższe głosy"? Ciekawe... Oczywiście zbyt niski głos nie jest pociągający, ale bez przesady... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Głos płodnej kobiety IP: *.eranet.pl 12.10.08, 20:58 "zmiana tonu następowała tylko wtedy, gdy wśród zdań do wypowiedzenia znajdowała się formułka przedstawiania komuś" - z tego można wnioskować, że kobiety podświadomie wolą się kochać z nieznajomymi facetami, niż z tymi, których dobrze znają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Głos płodnej kobiety IP: *.digis.net 14.10.08, 04:14 To, że organem kontrolnym mózgu są u kobiety jajniki, wiadomo od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedudek Re: Głos płodnej kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.08, 09:38 69 pań hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Głos płodnej kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.08, 10:44 To kolejny dowód na potwierdzenie mojej teorii że ludzie to tylko skomplikowane maszyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logik Re: Głos płodnej kobiety IP: *.acn.waw.pl 14.10.08, 10:50 >To kolejny dowód na potwierdzenie mojej teorii że ludzie to tylko >skomplikowane maszyny Błąd kolego. Gdzie u Ciebie logika? "To kolejny dowód na potwierdzenie mojej teorii że ludzie to TEŻ skomplikowane maszyny." Na "tylko" musiałbyś jeszcze wiele udowodnić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boa Re: Głos płodnej kobiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.08, 10:53 Robiono też badania dotyczące striptizerek - okazało się, że dostawały największe napiwki (ergo: prezentowały się najbardziej ponętnie), gdy miały owulację :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hipokrates Re: Głos płodnej kobiety IP: *.chello.pl 14.10.08, 11:33 Wskazane byłby aby przeprowadzić podobne badania wśród męzczyzn. A jednak mimo. że z tej samej "gliny" to jednak są różnice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Głos płodnej kobiety IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.08, 12:43 koleś: "hmmm...ciekawe - bo ja wolę głęboki głos u kobiety, a nie jak mi piszczy do ucha..." A może to odwrotnie? Może to jeden ze sposobów antykoncepcji - piszczeć? Takie odstraszanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Głos płodnej kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.08, 12:44 i bardzo dobrze, wychwyćcie więcej znaków i różnic, będzie wiadomo kiedy do kobiety się nie zbliżać. najlepsza antykoncepcja, 100% natural! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: Głos płodnej kobiety IP: *.pronet.lublin.pl 14.10.08, 13:19 no i kolejny argument przeciw NPR - w okresie owulacji kobieta ma największą ochotę na sex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elle Re: Głos płodnej kobiety IP: 164.61.210.* 14.10.08, 13:24 Za to z pewnością jest to argument za pigułka, kiedy to kobieta wogóle nie ma owulacji, a więc ochoty na seks. Odpowiedz Link Zgłoś
444a Re: Głos płodnej kobiety 14.10.08, 14:20 Niski kobiecy głos jest piękny, ale ze stosunkiem kojarzy mi się te piękne wysokotonowe wzdychanie. Ach! jakie to jest piękne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dimi Re: Głos płodnej kobiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.08, 14:34 "Za to z pewnością jest to argument za pigułka, kiedy to kobieta wogóle nie ma owulacji, a więc ochoty na seks." gratuluję znajomości działania hormonów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Chimpanser Re: Głos płodnej kobiety IP: *.bielsko.dialog.net.pl 14.10.08, 14:42 Ta laska na zdjeciu ma strasznie rzadkie wlosy. Farbowane i przetluszczone, fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: Głos płodnej kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.08, 16:43 Hipokrates: "Wskazane byłby aby przeprowadzić podobne badania wśród męzczyzn." Hmm...a jak to sobie wyobrazasz? Bo z tego co mi wiadomo, to faceci nie jajeczkuja :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniol.milosci Re: Głos płodnej kobiety IP: 80.50.234.* 15.10.08, 10:35 ta też chyba akurat miała plodny "glos":) interia360.pl/moim-zdaniem/moim-zdaniem/moim-zdaniem/artykul/sa-takie-dzieci,14891 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacław Re: Głos płodnej kobiety IP: *.aster.pl 15.10.08, 11:08 bzdura - w interesie reprodukcyjnym kobiet jest ukrycie przed soba i partnerem okresu plodnego. Odpowiedz Link Zgłoś