Gość: mis Re: Problem słuchawek IP: *.bredband.comhem.se 20.10.08, 21:17 ja mam nokie 5500 i w zestawie jest przejsciowka z mikrofonem i minijackiem a do tego sie podpina dolaczone sluchawki. wypas, bierzesz sluchawki jakie chcesz w zaleznosci od pogody :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phil Re: Problem słuchawek IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.10.08, 21:31 Koss tak, ale jak już to koss sporta pro (a nie porta) - uwierzcie mi jest różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Chichot Re: Problem słuchawek IP: *.autocom.pl 20.10.08, 21:43 W kwestii słuchawek na bluetootha - polecam Samsunga, model SBH500. Jakość odtwarzanej muzyki jest naprawdę znakomita. Minusem (w moim przypadku) jest to, że nie są zbyt wygodne. Dla zainteresowanych - moja recka na Ceneo: www.ceneo.pl/;0151562367-10.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Problem słuchawek IP: *.aster.pl 20.10.08, 21:45 Kossy PortaPro są produkowane tak długo w nie zmienionej formie nie dlatego, że komuś się nie chce ich ulepszać, tylko dlatego, że tego nie wymagają! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KossAk Re: Problem słuchawek IP: *.acn.waw.pl 20.10.08, 22:32 "Warto zapoznać się z tym, co się komentuje" Zapoznałem się z poniższym tekstem: "Najlepszym symbolem zastoju w tej dziedzinie jest model Koss PortaPro produkowany przez ostatnie ćwierć wieku bez żadnych zmian." Jednoznacznie stawia on Koss'y w złym świetle, co jest absolutnie sprzeczne z moim doświadczeniem z nimi. Trzeba myśleć o narzucającej się interpretacji, gdy się stawia tezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waltz Re: Problem słuchawek IP: *.dslgb.com 20.10.08, 23:05 Te Kossy sa genialne. Artykul bardzo slaby btw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Problem słuchawek IP: *.chello.pl 20.10.08, 23:08 co za bzdety, nokia robi telefony ze zwyklym wejsciem na sluchawki! ja mam nokie 5310 i niech skonam, zblizona jakosc do iPod 3rd generation. autorowi zycze szybkiego douczenia sie;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l00k Re: Problem słuchawek IP: *.acn.waw.pl 20.10.08, 23:40 Polecam te słuchawki ;) www.ultimateears.com/_ultimateears/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herod Re: Problem słuchawek IP: *.tvk.torun.pl 20.10.08, 23:43 Słuchanie muzyki z telefonu jest jak kąpanie się w ubraniu - całkowicie bez sensu. No chyba, że ktoś jest całkiem głuchy i ma gdzieś jakość. Artykuł bezcelowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Giuseppe Re: Problem słuchawek IP: 89.108.252.* 20.10.08, 23:50 Artykuł co najmniej płytki. Jutro odkryją że woda jest mokra... A Koss PortaPro - Nie dziwię się że produkują je bez zmian ponad 20 lat. Nie dziw nawet ile kosztują. Kto słyszał je raz nie zechce mieć innych słuchawek "Na ulicę". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuzia Re: Problem słuchawek IP: *.chello.pl 21.10.08, 00:05 ale bzdury. zamontowanie gniazdka jack 3,5mm w miejsce oryginalnych sluchawek telefonicznych ZA mikrofonem z przyciskiem to 20 minut i koszt rzędu 3 pln. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: altcomp Re: Problem słuchawek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 01:06 @herod zapraszam na próbę mojego W810i z HPM-70 albo nawet postawię te 50PLN i kupię Creative EP-630. Gwarantuję że mocno się zdziwisz. To jest odtwarzacz z telefonem, nie telefon z odtwarzaczem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Problem słuchawek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 02:23 Jakiekolwiek słuchawki Grado i zmienicie zdanie o sluchawkach. Kosy co prawda niezle ale z 2klasy niżej.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: Problem słuchawek IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.10.08, 02:27 Autor nie ma pojęcia o czym pisze. Koss PortaPRO nie mają konkurencji w swoim zakresie cenowym. Brzmią niesamowicie. I tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurand Re: Problem słuchawek IP: *.lei3.cable.ntl.com 21.10.08, 02:30 Grado-to najwyzsza klasa i zwiazana z tym najwyzsza cena:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurand Re: Problem słuchawek IP: *.lei3.cable.ntl.com 21.10.08, 02:32 najtansze grado kosztuja sporo wiecej od Koss PortaPro ktore bezproblemu za mniej niz 100zl kupie(nowe oczywiscie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Problem słuchawek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 08:00 Rety, co za artykuł :) Słuchawki KOSS po prostu świetnie brzmią, a to że od 25 lat produkują je w niezmienionej formie świadczy tylko o tym, że są tak dobre, że nic nie trzeba zmieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Re: Problem słuchawek 21.10.08, 08:09 B.dawno,25 lat temu kupilem sobie bezprzewodowe sluchawki marki Sony,wowczas jeszcze produkowane w Japonii. Do dzisiaj dzialaja bez zastrzezen,dzwiek jak w sali koncertowej. Wszystkie pozniej kupowane byly made in China i ani dzwieku ani jakosci.Po kilku miesiacach byly do wyrzucenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Problem słuchawek IP: *.wne.uw.edu.pl 21.10.08, 08:10 znaczy ze ep-630i nie beda dzialac z nokiami?:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemek Re: Problem słuchawek IP: *.ip.netia.com.pl 21.10.08, 08:29 A ja lubię AKG :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzemski Re: Problem słuchawek IP: 212.182.35.* 21.10.08, 08:43 autor chyba nie słyszał o powiadamianiu o przychodzącej rozmowie/smsie wibracjami baterii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herod Re: Problem słuchawek IP: *.tvk.torun.pl 21.10.08, 12:15 @altcomp No widzisz... dla Ciebie dobre słuchawki to ep-630, a dobre źródło to W-810 :) Nie dojdziemy do porozumienia - słyszałem te słuchawki i słyszałem ten telefon. Słuchawki na ulicę mogą być, ale telefon grał tanio, słabo, miernie. Muzyki słucham na iRiver T60 i Creative Aurvana Live! z plików OGG q8 - i to jest dobra jakość, jeśli chodzi o sprzęt przenośny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starysluchacz Re: Problem słuchawek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 23:02 KOSS portaPRO? A co tu zmieniać? Są idealne i tyle. Moje aktualne różnią się od poprzednich (tak, wiem, wieczysta gwarancja, ale prościej i szybciej było kupić nowe przez internet) tym, że mają złoconą wtyczkę. A grają lepiej, niż większość "porządnych" słuchawek konkurencji. A amatorom oldschoolowych słuchawek zamkniętych polecam to: www.koss.com/koss/kossweb.nsf/p?openform&pc^fs^PRO4AA - bezkonkurencyjne! Odpowiedz Link Zgłoś