Dodaj do ulubionych

Problem słuchawek

• Gość: mis Re: Problem słuchawek IP: *.bredband.comhem.se 20.10.08, 21:17
      ja mam nokie 5500 i w zestawie jest przejsciowka z mikrofonem i minijackiem a do tego sie podpina dolaczone sluchawki. wypas, bierzesz sluchawki jakie chcesz w zaleznosci od pogody :)
    • Gość: phil Re: Problem słuchawek IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.10.08, 21:31
      Koss tak, ale jak już to koss sporta pro (a nie porta) - uwierzcie mi jest różnica.
    • Gość: Don Chichot Re: Problem słuchawek IP: *.autocom.pl 20.10.08, 21:43
      W kwestii słuchawek na bluetootha - polecam Samsunga, model SBH500. Jakość odtwarzanej muzyki jest naprawdę znakomita. Minusem (w moim przypadku) jest to, że nie są zbyt wygodne. Dla zainteresowanych - moja recka na Ceneo: www.ceneo.pl/;0151562367-10.htm
    • Gość: Gość Re: Problem słuchawek IP: *.aster.pl 20.10.08, 21:45
      Kossy PortaPro są produkowane tak długo w nie zmienionej formie nie dlatego, że komuś się nie chce ich ulepszać, tylko dlatego, że tego nie wymagają!
    • Gość: KossAk Re: Problem słuchawek IP: *.acn.waw.pl 20.10.08, 22:32
      "Warto zapoznać się z tym, co się komentuje"

Zapoznałem się z poniższym tekstem:

"Najlepszym symbolem zastoju w tej dziedzinie jest model Koss PortaPro produkowany przez ostatnie ćwierć wieku bez żadnych zmian."

Jednoznacznie stawia on Koss'y w złym świetle, co jest absolutnie sprzeczne z moim doświadczeniem z nimi.

Trzeba myśleć o narzucającej się interpretacji, gdy się stawia tezy.
    • Gość: waltz Re: Problem słuchawek IP: *.dslgb.com 20.10.08, 23:05
      Te Kossy sa genialne. Artykul bardzo slaby btw.
    • Gość: Gość Re: Problem słuchawek IP: *.chello.pl 20.10.08, 23:08
      co za bzdety, nokia robi telefony ze zwyklym wejsciem na sluchawki! ja mam nokie 5310 i niech skonam, zblizona jakosc do iPod 3rd generation. autorowi zycze szybkiego douczenia sie;p
    • Gość: l00k Re: Problem słuchawek IP: *.acn.waw.pl 20.10.08, 23:40
      Polecam te słuchawki ;)
      www.ultimateears.com/_ultimateears/
    • Gość: Herod Re: Problem słuchawek IP: *.tvk.torun.pl 20.10.08, 23:43
      Słuchanie muzyki z telefonu jest jak kąpanie się w ubraniu - całkowicie bez sensu. No chyba, że ktoś jest całkiem głuchy i ma gdzieś jakość.

Artykuł bezcelowy.
    • Gość: Giuseppe Re: Problem słuchawek IP: 89.108.252.* 20.10.08, 23:50
      Artykuł co najmniej płytki.
      Jutro odkryją że woda jest mokra...
      A Koss PortaPro - Nie dziwię się że produkują je bez zmian ponad 20 lat. Nie dziw nawet ile kosztują. Kto słyszał je raz nie zechce mieć innych słuchawek "Na ulicę".
    • Gość: ziuzia Re: Problem słuchawek IP: *.chello.pl 21.10.08, 00:05
      ale bzdury. zamontowanie gniazdka jack 3,5mm w miejsce oryginalnych sluchawek telefonicznych ZA mikrofonem z przyciskiem to 20 minut i koszt rzędu 3 pln.
    • Gość: altcomp Re: Problem słuchawek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 01:06
      @herod

zapraszam na próbę mojego W810i z HPM-70 albo nawet postawię te 50PLN i kupię Creative EP-630. Gwarantuję że mocno się zdziwisz. To jest odtwarzacz z telefonem, nie telefon z odtwarzaczem.
    • Gość: Piotrek Re: Problem słuchawek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 02:23
      Jakiekolwiek słuchawki Grado i zmienicie zdanie o sluchawkach. Kosy co prawda niezle ale z 2klasy niżej..
    • Gość: D Re: Problem słuchawek IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.10.08, 02:27
      Autor nie ma pojęcia o czym pisze.
      Koss PortaPRO nie mają konkurencji w swoim zakresie cenowym. Brzmią niesamowicie. I tyle!
    • Gość: jurand Re: Problem słuchawek IP: *.lei3.cable.ntl.com 21.10.08, 02:30
      Grado-to najwyzsza klasa i zwiazana z tym najwyzsza cena:/
    • Gość: jurand Re: Problem słuchawek IP: *.lei3.cable.ntl.com 21.10.08, 02:32
      najtansze grado kosztuja sporo wiecej od Koss PortaPro ktore bezproblemu za mniej niz 100zl kupie(nowe oczywiscie)
    • Gość: Gość Re: Problem słuchawek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 08:00
      Rety, co za artykuł :) Słuchawki KOSS po prostu świetnie brzmią, a to że od 25 lat produkują je w niezmienionej formie świadczy tylko o tym, że są tak dobre, że nic nie trzeba zmieniać.
    • emeryt21 Re: Problem słuchawek 21.10.08, 08:09
      B.dawno,25 lat temu kupilem sobie bezprzewodowe sluchawki marki Sony,wowczas jeszcze produkowane w Japonii.
      Do dzisiaj dzialaja bez zastrzezen,dzwiek jak w sali koncertowej.
      Wszystkie pozniej kupowane byly made in China i ani dzwieku ani jakosci.Po kilku miesiacach byly do wyrzucenia.
    • Gość: Paweł Re: Problem słuchawek IP: *.wne.uw.edu.pl 21.10.08, 08:10
      znaczy ze ep-630i nie beda dzialac z nokiami?:/
    • Gość: przemek Re: Problem słuchawek IP: *.ip.netia.com.pl 21.10.08, 08:29
      A ja lubię AKG :)
    • Gość: dzemski Re: Problem słuchawek IP: 212.182.35.* 21.10.08, 08:43
      autor chyba nie słyszał o powiadamianiu o przychodzącej rozmowie/smsie wibracjami baterii.
    • Gość: Herod Re: Problem słuchawek IP: *.tvk.torun.pl 21.10.08, 12:15
      @altcomp

No widzisz... dla Ciebie dobre słuchawki to ep-630, a dobre źródło to W-810 :) Nie dojdziemy do porozumienia - słyszałem te słuchawki i słyszałem ten telefon. Słuchawki na ulicę mogą być, ale telefon grał tanio, słabo, miernie.

Muzyki słucham na iRiver T60 i Creative Aurvana Live! z plików OGG q8 - i to jest dobra jakość, jeśli chodzi o sprzęt przenośny.
    • Gość: starysluchacz Re: Problem słuchawek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 23:02
      KOSS portaPRO? A co tu zmieniać? Są idealne i tyle. Moje aktualne różnią się od poprzednich (tak, wiem, wieczysta gwarancja, ale prościej i szybciej było kupić nowe przez internet) tym, że mają złoconą wtyczkę. A grają lepiej, niż większość "porządnych" słuchawek konkurencji. A amatorom oldschoolowych słuchawek zamkniętych polecam to: www.koss.com/koss/kossweb.nsf/p?openform&pc^fs^PRO4AA - bezkonkurencyjne!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka