Gość: karoloski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.03, 17:17 a fotki zobaczymy.. tak pisza o tym a zadnych konkretow dla oka.. moze chociaz jakis link do strony..:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nit Oto ptaszek ! IP: *.unicc.org 27.10.03, 17:40 www.birdlife.org/news/pr/index.html pozdrowienia z Genewy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karoloski Oto ptaszek !...yoo dzieki nit sliczny jaki fajniusi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.03, 18:23 ale sliczny ten ptasiek.. na prawde, mam nadzieje i to wcale nie cichą... :) ze uda sie zachowac gatunek, na pewno znajdzie sie ktos kto nie pozwoli na to.. A przed Ziemianami jeszcze wiele do odkrycia.. tylko czy nauczymy sie zawczasu patrzec i sluchac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Juz zagrozony... IP: *.ifn-magdeburg.de 27.10.03, 18:32 Nic dziwnego - dopiero znalezli a juz za nozki i myk - portrecik. Trudno sie dziwic ze samiczka krzyczy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robal7 Re: Oto ptaszek !...yoo dzieki nit sliczny jaki f IP: *.crowley.pl 29.10.03, 07:26 pozdrawiam wszystkich, którzy się tu wpisali. zaskakuje mnie twój entuzjazm, karoloski, ale jak najbardziej pozytywnie! ja mam z ptakami do czynienia dość dużo, pracuję jako wolonatariusz przy obrączkowaniu ptaków i już zapomniałam, że można się tak zachwycać..... ale jestem jak najbardziej za uratowaniem tego stworka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TKW Oto typowe zachowanie ludzi IP: *.katowice.msk.pl / 10.50.96.* 29.10.03, 19:22 To typowe zachowanie ludzi - najpierw chcą zniszczyć, a póżniej zbadać. TKW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yy Re: Odkryto nowy gatunek ptaka - już zagrożony wy IP: 147.94.217.* 30.10.03, 15:12 a moze byscie cos tak pobluznili... jak jest troche o klerze to jad wam wycieka wszystkimi otworami... a tu prosze, wszyscy wielcy oswieceni humanisci... ptaka na rozen, bo brzydki, ale moze smaczny... Odpowiedz Link Zgłoś