kosiorex 23.02.09, 15:33 Amerykańscy naukowcy... :) Pewnie z nudów mogą jeszcze znaleźć gen słabej obsługi na poczcie. Gen zawyżania kosztów w zeznaniu rocznym. Gen lekceważenia drobnych usterek w samochodzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kosiorex Re: Kryzys zapisany w genach 23.02.09, 15:34 I gen programu do postów na forum, który usuwa przerwy między wyrazami... Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski Ofiarami kryzysu są ludzie ostrożni 23.02.09, 16:33 Złodziej Maddox ukradł 50 miliardow od ludzi ostrożnych wabiąc ich umiiarkowanym (10%) zyskiem od umiarkowanych inwestycji. Żerował głownie na żydach. A zydzi maja dobre geny do interesow Odpowiedz Link Zgłoś
jottsp Kryzys w nauce 24.02.09, 15:45 ... jesli pieniadze byly wirtualne to na czym polegalo ryzyko ? 2 - wart tez wprowadzic zamiast terminu "wersja genu" teremin "allel" , 3 - calosc badan malo przekonywujaca - nalezy zrobic krzyzowki genetyczne i udowodnic ze cecha = sklonnosc do uczestnictwa w eksperymentach jako obiekt badan dziedziczy sie mendlowsko i segreguje tak jak stosowne allele ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilt5 Opis pod tytułem 24.02.09, 21:32 "...na całym niemal świecie." niemal świecie? kto was, do licha, uczył języka polskiego? przepraszam, powieniem powiedzieć: "uczył was polskiego języka kto?" Odpowiedz Link Zgłoś
jakpalikot A jaki naród to ma najbardziej zapisane w genach? 24.02.09, 22:24 Jaki naród ma zapisane w genach wymyślanie "kryzysów", które tak naprawdę są wielką zasłoną dymną dla wielkiej kradzieży pieniędzy z jednych krajów do drugiego? Odpowiedz Link Zgłoś
kosiorex Panowie, wróćmy do tematu 24.02.09, 22:37 Ja sobie z głupia frant zażartowałem, po proletariacku z miałkości (przynajmniej w ujęciu tej wiadomości) odkryć amerykańskich naukowców, a tu dominuje naraz już w postach "dobry, stary polski antysemityzm" w domyśle. Odpowiedz Link Zgłoś