Gość: von kovalsky IP: 217.97.150.* 01.10.03, 15:24 moj syn tak wlasnie zadal mi pytanie i co ja mam mu powiedziec pomozcie!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex.stela Re: Osuch czy Koper oto jest pytanie? 01.10.03, 15:32 Od ponad pół wieku obie szkoły rywalizują ze sobą. Kiedy ja szedłem do Osucha, wszyscy mówili, że Koper jest lepszy, ale kiedy kończyłem szkołę, opinia była już zgoła odmienna. Z tego co wiem, to bardziej prestiżowy jest dziś Osuch. Ale kto wie, co będzie za parę lat? Odpowiedz Link Zgłoś
cieszyniok Re: Osuch czy Koper oto jest pytanie? 01.10.03, 17:43 Osuch jest zdecydowanie lepszy ale decyzja nalezy do Twojego syna. (Nie chodzilem do Osucha) Odpowiedz Link Zgłoś
bebokk Re: Osuch czy Koper oto jest pytanie? 01.10.03, 20:27 Dlaczego jest zdecydowanie lepszy Osuch ? Bo porównywalne wyniki ( np. ilość punktów u gimnazjalistów przychodzących do Kopera i Osucha są identyczne ) ! Odpowiedz Link Zgłoś
cieszyniok Re: Osuch czy Koper oto jest pytanie? 01.10.03, 21:42 bebokk napisał: > Dlaczego jest zdecydowanie lepszy Osuch ? > Bo porównywalne wyniki ( np. ilość punktów u gimnazjalistów przychodzących do > Kopera i Osucha są identyczne ) ! Nie mowilem tylko o wynikach, bo mozna chodzic do bardzo dobrej szkoly i sie nic nie uczyc i miec zle wyniki. Chodzilo mi o atmosferze i stosunkach uczen- nauczyciel Odpowiedz Link Zgłoś
bebokk Re: Osuch czy Koper oto jest pytanie? 01.10.03, 22:03 Akurat mam znajomą pracującą w Koperze i drugą znajomą pracującą w Osuchu i z tego mówią nie widzę żadnej różnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoik Re: Osuch czy Koper oto jest pytanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 21:30 Z perspektywy czasu stwierdzam, że ogólniak to strata czasu. Nawiasem mówiąc chodziłem do Kopera w czasach, kiedy podobno był "lepszy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lapis Re: Osuch czy Koper oto jest pytanie? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.03, 22:09 Oczywiście ja też. I tego pytania wówczas nie stawiano, bo wszystko było jasne. Mała dygresja: podobno dziś najlepsze jest LOTE. Odpowiedz Link Zgłoś
bebokk Re: Osuch czy Koper oto jest pytanie? 01.10.03, 22:13 Obiektywny poziom nauczania jest jednakowy, czyli ocena musi być subiektywna. Większość absolwentów Kopera ( jak ja ) jest za Koperem, Osucha jest za Osuchem, LOTE za LOTE Odpowiedz Link Zgłoś
alex.stela Re: Osuch czy Koper oto jest pytanie? 03.10.03, 14:43 Zgadzam się. Zresztą co ja mam np. powiedzieć o LOTE czy Koperze, jeśli tam nie chodziłem? Odpowiedz Link Zgłoś