Gość: keyzan IP: *.htc.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 18:49 Witam wszystkich.Zamierzam kupicic samochód.Tanio.Jakie marki polecacie i dlaczego? Słyszy się tak różne opinieże az strach kupowac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radexior Re: Używane autko 18.06.04, 19:25 Gość portalu: keyzan napisał(a): > Witam wszystkich.Zamierzam kupicic samochód.Tanio.Jakie marki polecacie i > dlaczego? Słyszy się tak różne opinieże az strach kupowac. Sprecyzuj co znaczy tanio, 20tyś zł czy 2tyś? Wtedy będę mógł się wypowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keyzan Re: Używane autko IP: *.htc.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 21:13 Powiedzmy max do 26 tys.Takie kilkuletnie 2-7 lat. Proszę o pomoc.Tyle tylko,że fiaty mnie nie interesują,choc chętnie poznam opinie takze na ich temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: Używane autko IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 18.06.04, 22:47 pande sobie kup, super autko, przestronne jak van i nieźle wykonane, dynamiczne i oszczedne jak kilkuletnie to najlepiej civic, albo corolla Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Używane autko 19.06.04, 09:45 Gość portalu: keyzan napisał(a): > Powiedzmy max do 26 tys.Takie kilkuletnie 2-7 lat. > Proszę o pomoc.Tyle tylko,że fiaty mnie nie interesują,choc chętnie poznam > opinie takze na ich temat. To już nie te czasy, że najlepsze są VW-geny, a Fiaty to dziadostwo. Ale i tak jak kolega wyżej polecam świetne japońskie marki. Nie chodzi tylko o jakość i trwałość, ale choćby o taką przyjemność jak precyzyjna, miękka skrzynia biegów. Nie wiem jak duże to ma być auto: z małych może już dało by radę kupić pierwszego Yarisa, może Micra. Ze większych aut: Civic, Almera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: Używane autko IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.04, 10:20 zgadza sie. japonskie sa nie do zdarcia, kupisz honde, mazde, toyote itp to waesztaty tylko bedziesz mijal:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: Używane autko IP: *.tychy.pl / *.bioskomp.com.pl 19.06.04, 11:22 Ale jak już zajedziesz z tym japończykiem do warsztatu to..... cena części cię powali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keyzan Re: Używane autko IP: *.htc.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.04, 14:09 Dzięki wszystkim za opinie.Proszę o jeszcze więcej.Wiem,że ,,japończyki" niezawodne.Z polecanych Hond itp trzeba się nieźle naszukać,żeby znależć coś z małym przebiegiem. PISZCIE JESZCZE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: Używane autko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.04, 15:19 U Hondy przebieg 100 tys. jest lepszy niż u Renault 50 tys.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: Używane autko IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 19.06.04, 18:01 przebieg przebiegowi nierówny ale wymagaj przy zakupie ksążeczkę z wykazem przeglądów. to daje większą pewność że auto ma 100000, a nie 150000 ale też do ominięcia niestety :( ja miałem cicika rocznik 1990, do 250 tysięcy dobił zanim sie silnik rozleciał. teraz SC i nie narzekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keyzan Re: Używane autko IP: *.htc.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.04, 20:07 Co to cicik? Honda civik? Dobra jest, to wiem. A gdzie w najbliższej okolicy są najpewniejsze punkty do kupienia samochodu? Macie jakis sprawdzony autokomis czy cos w tym stylu? Co polecacie? A jakie jest Wasze zdanie o fordach????? Albo np seatki ibizy? A może alfa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: Używane autko IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 19.06.04, 21:31 tak, honda cicic, silnik 1,6 16V, chyba jeden z najlepszych w dziejach tej firmy co do forda to różne są opinie. ponoć fokus jest nie do zdarcia. znajomy jeździ eskortem i sobie chwali (1996). Odpowiedz Link Zgłoś
keyzan Re: Używane autko 29.06.04, 19:40 Minęło 10 dni i dalej bez samochodu.Szukamy,szukamy,szukamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: Używane autko IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 29.06.04, 19:50 Ali kupił porsche 924, może i Tobie by sie spodobało? były by 2 w mieście :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keyzan Re: Używane autko IP: *.htc.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 21:35 He,he, dobre.Porszak is good,jednakowoz nie do konca o to mi chodziło.Ale dzięki za radę. Odpowiedz Link Zgłoś