0kwiatuszek0
26.09.12, 10:57
Chce zmienic przychodnie i pediatre dla 2 malych dzieci.
Szukam przychodni gdzie sa dobrzy pediatrzy/pediatra ktory "zna" sie na medycynie i ktory nie rzuca antybiotykami na prawo i lewo na kazda chorobe/nie chorobe.
Jednoczesnie szukam przychodni w ktorej sa osobno dzieci chore i dzieci zdrowe i gdzie sa przyjmowane tylko same dzieci a nie dzieci i dorosli jednoczesnie (czyli ze ma byc to sam pediatra a nie pediatra i rodzinny w jednym. Tak by najlepiej mi pasowalo)
No i szukam takiej przychodni gdzie przychodzac na dana godzine nie jestem zmuszona siedziec w poczekalni jeszcze godziny czy dwoch w kolejce.
I fajnie by bylo zeby jeszcze do tej przychodni mozna sie bylo dodzwonic lub zeby najlepiej miala mozliwosc rejestracji przez internet :>
Czy wogole istnieje taka przychodnia w Tychach ? czy moze ja za duzo wymagam ?
Poleccie cos bo chce zmienic ale nie chce wpasc z deszczu pod rynne. Jest mi wszystko jedno gdzie ta przychodnia bedzie - byle w Tychach.
Cos mi swita ze ktos kiedys polecal w przychodni nr 4 pediatrow a zwlaszcza jednego ale nie pamietam dokladnie teraz juz tego watku. Ewentualnie przychodnia na paprocanach ??
lub jakakolwiek inna ktore spelnia moje wymagania ;)