kakalsko 27.01.13, 18:34 witam jest gdzieś w tychach gdzie mozna kupić spodnie wrangler, lata temu był w baronie ewentualnie gdzie jeszcze mozna kupić kurtki zimowe typu np adidas Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lillylive Re: wrangler tychy 27.01.13, 18:54 kakalsko napisał(a): > witam > > jest gdzieś w tychach gdzie mozna kupić spodnie wrangler, lata temu był w baron > ie > ewentualnie gdzie jeszcze mozna kupić kurtki zimowe typu np adidas kurtki zimowe adidas na grota roweckiego sport mania koło optyka przy przystanku,wrangler spodnie to chyba w Tychach nie uświadczysz a szkoda..... Odpowiedz Link Zgłoś
meaby Re: wrangler tychy 30.01.13, 15:05 nie kupuj jeansów z Wranglera cena wysoka a jakoś fatalna my z mężem skusiliśmy się w ubiegłym roku prawie 3tówy a po niecałym roku jeans się powycierał mają bardzo cienki materiał Agnieszka -------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
kakalsko Re: wrangler tychy 31.01.13, 18:21 wiem o tym, w tamtym roku kupiłem 2 pary zwykłych jeansów za 120 zł w sumie (do chodzenia po domu) do dziś są w nienaruszonym stanie wranglery po 2 latach (częściej używane) zaczynają się przecierać ale z kolei wranglery moim zdaniem lepiej skrojone, pasują idealnie, mnie też to wkurza że spodnie powyrzej 250zł produkowane są w maroku czy turcji ale co innego wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś
plasmaman Re: wrangler tychy 01.02.13, 00:57 Powiem szczerze, nie lepiej przejechać się do Fashion House? Ostatnio żona kupiła tam Wranglery za około 170zł, ja trafiłem na Big Star'y za 70zł (normalna cena 210, w FH 140 + trafiła się promo 50% off). Rozumiem, że fajnie kupować w Tychach, ale po co, skoro nawet doliczając koszt transportu i tak się opłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
kakalsko Re: wrangler tychy 01.02.13, 05:56 zamiast Fashion House powinno tam być logo SZMATEX albo lumpex od samego przebywania w tym miejscu nabiera człowiek wstrętu, tam dopiero są szmaty, tandeta, odpad poprodukcyjny nierzadko sprzedawany po cenie wysokogatunkowego produktu Raz tam byłem i moja noga tam więcej nie stanie -szmatex Odpowiedz Link Zgłoś
golden-pl Re: wrangler tychy 15.02.13, 14:28 wydaje mi się, że w pasażu w A-Zecie od strony targu, zaraz za siecią komórkową są wranglery Odpowiedz Link Zgłoś