Gość: peku IP: *.netblok.pl 25.08.04, 21:42 Proszę o poradę którą szkołę językową wybrać,chodzi o język angielski.W moim przyadku jest to pierwszy kontakt z językiem ,i nie zależy mi na certyfikatach a na sprawnym komunikowaniu się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: swerd juz był taki temat, poszukaj n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 22:39 Odpowiedz Link Zgłoś
joda2 Re: Szkoły językowe w Tychach 26.08.04, 08:08 zobacz: www.bestcjo.pl . mozesz pójść na lekcję próbną i zobaczyc, czy ci bedzie pasowało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: Szkoły językowe w Tychach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 10:48 Uważam ze najlepsza jest Europa 2000 chodze tam juz kilka lat, lektorzy są sympatyczni i atmosfera naprawde wspaniała. Gorąco polecam. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzka Re: Ta jest bardzo dobra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 21:30 Więc zatelefonuj na 606455504 i pogadaj a potem się ucz. No i niezły klimacik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robin Re: kampania wrzesniowa IP: *.no / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 07:25 niesamowite jak wszystkie szkoly jezykowe w Tychach z pelna premedytacja i bezwzglednoscia walcza o klienta... ... Przykladem moga byc 2 powyzsze posty - oba napisane przez E2000. - niewinne pytanko i niewinna odpowiedz... ... jak picie denaturatu do lustra, hehhe ostatnio znajomy opowiadal jak to w pewnej tyskiej szkole podstawowej, na lekcji matematyki weszla pani wychowawczyni w asyscie pana ze szkoly j. Pan w mily sposob opowiedzial o szkole, o tym ze na zajeciach chodzi sie do McDonalda (na 10 latka to dziala)itd. ... po czym poprosil dzieci zeby napisaly imie, nazwisko, nr telefonu i klase na karteczkach!!! Czy ktos zastanowil sie o ustawie o ochronie danych osobowych? Dzieci to naiwne i ufne istoty, ktore padaja ofiara bezwzglednej walki o KASE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Profi-Lingua IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 00:07 Mam pytanie - co wiecie o tej szkole? Interesują mnie tylko opinie z pierwszej ręki. Znajoma ma ofertę pracy w katowickiej Profi-Lingua i obiecałem popytać jak opinie o tej szkole, czy prezentuje wysoki poziom, bo nie chce zaczepić się byle gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś