Dodaj do ulubionych

Szkoły językowe w Tychach

IP: *.netblok.pl 25.08.04, 21:42
Proszę o poradę którą szkołę językową wybrać,chodzi o język angielski.W moim
przyadku jest to pierwszy kontakt z językiem ,i nie zależy mi na
certyfikatach a na sprawnym komunikowaniu się.
Obserwuj wątek
    • Gość: swerd juz był taki temat, poszukaj n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 22:39
    • joda2 Re: Szkoły językowe w Tychach 26.08.04, 08:08
      zobacz: www.bestcjo.pl . mozesz pójść na lekcję próbną i zobaczyc, czy ci
      bedzie pasowało
      • Gość: Martyna Re: Szkoły językowe w Tychach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 10:48
        Uważam ze najlepsza jest Europa 2000 chodze tam juz kilka lat, lektorzy są
        sympatyczni i atmosfera naprawde wspaniała. Gorąco polecam. Pozdrowienia.
    • Gość: Zuzka Re: Ta jest bardzo dobra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 21:30
      Więc zatelefonuj na 606455504 i pogadaj a potem się ucz. No i niezły klimacik
      • Gość: Robin Re: kampania wrzesniowa IP: *.no / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 07:25
        niesamowite jak wszystkie szkoly jezykowe w Tychach z pelna premedytacja i
        bezwzglednoscia walcza o klienta...
        ... Przykladem moga byc 2 powyzsze posty - oba napisane przez E2000. - niewinne
        pytanko i niewinna odpowiedz...

... jak picie denaturatu do lustra, hehhe

ostatnio znajomy opowiadal jak to w pewnej tyskiej szkole podstawowej, na
        lekcji matematyki weszla pani wychowawczyni w asyscie pana ze szkoly j. Pan w
        mily sposob opowiedzial o szkole, o tym ze na zajeciach chodzi sie do McDonalda
        (na 10 latka to dziala)itd.
        ... po czym poprosil dzieci zeby napisaly imie, nazwisko, nr telefonu i klase
        na karteczkach!!!
        Czy ktos zastanowil sie o ustawie o ochronie danych osobowych? Dzieci to naiwne
        i ufne istoty, ktore padaja ofiara bezwzglednej walki o KASE!!!
    • Gość: Paweł Profi-Lingua IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 00:07
      Mam pytanie - co wiecie o tej szkole? Interesują mnie tylko opinie z pierwszej
      ręki. Znajoma ma ofertę pracy w katowickiej Profi-Lingua i obiecałem popytać
      jak opinie o tej szkole, czy prezentuje wysoki poziom, bo nie chce zaczepić się
      byle gdzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka