Dodaj do ulubionych

Co robi MĄŻ w sanatorium ??? :D

16.11.04, 13:05
Proszę o oświecenie , co oni tam robią? Już niedługo moje kochanie też się
wybiera do sanatorium. WSZYSCY znajomi mnie ostrzegają !!!!!!!
Znacie jakieś opowieści, jeśli tak to prosze.....
Obserwuj wątek
    • dementia Re: Co robi MĄŻ w sanatorium ??? :D 16.11.04, 13:11
      Znam jednego, który chodził dumnie w koszulce z napisem "Seks instruktor-
      pierwsza lekcja za darmo" . Przejrzyj swojemu walizkę Zyta ;-)
      Pozdrawiam!
    • kaner Re: Co robi MĄŻ w sanatorium ??? :D 16.11.04, 13:20
      a ja sie pytam co robi ŻONA w sanatorium?

;))))))))
      • dementia Re: Co robi ŻONA w sanatorium ??? :D 16.11.04, 13:28
        No jak to - co? Zabiegi, inhalacje, spacery, pogaduszki z innymi ŻONAMI... ;-)
        • Gość: magi Re: Co robi ŻONA w sanatorium ??? :D IP: 62.233.231.* 16.11.04, 13:56
          dementia napisała:

> No jak to - co? Zabiegi, inhalacje, spacery, pogaduszki z innymi ŻONAMI... ;-)

Hmmm... to dotyczy mężów czy żon?? ;)
          • dementia Re: Co robi ŻONA w sanatorium ??? :D 16.11.04, 13:59
            Przecież w temacie napisałam :-)
            Dla ścisłości: ŻON :-)
    • Gość: zyta Dziewczyny nie zbaczajcie z tematu! co robi MĄŻ!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 14:44
      • Gość: magi Re: Dziewczyny nie zbaczajcie z tematu! co robi M IP: 62.233.231.* 16.11.04, 14:50
        Hmmm... ja się nie będę wypowiadać, bo Mama może to przeczytać:P:P ale po jednym
        wypadzie sanatoryjnym męża mojej Mamy byłam bogatsza o dwie kredki do oczu (
        znalezione w kieszeni jego kurtki) :P:P
        • oqo Re: Dziewczyny nie zbaczajcie z tematu! co robi M 16.11.04, 14:53
          to mogła podrzucić pani której nie udało się owego pana uwieść :)....podłość
          ludzka nie zna granic :)
        • Gość: zyta R kosmetyków nigdy dość :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 14:54
        • salo Re: Dziewczyny nie zbaczajcie z tematu! co robi M 17.11.04, 08:16
          Oj Magi, Magi, czy wiesz, że to bardzo nieładnie grzebać w cudzych
          kieszeniach ? Mamusia Ci tego nie powiedziała ?
          Brzydko, fe !
          • Gość: magi Re: Dziewczyny nie zbaczajcie z tematu! co robi M IP: 62.233.231.* 17.11.04, 22:28
            salo napisała:

> Oj Magi, Magi, czy wiesz, że to bardzo nieładnie grzebać w cudzych
            > kieszeniach ? Mamusia Ci tego nie powiedziała ?
            > Brzydko, fe !

hehehe, tatuś sam SE grzebał;)
            • salo Jeśli tak, to znaczy, że nie miał nic do ukrycia 18.11.04, 08:06
              Oqo chyba miał rację, jakiś złośliwy babsztyl mu to podrzucił :)
    • salo Jedź z mężem to zobaczysz ;) 17.11.04, 08:18
      Czym Ty się przejmujesz Zyto ?! To się podobno nie zmydla :P
      "Serce nie autobus, dla każdego miejsce się znajdzie" jak mawia moja siostra :)
    • Gość: zbynio Re: Co robi MĄŻ w sanatorium ??? :D IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 17.11.04, 12:13
      czego oczy nie widzą to sercu nie żal
      pamiętaj że czego sie tam nauczy to i tak do domu przywiezie
      a tak na serio to wszystko jest zalezne od człowieka
      i ludzie z sanatorium liczą wszystko na czas ; śniadanie godzina 8 do 9 ,potem
      zabiegi ,od 13 do 15 obiad ,czas dla siebie od 15 do 19 (spacerki i dodatkowe
      zabiegi),19do 20 kolacja ,czas dla siebie do godziny 22 bo po tej godzinie
      zamykają sanatoria
      i ludzie są tam jak w wo0jsku i jeszcze sie z tego cieszą lepiej jechać gdzieś
      na prawdziwe wczasy
      pozdrawiam
    • Gość: zyta No i stało się - Mąż wyjechał :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 21:26
      • Gość: magi Re: No i stało się - Mąż wyjechał :-( IP: *.unregistered.media-com.com.pl 30.11.04, 21:29
        No jak można by cię tu pocieszyć???

CHATA WOOOLNAAAA!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: zbynio Re: Co robi MĄŻ w sanatorium ??? :D IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 01.12.04, 20:06
      moja żona jedzie w piątek na dwa tygodnie na wczasy z dzieckiem :-))
      • Gość: zyta Re: Zbynio co ty bedziesz robił sam w domu ;D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 20:13
        Mnie zostały dzieci i koleżanki ,a ty co bedziesz porabiać,kto ci biedaku
        ugotuje uuuuuuuuuuu.......może teściowa ? ;-D
        • Gość: zbynio Re: Zbynio co ty bedziesz robił sam w domu ;D IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 01.12.04, 21:26
          czas na strącenie paru kilo :-)
    • Gość: zyta Re: Jutro się dowiem co robił, bo już wraca :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 00:18
      • salo Myślisz, że prawdę Ci powie ? ;P n/t 19.12.04, 15:16

• Gość: zyta Re: Myślisz, że prawdę Ci powie ? ;P n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 15:21
          Znam go już tak długo, myślę że mi powie i będziemy mieć razem ubaw!
          • salo Zyto, powiedz w końcu co robi mąż w sanatorium 28.12.04, 20:34
            bo ja z ciekawości umieram ;)

Pozdrawiam :)
            • Gość: zyta Re: salo mąż w sanatoriu sie leczy :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 07:35
              Moj do południa balamucił pielęgniarki "wiesz takie ładne trzydziestolatki mnie
              masowały" ech....Wieczorkiem chodził na tance i obtańcował wszystkie
              kuracjuszki, teraz na Sywestra bedzie lwem parkietu :D. Zachowanie niektorych
              osob bardzo go bulwersowało.......więcej nie powiem papa
              • Gość: zbynio Re: salo mąż w sanatoriu sie leczy :D IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 30.12.04, 17:48
                mówiłem Ci że nudy

pozdrawiam
    • Gość: zbynio Re: Co robi MĄŻ w sanatorium ??? :D IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 19.12.04, 11:49
      żonka już jest od piątku w domu

Ps
      przytyłem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka