zyta_1 16.11.04, 13:05 Proszę o oświecenie , co oni tam robią? Już niedługo moje kochanie też się wybiera do sanatorium. WSZYSCY znajomi mnie ostrzegają !!!!!!! Znacie jakieś opowieści, jeśli tak to prosze..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dementia Re: Co robi MĄŻ w sanatorium ??? :D 16.11.04, 13:11 Znam jednego, który chodził dumnie w koszulce z napisem "Seks instruktor- pierwsza lekcja za darmo" . Przejrzyj swojemu walizkę Zyta ;-) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Co robi MĄŻ w sanatorium ??? :D 16.11.04, 13:20 a ja sie pytam co robi ŻONA w sanatorium? ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: Co robi ŻONA w sanatorium ??? :D 16.11.04, 13:28 No jak to - co? Zabiegi, inhalacje, spacery, pogaduszki z innymi ŻONAMI... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Co robi ŻONA w sanatorium ??? :D IP: 62.233.231.* 16.11.04, 13:56 dementia napisała: > No jak to - co? Zabiegi, inhalacje, spacery, pogaduszki z innymi ŻONAMI... ;-) Hmmm... to dotyczy mężów czy żon?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: Co robi ŻONA w sanatorium ??? :D 16.11.04, 13:59 Przecież w temacie napisałam :-) Dla ścisłości: ŻON :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Dziewczyny nie zbaczajcie z tematu! co robi MĄŻ!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 14:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Dziewczyny nie zbaczajcie z tematu! co robi M IP: 62.233.231.* 16.11.04, 14:50 Hmmm... ja się nie będę wypowiadać, bo Mama może to przeczytać:P:P ale po jednym wypadzie sanatoryjnym męża mojej Mamy byłam bogatsza o dwie kredki do oczu ( znalezione w kieszeni jego kurtki) :P:P Odpowiedz Link Zgłoś
oqo Re: Dziewczyny nie zbaczajcie z tematu! co robi M 16.11.04, 14:53 to mogła podrzucić pani której nie udało się owego pana uwieść :)....podłość ludzka nie zna granic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta R kosmetyków nigdy dość :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 14:54 Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Dziewczyny nie zbaczajcie z tematu! co robi M 17.11.04, 08:16 Oj Magi, Magi, czy wiesz, że to bardzo nieładnie grzebać w cudzych kieszeniach ? Mamusia Ci tego nie powiedziała ? Brzydko, fe ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Dziewczyny nie zbaczajcie z tematu! co robi M IP: 62.233.231.* 17.11.04, 22:28 salo napisała: > Oj Magi, Magi, czy wiesz, że to bardzo nieładnie grzebać w cudzych > kieszeniach ? Mamusia Ci tego nie powiedziała ? > Brzydko, fe ! hehehe, tatuś sam SE grzebał;) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Jeśli tak, to znaczy, że nie miał nic do ukrycia 18.11.04, 08:06 Oqo chyba miał rację, jakiś złośliwy babsztyl mu to podrzucił :) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Jedź z mężem to zobaczysz ;) 17.11.04, 08:18 Czym Ty się przejmujesz Zyto ?! To się podobno nie zmydla :P "Serce nie autobus, dla każdego miejsce się znajdzie" jak mawia moja siostra :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio Re: Co robi MĄŻ w sanatorium ??? :D IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 17.11.04, 12:13 czego oczy nie widzą to sercu nie żal pamiętaj że czego sie tam nauczy to i tak do domu przywiezie a tak na serio to wszystko jest zalezne od człowieka i ludzie z sanatorium liczą wszystko na czas ; śniadanie godzina 8 do 9 ,potem zabiegi ,od 13 do 15 obiad ,czas dla siebie od 15 do 19 (spacerki i dodatkowe zabiegi),19do 20 kolacja ,czas dla siebie do godziny 22 bo po tej godzinie zamykają sanatoria i ludzie są tam jak w wo0jsku i jeszcze sie z tego cieszą lepiej jechać gdzieś na prawdziwe wczasy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta No i stało się - Mąż wyjechał :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 21:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: No i stało się - Mąż wyjechał :-( IP: *.unregistered.media-com.com.pl 30.11.04, 21:29 No jak można by cię tu pocieszyć??? CHATA WOOOLNAAAA!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio Re: Co robi MĄŻ w sanatorium ??? :D IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 01.12.04, 20:06 moja żona jedzie w piątek na dwa tygodnie na wczasy z dzieckiem :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: Zbynio co ty bedziesz robił sam w domu ;D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 20:13 Mnie zostały dzieci i koleżanki ,a ty co bedziesz porabiać,kto ci biedaku ugotuje uuuuuuuuuuu.......może teściowa ? ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio Re: Zbynio co ty bedziesz robił sam w domu ;D IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 01.12.04, 21:26 czas na strącenie paru kilo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: Jutro się dowiem co robił, bo już wraca :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 00:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: Myślisz, że prawdę Ci powie ? ;P n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 15:21 Znam go już tak długo, myślę że mi powie i będziemy mieć razem ubaw! Odpowiedz Link Zgłoś
salo Zyto, powiedz w końcu co robi mąż w sanatorium 28.12.04, 20:34 bo ja z ciekawości umieram ;) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: salo mąż w sanatoriu sie leczy :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 07:35 Moj do południa balamucił pielęgniarki "wiesz takie ładne trzydziestolatki mnie masowały" ech....Wieczorkiem chodził na tance i obtańcował wszystkie kuracjuszki, teraz na Sywestra bedzie lwem parkietu :D. Zachowanie niektorych osob bardzo go bulwersowało.......więcej nie powiem papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio Re: salo mąż w sanatoriu sie leczy :D IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 30.12.04, 17:48 mówiłem Ci że nudy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio Re: Co robi MĄŻ w sanatorium ??? :D IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 19.12.04, 11:49 żonka już jest od piątku w domu Ps przytyłem Odpowiedz Link Zgłoś