salo Stowarzyszenie Prawe Tychy 28.12.04, 20:42 ale nie wiem co się znowu stało, że pusty post mi poszedł :( Dostałam ulotkę, podają adres www.prawe-tychy.w.pl, tylko nie zawsze działa. Ulotkę dosyć zgrabie zredagowali, ale niewiele z niej wynika, równie mało wynika ze strony internetowej. Wiecie coś na temat samego stowarzyszenia i ludzi, których stowarzysza ? Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Stowarzyszenie Prawe Tychy 28.12.04, 21:17 Te ulotki jakąś sektą zapachniały. Ale Stowarzyszenie P brzmi dużo bardziej intrygująca... Co autor miał na myśli?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Stowarzyszenie Prawe Tychy 28.12.04, 22:31 radexior napisał: > Ale Stowarzyszenie P brzmi dużo bardziej intrygująca... Co autor miał na > myśli?;-))) Czy Ty Radex'ie coś mi insynuujesz ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Stowarzyszenie Prawe Tychy IP: *.unregistered.media-com.com.pl 28.12.04, 22:32 He he he ... a ja pomyślałam, że Salo jakiejsik stowarzyszenie zakłada;) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Stowarzyszenie Prawe Tychy 28.12.04, 22:38 Gość portalu: magi napisał(a): > He he he ... a ja pomyślałam, że Salo jakiejsik stowarzyszenie zakłada;) Nie ma się co śmiać, może se jeszcze założę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solo Re: Stowarzyszenie Prawe Tychy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 12:57 Taa..to ci najbardziej prawi z prawych..ci którym sie zdaje że posiadają wyłączną licencję na prawość...no a że czasem niektórym z podpisanych na marginesie handlowo-węglowych "byznesów" samochód płonie przed domem....pewnie dlatego że tacy "prawi" nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
perlailotr Re: Stowarzyszenie Prawe Tychy 29.12.04, 13:18 Z ekipy władz stowarzyszenia znam Grzegorza Kazimierskiego, Stefana Waltera i Eugeniusza Kropke. Słyszałem też co nieco o Czeredzie, ale, że słyszałem źle a osobiście gościa nie znam to nie będzie nic na jego temat. GK był dwie kadencje temu szefem rady miasta (w moim odczuciu dosyć dobrym, na pewno niezwykle sprawnym w konstruowaniu politycznych sojuszy). W ostatnich wyborach startował z list KW Andrzeja Dziuby, zajął trzecie miejsce w okregu obejmującym m. in. oś. H (po H. Borczyku i J. Sobczyku). SW to prawnik, radca prawny, radny miasta Tychy od zawsze w nowej Polsce. Nie dostał się do rady dopiero w ostatnich wyborach, wcześniej stale w obozie rządzacym, ostatnio w klubie radnych Przymierze - Mała Ojczyzna (dzisiaj stowarzyszenie "Tychy Naszą Małą Ojczyzną"). Współpracowałem z nim trochę, nigdy nie dał mi powodu do narzekań. Stefan to tyszanin z dziada pradziada. Rodzina bardzo mocno zakorzeniona w naszym mieście. EK długoletni pracownik Poczty Polskiej, radny poprzedniej kadencji (Przymierze - Mała Ojczyzna). Zapamiętałem go jako czlowieka niezwykle uczciwego, mającego zdrowy dystans do wszystkich wydarzeń politycznych i niepolitycznych a przede wszystkim człowieka otwartego na argumenty. Tyle moich, podkreslam - subiektywnych, uwag. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Stowarzyszenie Prawe Tychy 30.12.04, 13:54 Dziękuję za informacje. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
nostromo36 Re: Stowarzyszenie Prawe Tychy 21.01.05, 13:31 Czereda był kiedyś radnym, miałem z nim kontakt, pomógł mi wtedy załatwić jedną rzecz w magistracie. Bardzo rozsądny mi się wydał. Cchiałem mu się zrewanżować za przysługę i czas poswięcony, ale powiedział, że przecież po jest radnym, żeby takimi sprawami się zajmować. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nostromo36 Re: Stowarzyszenie P 08.11.05, 13:28 i co ? działa to stowarzyszenie ? wiecie coś ? Odpowiedz Link Zgłoś