Dodaj do ulubionych

Stowarzyszenie P

28.12.04, 20:36

Obserwuj wątek
    • salo Stowarzyszenie Prawe Tychy 28.12.04, 20:42
      ale nie wiem co się znowu stało, że pusty post mi poszedł :(

Dostałam ulotkę, podają adres www.prawe-tychy.w.pl, tylko nie zawsze działa.
      Ulotkę dosyć zgrabie zredagowali, ale niewiele z niej wynika, równie mało
      wynika ze strony internetowej.
      Wiecie coś na temat samego stowarzyszenia i ludzi, których stowarzysza ?
      • radexior Re: Stowarzyszenie Prawe Tychy 28.12.04, 21:17
        Te ulotki jakąś sektą zapachniały. Ale Stowarzyszenie P brzmi dużo bardziej intrygująca... Co autor miał na myśli?;-)))
        • salo Re: Stowarzyszenie Prawe Tychy 28.12.04, 22:31
          radexior napisał:

> Ale Stowarzyszenie P brzmi dużo bardziej intrygująca... Co autor miał na
          > myśli?;-)))

Czy Ty Radex'ie coś mi insynuujesz ? ;)
        • Gość: magi Re: Stowarzyszenie Prawe Tychy IP: *.unregistered.media-com.com.pl 28.12.04, 22:32
          He he he ... a ja pomyślałam, że Salo jakiejsik stowarzyszenie zakłada;)
          • salo Re: Stowarzyszenie Prawe Tychy 28.12.04, 22:38
            Gość portalu: magi napisał(a):

> He he he ... a ja pomyślałam, że Salo jakiejsik stowarzyszenie zakłada;)

Nie ma się co śmiać, może se jeszcze założę ;)
            • Gość: solo Re: Stowarzyszenie Prawe Tychy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 12:57
              Taa..to ci najbardziej prawi z prawych..ci którym sie zdaje że posiadają
              wyłączną licencję na prawość...no a że czasem niektórym z podpisanych na
              marginesie handlowo-węglowych "byznesów" samochód płonie przed domem....pewnie
              dlatego że tacy "prawi" nie? :)
      • perlailotr Re: Stowarzyszenie Prawe Tychy 29.12.04, 13:18
        Z ekipy władz stowarzyszenia znam Grzegorza Kazimierskiego, Stefana Waltera i
        Eugeniusza Kropke. Słyszałem też co nieco o Czeredzie, ale, że słyszałem źle a
        osobiście gościa nie znam to nie będzie nic na jego temat.

GK był dwie kadencje temu szefem rady miasta (w moim odczuciu dosyć dobrym, na
        pewno niezwykle sprawnym w konstruowaniu politycznych sojuszy). W ostatnich
        wyborach startował z list KW Andrzeja Dziuby, zajął trzecie miejsce w okregu
        obejmującym m. in. oś. H (po H. Borczyku i J. Sobczyku).

SW to prawnik, radca prawny, radny miasta Tychy od zawsze w nowej Polsce. Nie
        dostał się do rady dopiero w ostatnich wyborach, wcześniej stale w obozie
        rządzacym, ostatnio w klubie radnych Przymierze - Mała Ojczyzna (dzisiaj
        stowarzyszenie "Tychy Naszą Małą Ojczyzną"). Współpracowałem z nim trochę, nigdy
        nie dał mi powodu do narzekań. Stefan to tyszanin z dziada pradziada. Rodzina
        bardzo mocno zakorzeniona w naszym mieście.

EK długoletni pracownik Poczty Polskiej, radny poprzedniej kadencji (Przymierze
        - Mała Ojczyzna). Zapamiętałem go jako czlowieka niezwykle uczciwego, mającego
        zdrowy dystans do wszystkich wydarzeń politycznych i niepolitycznych a przede
        wszystkim człowieka otwartego na argumenty.

Tyle moich, podkreslam - subiektywnych, uwag.

Pozdrawiam
        • salo Re: Stowarzyszenie Prawe Tychy 30.12.04, 13:54
          Dziękuję za informacje.
          Pozdrawiam :)
          • nostromo36 Re: Stowarzyszenie Prawe Tychy 21.01.05, 13:31
            Czereda był kiedyś radnym, miałem z nim kontakt, pomógł mi wtedy załatwić jedną
            rzecz w magistracie. Bardzo rozsądny mi się wydał. Cchiałem mu się zrewanżować
            za przysługę i czas poswięcony, ale powiedział, że przecież po jest radnym,
            żeby takimi sprawami się zajmować.
            Pozdrawiam
    • nostromo36 Re: Stowarzyszenie P 08.11.05, 13:28
      i co ? działa to stowarzyszenie ? wiecie coś ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka