24.01.05, 09:47
Gdzie w Tychach kupić dobre pierogi?
Propozycji oczekuję do południa ;-)

Pozdro
Obserwuj wątek
    • dementia Re: pierogi 24.01.05, 09:54
      Jako, że pozjadałam wszystkie rozumy (i sporo pierogów), to sie odzywam
      pierwsza ;-P
      Dobre są w stołówce ZEGu (Stare Tychy), ale chyba robią je tylko we wtorki. :-/
      Kiedyś w Barze Paprocańskim na al. Niepodległości były też OK.
      Chcesz zjeść na miejscu czy kupić półprodukt i w domu przygotować?

Pozdrawiam!
      • Gość: koku Re: pierogi IP: *.czaz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 07:19
        Potwierdzam, że na stołówce w ZEGU są super pierogi. Zawsze we wtorki - ruskie
        10.50zł/kg, z mięsem 11.20zł/kg. Są już ugotowane a najsamczniejsze po
        podsmażeniu i polaniu np. pokrojonym w kostkę i podtopionym boczkiem.
        Dzieki perlailotr za przypomnienie!!! Już biegne na stołówke...
    • krzys00 Re: pierogi 24.01.05, 10:05
      ostatnio mialem z Tesco pierogi z kapusta i grzybami i nawet byly dosc smaczne
    • Gość: t. Re: pierogi IP: *.netblok.pl 24.01.05, 18:58
      Mogę polecić pierogi z kapustą i grzybami; do kupienia na oś. „K” w takim
      fioletowym sklepiku ;).Pycha – nigdzie nie znajdziesz lepszych.

Smacznego – jak nie dziś to może jutro zjesz...
      • Gość: anka Re: pierogi IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 11:28
        Moim zdaniem najlepsze pierogi (z róznym farszem) i kluski robi firma "Smak"
        Anny Bronaszewskiej, która mieści się na Sublańskiej 140. Można kupic na
        miejscu i wielu sklepikach w mieście. Sprawdzone przez mnie i wielu moich
        znajomych. Pychotka Polecam
        • Gość: basturk Re: pierogi IP: 80.51.254.* 26.01.05, 16:33
          tak jest. robią bardzo dobre. Bardzo dobre są też carpe diem w każdym bądź
          razie były tam dobre 1,5 roku temu
    • Gość: anka Re: pierogi IP: *.n4u.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 31.01.05, 15:06
      polecam pierogi produkowane gdzieś na sublach, tam tez mozna je podobno kupic,
      oprócz pierogów mają pyszne krokiety. wwzystko do odgrzania w domu.
      • Gość: anka Re: pierogi IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 21:36
        Ja jestem ta anka, która pisała wcześniej< ale o tych samych pierogach, na R
        produkują. Może Aniu jakoś się oznaczymy, żeby się nie mylić)::):):):):
        • Gość: juz nie anka Re: pierogi IP: *.n4u.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 31.01.05, 21:45
          no tak, przeoczyłam coś :) to ja moze bede ankanka a ty pozostaniesz anką co ty
          na to?
          • Gość: anka Re: pierogi IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 12:05
            Świetnie!!:):) Pozdrawiam
    • kaczoland01 Re: pierogi 09.11.15, 16:02
      Nie polecam pierogów ani żadnych mrożonek z firmy Smak Anna Bronaszewska ! Katastrofa !!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka