perlailotr 24.01.05, 09:47 Gdzie w Tychach kupić dobre pierogi? Propozycji oczekuję do południa ;-) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dementia Re: pierogi 24.01.05, 09:54 Jako, że pozjadałam wszystkie rozumy (i sporo pierogów), to sie odzywam pierwsza ;-P Dobre są w stołówce ZEGu (Stare Tychy), ale chyba robią je tylko we wtorki. :-/ Kiedyś w Barze Paprocańskim na al. Niepodległości były też OK. Chcesz zjeść na miejscu czy kupić półprodukt i w domu przygotować? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koku Re: pierogi IP: *.czaz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 07:19 Potwierdzam, że na stołówce w ZEGU są super pierogi. Zawsze we wtorki - ruskie 10.50zł/kg, z mięsem 11.20zł/kg. Są już ugotowane a najsamczniejsze po podsmażeniu i polaniu np. pokrojonym w kostkę i podtopionym boczkiem. Dzieki perlailotr za przypomnienie!!! Już biegne na stołówke... Odpowiedz Link Zgłoś
krzys00 Re: pierogi 24.01.05, 10:05 ostatnio mialem z Tesco pierogi z kapusta i grzybami i nawet byly dosc smaczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t. Re: pierogi IP: *.netblok.pl 24.01.05, 18:58 Mogę polecić pierogi z kapustą i grzybami; do kupienia na oś. „K” w takim fioletowym sklepiku ;).Pycha – nigdzie nie znajdziesz lepszych. Smacznego – jak nie dziś to może jutro zjesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: pierogi IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 11:28 Moim zdaniem najlepsze pierogi (z róznym farszem) i kluski robi firma "Smak" Anny Bronaszewskiej, która mieści się na Sublańskiej 140. Można kupic na miejscu i wielu sklepikach w mieście. Sprawdzone przez mnie i wielu moich znajomych. Pychotka Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: pierogi IP: 80.51.254.* 26.01.05, 16:33 tak jest. robią bardzo dobre. Bardzo dobre są też carpe diem w każdym bądź razie były tam dobre 1,5 roku temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: pierogi IP: *.n4u.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 31.01.05, 15:06 polecam pierogi produkowane gdzieś na sublach, tam tez mozna je podobno kupic, oprócz pierogów mają pyszne krokiety. wwzystko do odgrzania w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: pierogi IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 21:36 Ja jestem ta anka, która pisała wcześniej< ale o tych samych pierogach, na R produkują. Może Aniu jakoś się oznaczymy, żeby się nie mylić)::):):):): Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juz nie anka Re: pierogi IP: *.n4u.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 31.01.05, 21:45 no tak, przeoczyłam coś :) to ja moze bede ankanka a ty pozostaniesz anką co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: pierogi IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 12:05 Świetnie!!:):) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kaczoland01 Re: pierogi 09.11.15, 16:02 Nie polecam pierogów ani żadnych mrożonek z firmy Smak Anna Bronaszewska ! Katastrofa !! Odpowiedz Link Zgłoś