Gość: Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 18:08 kto wie gdzie można kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miś j. Re: swatch bijoux IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 18:20 No nie wiem czy ktoś odpowie. Masz niewłaściwe IP Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Misiu Jogi 02.03.05, 18:43 Czemu ty tak w opozycji do tego forum? Mi akurat podoba się Twoje poczucie humoru - hasła z igorem i niewłaściwym IP zabawne. Zamiast przyłączyć się do forumowej braci, Ty się tylko kłócisz. P.S. 1. Za tą wypowiedź ja też dostanę igora:-) 2. Co to jest Swatch bualxocoś tam??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania biżuteria swatch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 18:55 taka mniej więcej store.swatch.com/bijoux Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Intrygujące 02.03.05, 18:59 Myślałem, że oni tylko lipne zegarki produkują. Bijoux wygląda ponętnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Re: Misiu Jogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 23:07 igor to nie on, mamy podobne (niewłaściwe) ip i to wszystko pozdrowienia jogi walczymy o słuszną sprawę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: swatch bijoux IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 11:03 co ma IP do słocza błażu? Odpowiedz Link Zgłoś
troll_ejbus Re: swatch bijoux 03.03.05, 12:05 Gość portalu: swerd napisał(a): > co ma IP do słocza błażu? Odpowiedz Link Zgłoś
troll_ejbus Re: swatch bijoux 03.03.05, 12:14 Gość portalu: swerd napisał(a): > co ma IP do słocza błażu? Kolejny spec językowy "błażu" ? a może " biżo" -jak już, fujaro niedouczona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Re: swatch bijoux IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 12:50 troll_ejbus napisała: > Gość portalu: swerd napisał(a): > > > co ma IP do słocza błażu? > > Kolejny spec językowy "błażu" ? a może " biżo" -jak już, fujaro > niedouczona. > no nie powiem, przez sekundę pmnie zmroziło, pomyśłem o sobie "ty analfabeto funkcjonalny", gośc mówi do mnie kodem, nowym językiem a ty ..."dupa" aleś mnie swerd przestarszył, ufff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: swatch bijoux IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 13:10 błażu czy biżo.de sejm siet. co to ma wspólnego z ip? Odpowiedz Link Zgłoś
szczypior74 Re: swatch bijoux 03.03.05, 09:30 Zapytaj na stoisku z zegarkami w pasażu w GEANTie. Odpowiedz Link Zgłoś