taclar 29.08.05, 11:38 Nowy budynek, mnóstwo wydanych pieniędzy, mieszkania oddane do użytku zaledwie rok temu, a już się sypią!! DRAMAT!! I to jest to nowe budownictwo dla młodych (i nie tylko ) ludzi??!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cornholio_11 Re: Balbina się sypie :-( 29.08.05, 15:48 Blok się sypie odkąd został wybudowany. Taka sytuacja w połączeniu z działalnością administracji TTBS to prawdziwa katastofa dla lokatorów - nic nie mżna załatwić, nikt nie jest winien tylkjo czynsze trzeba płacić terminowo bo inaczej karne odsetki. Do tego warto jeszcze dodać, że w tym super nowym bloku w ciągu roku nie udało się założyć telefonów, stworzyć oferty telewizji kablowej itd, itd sprawa była poruszana na sesji rady miasta proponuje zobaczyć archiwum i poczytać odpowiedź prezesa TTBS czasem sie zastanawiam czy to czasem nie są nowe odicnki serialu Alternatywy 4 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magi104 Gazeta też :( 11.03.06, 20:24 Tzn, forum gazetowe sie mi sypnęło: układa sie chyba alfabetycznie a nie datami... Wam też???? Odpowiedz Link Zgłoś
tipp01 Re: Gazeta też :( 11.03.06, 21:15 magi104 napisała: > Tzn, forum gazetowe sie mi sypnęło: układa sie chyba alfabetycznie a nie > datami... Wam też???? Nie, to tylko na Balbinie tak się wyświetla:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziki70 Re: Balbina się sypie :-( 12.03.06, 09:53 Nietylko Balbina.Wczoraj bylem u kuzynki w Laziskach.Dziewczyna mieszka w nowym rocznym zaledwie bloku a na scianach juz jest grzyb!Administracja twierdzi ze to na skutek ZLEJ WENTYLACJI-czytaj wietrzenia-MIESZKANIA.Dla mnie to kpina bo ten grzyb jest we wszystkich mieszkaniach!Dodam tylko ze blok byl budowany przez te sama firme co nasza Balbina. Odpowiedz Link Zgłoś