aiwon 13.03.06, 04:09 Czy ktos byl na weselu lub innym przyjeciu w Elicie w Tychach ? Jakie jest jedzenie? Czy warto zrobic tam impreze weselną? Prosze o informację na w/w temat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loso11 Re: Restauracja 'ELITA"? 13.03.06, 08:45 Byłem 2 albo 3 razy, jedzenie smaczne (jedynie co nawet wkurzalo czasami gosci to bardzo szybko sprzatali ze stolow,tzn. poszlo sie zatanczyc, wrocilo i juz talerza nie bylo), bardzo mile w miesiacach cieplych jest to ze posiadaja zadbany ogródek. Jedyne co to trzeba sprawdzić czy liczba gości nie przekracza "pojemności" :)Nie pamiętam ile bylo.... Odpowiedz Link Zgłoś
madziuja Re: Restauracja 'ELITA"? 13.03.06, 12:46 Jedzenie dobre, ogródek ładny. Sala rzeczywiście..trzeba uważać by nie przekroczyć liczby gości. W upał katastrofa... wszyscy raczej na dworze spędzą ten czas bo klimatyzacja bardzo źle pomyślana (powinno być pomieszczenie przejściowe a nie ma - w stronę ogródka). Jedzenie mimo iż dobre trochę za mało jak za taką cenę!!! CIasta też mało no i tort trzeba samemu kupić. Kelnerzy mało efektowni - nie szanują zbytno gości. To fakt że sprzątają szybko talerze ale tak jest na ogół wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
aiwon Re: Restauracja 'ELITA"? 13.03.06, 21:46 Witam, wesele mam na poczatku maja wiec mam nadzieje ze ludzie nie padna- bo upalu to raczej nie bedzie :))) Jestem zmartwiona ze jedzenia malo bo cena wcale nie jest niska. Sala podobno na 100 osob a ja bede miala ok 60 wiec mysle ze pomieszcza sie wszyscy. Z tego co wiem ciast wogole nie ma i tortu takze. Musze pomyslec co zrobic by goscie mieli talerzyk w trakcie imprezy bo zwracacie uwage ze szybko zbieraja WIELKIE DZIEKI za info Jesli ktos ma jeszcze jakies doswiadczenie lub slyszal cos o Elicie to prosze pisac !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madziuja Re: Restauracja 'ELITA"? 14.03.06, 09:47 Co do jedzenia to jak będziesz miała fajna orkiestrę i wodzireja to napewno nie będą mieli czasu jeść ;)A z tymi talerzami to musisz pogadać z obsługą!! Ale moim zdaniem oni nawet MUSZĄ je zbierać zeby dobrze wyglądało no i w miarę estetycznie ;) Cena jest duża i naprawdę troszke za mało oferują !!! No i ciasta trzeba sobie kupić ale ..... ;) 60 osób spokojnie się zmieści !! A tak wogóle to zawsze znajdą się Ci którzy beda narzekać!!! Będzie dobrze i moje gratulacje!! Odpowiedz Link Zgłoś
loso11 Re: Restauracja 'ELITA"? 15.03.06, 11:28 co do tych talerzy i ich zabierania to oczywiscie trudno jest tutaj wyposrodkowac:)bylem na weselu w innej restauracji w Tychach i tam akurat niczego nie sprzatali na stolach staly puste butelki po alkoholu,winie,napojach,na talerzach lezaly smieci po owocach a kelnerki rozmawialy sobie ze swoimi przyjaciolmi:). W Elicie akurat mnie sie podobalo, talerze pamietam bo raz jeden z gosci nie wytrzymal i zrobil awanture w kuchni:) a sam pamietam ze zatanczylem jeden kawalek wrocilem do stolu i po frytkach i pieczeni ani śladu:) Ale latem jest sympatycznie,aczkolwiek to co mowia to prawda,ze klima niewiele daje i ludzie wychodza na zewnatrz,a z drugiej strony w zadnej restauracji klima nic nie da jak beda caly czas drzwi i okna otwierane:) Odpowiedz Link Zgłoś
madziuja Re: Restauracja 'ELITA"? 15.03.06, 12:09 To tak nie dokońca z ta klimą masz rację. Jeżeli jest pomieszczenie przejściowe i obsługa w porządku to klima działa sprawnie;) Byłam na takiej sali , było ciepełko na dworze a w środeczku wszytsko ok i nikt się zbytnio nie pocił a bawili się cały czas! A tak wogóle to przeszłabym się na jakąś imprezkę weselną! Odpowiedz Link Zgłoś
aiwon Re: Restauracja 'ELITA"? 15.03.06, 14:28 Jak ktoś z gości nie przyjdzie i znajdzie sie miejsce -to masz gwarantowane przynajmniej poznam kogos nowego :)))))))))))))))))))))))))))) pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
loso11 Re: Restauracja 'ELITA"? 15.03.06, 18:03 a jaki zespół wybrałaś?z ciekawosci pytam,moze bylem na jakiejs imprezie z nimi.... Odpowiedz Link Zgłoś
aiwon Re: Restauracja 'ELITA"? 15.03.06, 22:59 Zespoł mamy super z telewizji Katowice bajkaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
madziuja Re: Restauracja 'ELITA"? 16.03.06, 09:10 No to czuję się zaproszona ;)))) hihiihi Pozdrawiam A co do zespołu masz wodzireja? Odpowiedz Link Zgłoś
aiwon Re: Restauracja 'ELITA"? 16.03.06, 13:55 wszystko jest super zaplanowane heheheh Odpowiedz Link Zgłoś