octav 21.03.06, 20:42 No, nasze chłopaki dziś dali czadu. Hokej na najwyższym poziomie, sędziowie dużo lepsi niż poprzedni. Mam nzadzieję że jeszcze trzy spotkania wygramy i ..... ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szantymen80 Re: GKS - Cracovia; stan rywalizacji: 1-3 21.03.06, 21:03 Dużo lepsi?? To ja nie widziałem jak ci wcześniej sędziowali. Dzisiaj kilka decyzji było dziwnych. W dogrywce kara dla naszego nie wiadomo za co. I graj tu 3 na 4. Poza tym bramkarz "wali" naszego Parzyszka z pięści, jakby pomylił dyscypliny i dostaje 2 min. kary!!!! To 10 min. lub karę meczu za co się dostaje ??? (może takie są przepisy ale cos mi sie to dziwne wydaje ) Może jak by mu głowę rozwalił to by kara była troszkę cięższa? Jak ktoś się zna dobrze na przepisach to niech to wyjaśni :) . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz766 Re: GKS - Cracovia; stan rywalizacji: 1-3 21.03.06, 21:46 Zwycięstwo cieszy praca sędziów lepsza niż to co wyprawiali w niedziele i piątek .Gratulacje dla naszych grajków pokazali charakter i oby tak dalej ale czy da sie wygrać z Cracovią ? Trener Cracovi Rohaczek jest trenerem reprezentacji Polski , sponsor i właściciel Cracovi pan Filipiak (Comarch) jest główbym sponsorem Polskiej ligi hokeja Nie jest tajemnicą że najwięcej w lidze hokejowej i w ogóle w sportach zimowych mają do powiedzenia działacze z Małopolski i nie sposób tu dodać że Cracovia w tym roku obchodzi jubileusz 100 -lecia klubu i panu Filipiakowi potrzebny jest sukces . Odpowiedz Link Zgłoś
kinioslawa Re: GKS - Cracovia; stan rywalizacji: 1-3 22.03.06, 09:34 W takim razie z dziką przyjemnością pozbawilibyśmy ich tego sukcesu. Czego życzę naszej drużynie :) Odpowiedz Link Zgłoś
madziuja Re: GKS - Cracovia; stan rywalizacji: 1-3 22.03.06, 10:05 I ja dołączam się do tych życzeń. Chłopaki pokażcie swoją klasę i dumę!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz766 Piramida pomaga GKS 23.03.06, 10:44 miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,3229923.html Tyski bioenergoterapeuta pomaga hokeistom GKS TYCHY Hokeiści GKS-u przystąpią do piątkowego meczu z Cracovią naładowani energią tyskiej "Piramidy". Po wtorkowym wyczerpującym i dramatycznym spotkaniu (GKS wygrał dopiero w rzutach karnych) podopieczni Wojciecha Matczaka szukali wczoraj ukojenia w "Piramidzie", czyli Centrum Terapii Naturalnej Tadeusza Ceglińskiego. Mistrzowie Polski nie są pierwszą drużyną, która przygotowuje się do ważnych spotkań w "Piramidzie", wcześniej gościli tutaj m.in. piłkarze Wisły Kraków. Tyski bioenergoterapeuta uchodzi za człowieka o wybitnych zdolnościach uzdrowicielskich. Kto wie, może pomoże stanąć na nogi zawodnikom GKS-u, którzy narzekają na liczne urazy i kontuzje. - Było ciekawie. Pan Cegliński przekazywał nam siły witalne. Zobaczymy, co z tego wyniknie - uśmiecha się Arkadiusz Sobecki, bramkarz tyskiego zespołu, który ma kontuzjowaną pachwinę. Do dyspozycji hokeistów były też basen, sauna i masaże. Na koniec relaksowali się w "Piramidionie", czyli najwyższej, oszklonej części "Piramidy". - Z głośników popłynęła spokojna muzyka. Można się było całkowicie wyluzować - dodaje Sobecki. Warto dodać, że Cegliński pomógł tyskim hokeistom za darmo. Dziś zawodnicy wracają do normalnych treningów. Piątkowy mecz rozpocznie się o godz. 18 (lodowisko Cracovii). Hokeiści GKS-u, jeżeli chcą obronić złoto, muszą wygrać trzy kolejne mecze. Krakowianom brakuje do mistrzowskiego tytułu już tylko jednego zwycięstwa Odpowiedz Link Zgłoś
ronja2 Re: Piramida pomaga GKS 23.03.06, 11:16 ło rany... żeby się tylko z Sobeckiego przez tę Piramidę Majdan nie zrobił... Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz100 Re: Piramida pomaga GKS 23.03.06, 13:01 Widze że Marian robi ostrą reklame:) Odpowiedz Link Zgłoś