wars_i_sawa 16.12.02, 17:18 Serdeczne pozdrowienia z Warszawy :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radexindamix Re: Zapraszam 24.08.03, 00:23 Nigdy nie rozumiałem tego wpisu, ale odbierałem go sympatycznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LukaZ23 Re: Zapraszam IP: *.tsi.net.pl / 10.15.32.* 24.08.03, 00:36 a niedawno byłem i za niedługo sie wybieram znowu. bary nad wisła są zajebiste !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: Zapraszam IP: 80.51.254.* 24.08.03, 11:36 Gość portalu: LukaZ23 napisał(a): > a niedawno byłem i za niedługo sie wybieram znowu. bary nad wisła są > zajebiste !! a płynie jeszcze tam Wisła czu już wyschnęła???? co do barów to zgadza się. Zawsze bary nad wodą są najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Zapraszam IP: *.unregistered.media-com.com.pl 24.08.03, 22:44 W Warszawie to już nawet stare zdezelowane maluchy kradną. dobrze , że nie mam nawet roweru. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Zapraszam 25.08.03, 17:32 Gość portalu: magi napisał(a): > W Warszawie to już nawet stare zdezelowane maluchy kradną. dobrze , że nie mam > nawet roweru. ;) a to dobre heh :)) no i dużo wczesniej mieliśmy elektorniczne kasowniki Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Zapraszam 26.08.03, 09:30 Warszawa ?! najpaskudniejsze ze znanych mi miast :( Nigdy z własnej nieprzymuszonej woli tam nie jeżdżę. Ostatnia pamiętna wizyta, jakieś 3 lata temu, wieczór, okolice dworca centralnego, żadnego życia, przypominało to raczej okolice dworca w przysłowiowym Pcimiu niż w stolicy :/ Diabli mnie biorą kiedy muszę jechać do W-wy :| Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix haha 26.08.03, 11:51 Tez nie lubie warszawki, miasto okropne.Kraków na stolice Polski! A co do Pcimia to tam akurat jest zycie! Jak bylem na tym myślenickim festiwalu to nocowaliśmy na campingu znajdującym się tylko 300 m dalej. Ale moja komórka wskazywała, że byl to już Pcim:-) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: haha 26.08.03, 16:38 radexindamix napisał: > Tez nie lubie warszawki, miasto okropne.Kraków na stolice Polski! > A co do Pcimia to tam akurat jest zycie! Jak bylem na tym myślenickim festiwalu > > to nocowaliśmy na campingu znajdującym się tylko 300 m dalej. Ale moja komórka > wskazywała, że byl to już Pcim:-) Tak jest Krakjów na stolice!!!!!!! a co do Myslenic to moze bede miał stamtąd (jak strzeliłem byka to psierpasiam) szwagierke...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: haha IP: *.unregistered.media-com.com.pl 26.08.03, 17:37 Szwagierkę? Masz na myśli siostrę swojej przyszłej lepszej połowy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: haha IP: 80.51.254.* 27.08.03, 16:46 heh chodziło mi o bratową a nie wiem czemu napisałem szwagierke. Za zamęt wprowadzony przeze mnie psieprasiam Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: haha 27.08.03, 14:32 basturk napisał: > Tak jest Krakjów na stolice!!!!!!! Mowy nie ma !!! Wpuścić polityków do Krakowa, a od razu go spaskudzą :( Niech lepiej zostanie tak jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: haha 27.08.03, 16:48 salo napisał: > basturk napisał: > > > Tak jest Krakjów na stolice!!!!!!! > > Mowy nie ma !!! Wpuścić polityków do Krakowa, a od razu go spaskudzą :( Niech > lepiej zostanie tak jak jest. mozna by to rozwiazać inaczej jak np w holandii u nas instytucje rzadowe pozostałyby w warszawie ale stolica panstwa byłby Kraków w holandii w takiej roli występje Haga i Amsterdam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LukaZ23 Re: haha IP: *.tsi.net.pl / 10.15.32.* 29.08.03, 16:27 Jade dzisiaj do Warszawy, na tydzień albo na miesiąc. Więc do zobaczenia forumowicze. Tylko mi tu nie pisać o zdradach miasta itp :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: haha IP: 80.51.254.* 29.08.03, 16:31 Gość portalu: LukaZ23 napisał(a): > Jade dzisiaj do Warszawy, na tydzień albo na miesiąc. Więc do zobaczenia > forumowicze. Tylko mi tu nie pisać o zdradach miasta itp :) czeka Cię sąd wojenny jak wrócisz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
videll Re: haha 29.08.03, 16:45 Gość portalu: LukaZ23 napisał(a): > Jade dzisiaj do Warszawy, na tydzień albo na miesiąc. Więc do zobaczenia > forumowicze. Tylko mi tu nie pisać o zdradach miasta itp :) zdradach???? toć to jawna dezercja!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magali Re: haha IP: *.router.media-com.com.pl 29.08.03, 20:39 Zdrajca...!!!!!! Straszny i okrutny zdrajca...!!! ps.Czekamy na Ciebie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LukaZ23 Re: haha IP: *.intertop.pl 01.09.03, 15:32 Gość portalu: Magali napisał(a): > Zdrajca...!!!!!! Straszny i okrutny zdrajca...!!! > ps.Czekamy na Ciebie ;))) Czy to ta Magali czy tez inna ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: haha IP: 80.51.254.* 29.08.03, 20:43 trafisz pod sąd wojenny bracie i trybunał stanu ;) narazie nie widac żadnych okoliczności łagodzących dla twojego czynu gdyż min -zwiedzanie odpada bo w-wa to nie Kraków bez obrazy dla ewentualnych warszawiaków Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: haha 01.09.03, 14:40 Gość portalu: LukaZ23 napisał(a): > Jade dzisiaj do Warszawy, na tydzień albo na miesiąc. Więc do zobaczenia > forumowicze. Tylko mi tu nie pisać o zdradach miasta itp :) Jedź Luka, jedź !!! Tylko potem nie wypłakuj nam się w rękaw jak zaczniesz tęsknić ;) Bez pozdrowień dla stolicy, ale dla Ciebie tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LukaZ23 Re: haha IP: *.intertop.pl 01.09.03, 15:35 Teraz to juz sie boje wrocic... :) A moze jutro bede musial. Mi jak narazie sie tu podoba i zmieniam powoli opinie o warszawce. Ocywiscie Krakow to nie jest no ale az tak okropnie to tez nie jest. 3mta sie. Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Nie ulegaj wzrokowi syren... 01.09.03, 16:50 no nie i już odzywki zmieniłeś na warszawsjkie: "3mta się" brrr -już widać pierwsze efekty pobytu w Warszawie. wracaj chłopie do nas czym prędzej bo w koncu jakimś warszawiakiem zostaniesz. Nie ulegaj wzrokowi syren... Wracaj na południe. Masz cas dzis do północy-jak nie to trafisz pod : TYSKI FORUMOWY SĄD Odpowiedz Link Zgłoś