Gość: damcio IP: *.media / 10.10.7.* 28.01.03, 18:02 Już wiadomo że zginął jeden chłopak z liceum kruczkowskiego dzisiaj przed południem w rejonie Czarnego Stawu. Nie wiadomo czy pozostałe 6 osób żyje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Radex Re: ŚMIERĆ W TATRACH IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 18:32 Zapalam świeczkę,szkoda młodych.Chodziłem do Norwida,ale tyska młodzięż to tyska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damcio Re: ŚMIERĆ W TATRACH IP: *.media / 10.10.7.* 28.01.03, 19:06 ja chodziłem do kruka ale to nie ma znaczenia,zapalmy swieczke dla tych siedmiu młodych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
hoobie Re: ŚMIERĆ W TATRACH 28.01.03, 19:51 ['] ....................... Gdybyście mieli jakieś informacje o osobach biorących udział w wyprawie, dajcie znać... Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_1 Re: ŚMIERĆ W TATRACH 28.01.03, 21:30 chlopak ktorego znalezli martwego to byl jednen z opiekunow 22 letni student geografi to jest po prostu szok:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kane Re: ŚMIERĆ W TATRACH IP: Texas.Net:* / 192.168.5.* 28.01.03, 22:07 pawel_1 napisał: > chlopak ktorego znalezli martwego to byl jednen z opiekunow 22 letni student > geografi > to jest po prostu szok:((((( czy ktos wie jak sie nazywa ?? Mam nadzieje ze nie ... Odpowiedz Link Zgłoś
nabil Re: ŚMIERĆ W TATRACH 31.01.03, 17:25 Fragment z "Tygodnika Podhalanskiego": ...Rachunek jest prosty i okrutny: cztery osoby powyżej lawiny plus trzy wyciągnięte z lawiniska to razem siedem, a wycieczka liczyła trzynaście osób. Co oznacza, że sześciu turystów tkwi pod zwałami śniegu. Są to - Tomasz Z. (jeden z opiekunów grupy), Artur R. (18 lat), Szymon L. (17 lat), Ewa P. (17 lat), Justyna N. (16 lat), Piotr M. (16 lat), brat znalezionego wcześniej Łukasza..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diakon1@interia.pl Re: ŚMIERĆ W TATRACH IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.03, 00:43 Jn 6:54 Kto spożywa moje Ciało i pije moją Krew, ma życie wieczne, a Ja go wskrzeszę w dniu ostatecznym. (BT) Jn 11:25 25. Rzekł do niej Jezus: Ja jestem zmartwychwstaniem i życiem. Kto we Mnie wierzy, choćby i umarł, żyć będzie. (BT) Jn 11:26 26. Każdy, kto żyje i wierzy we Mnie, nie umrze na wieki. Wierzysz w to? (BT) Dlatego nie płaczcie rodzice nad dziećmi swymi, ani bracia ni siostry nad swoim rodzeństwem ani żony nad meżami... ...bo synowie i córki wstąpią do Domu Ojca i szczęsliwi będą na wieki z pamięcią w modlitwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czapla Re: ŚMIERĆ W TATRACH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.03, 01:30 Przyłączam się.. szkoda... Wyrazy współczucia dla rodziców i znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osF Re: ŚMIERĆ W TATRACH IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 17:38 ['] Trudno napisać coś sensownego. Wielka tragedia... Trzeba sobie jednak zadac pytanie, kto za odpowiada... Bo chyba jednak nie tylko przyroda, której winnismy okazywac więcej szcunku, ale i ludzie w tym przypadku nie są bez winy... Niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_1 Re: ŚMIERĆ W TATRACH 29.01.03, 20:40 a ja mysle ze na szukanie winnego przydzie czas, zajmie sie tym prokuratura, bedzie sledztwo poki co jest to wielka tragedia dla wszystkich, dla winnego tej sytuacji z pewnoscia tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: A w Tatrach....żałoba...żałoba... IP: 212.182.27.* 30.01.03, 15:47 Kurniawa,wietrzysko, Ż A Ł O B A po tych, którzy nie musieli odejść.... Pytanie dlaczego? Niech będzie przestrogą dla wszystkich. Żegnamy WAS Młodzi przyjaciele, kochający Tatry, tak bardzo, że nigdy nie spodziewaliscie się, że mogą być aż tak niebezpieczne, aż tak zaborcze... CZEŚĆ WASZEJ PAMIĘCI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Studenci Re: A w Tatrach....żałoba...żałoba...i w Tychach.. IP: 212.182.27.* 30.01.03, 16:21 Lączymy się z Wami w żałobie po tych , którzy pozostali jeszcze w Tatrach.... Cześć ich pamięci! Odpowiedz Link Zgłoś
franck Re: ŚMIERĆ W TATRACH 30.01.03, 17:40 Nagrody Darwina to pewnie nie dostana - zbyt duza konkurencja. Mysle, ze mozna by ich bylo wyroznic chociaz nominacja. Szkoda tych gowniarzy ale tak to jest jak chodzenie zima po gorach zaczyna sie od Rysow a nie od gorki Jordanowskiej(vide wypowiedz rannej Luizy) PS> Cholera troche szkoda, ze aby w mediach o Tychach bylo glosno to musi sie wydarzyc jakas tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
fotomarcin Żałoba i msza 30.01.03, 22:59 Piątek ogłoszono dniem żałoby. W niedzielę o godz. 12.00 w kościele pw. Karoliny zostanie odprawiona msza św. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczeciniak Re: Żałoba i msza IP: *.smsnet.pl / 192.168.1.* 31.01.03, 00:28 glebokie wyrazy wspolczucia dla wszystkich, ktorych dotknela ta tragedia. jest mi przykro, ze tak mlode osoby musialy opuscic swiat i choc z daleka, ale lacze sie w tych ciezkich chwilach z wami. czesc ich pamieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Żałoba i msza IP: 212.182.27.* 31.01.03, 15:29 W powiecie Tatrzańskim także, o godz. 18 -ej na Krzeptówkach odprawiona bedzie msza św. żałobna za tych, którzy zginęli w lawinie. Łączymy się z Wami w bólu , pocieszaniu po tej tragedii i modlitwie za dusze zmarłych. Odpowiedz Link Zgłoś
franck Re: ŚMIERĆ W TATRACH 27.02.03, 17:29 Co nowego? Nie ma mnie akurat w Tychach od dluzszego czasu wiec moze ktos wie czy swieczki dalej sie pod Krukiem swieca i co z tymi co zostali pod sniegiem? Nadal tam sa? Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: ŚMIERĆ W TATRACH 27.02.03, 21:18 Czy jeszcze swieczki sa nie wiem ... A pozostali zostana tam .... Pewnie leza na dnie jeziora i niech tam zostana tam gdzie chce natury by byli ... Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: ŚMIERĆ W TATRACH 05.03.03, 19:44 Rozpoczynaja sie w tyskiej prokuraturze przesluchania tych co przezyli z feralnej wyprawy poza Panem Szumnym Odpowiedz Link Zgłoś