radexindamix 11.02.03, 10:40 Wreszcie dorobiłem się forumowego nicka.Nie bedzie zaden niemiec pluł nam w twarz i podrabiał nicków!Może być,nie jest za długi?Dalej kojarzy się ze mną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radex_1 Re: To ja,Radex! 11.02.03, 13:34 radexindamix napisał(a): > Wreszcie dorobiłem się forumowego nicka.Nie bedzie zaden niemiec pluł nam w > twarz i podrabiał nicków! A tam od razu podrabial! Przeciez jestem "radex_1" a nie "Radex". Dostawilem sobie zajbista jedyneczke i mam orginalnego nick'a. A od Niemcow to ty sie odwal i sam sobie napluj. > Może być,nie jest za długi?Dalej kojarzy się ze mną? Stary wedlug mnie jest kompletnie do dupy! Przede wszystkim jest za dlugi i trudno go zapamietac. Wymysl cos lepszego niekoniecznie zwiazanego ze starym nick'iem. Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: To ja,Radex! 11.02.03, 17:25 Zaczyna być chamsko.Bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_1 Re: To ja,Radex! 11.02.03, 21:31 wazne jest zeby bylo wiadomo o kogo chodzi (dotyczy: hoobie, radex_1, magada_mistrzyni bo nie wiem ktory jest prawdziwy) p.s co to damix? Odpowiedz Link Zgłoś
radex_1 Re: To ja,Radex! 12.02.03, 18:48 radexindamix napisał: > Zaczyna być chamsko.Bez komentarza Liczylem na bardziej wyszukana odpowiedz! To ty zaczales po chamsku od obrazania przyjaciol Krzyzakow! Chciales opinii nt nick'a to ja dostales. Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: To ja,Radex! 12.02.03, 23:34 Wyszukaną,czyli jaką?Taką,którą ty zrozumiesz?W której nie bedzie trzeba wyjaśniac,że to nie obrazanie Niemców? Odpowiedz Link Zgłoś
radex_1 Re: To ja,Radex! 13.02.03, 13:31 radexindamix napisał: > Wyszukaną,czyli jaką?Taką,którą ty zrozumiesz?W której nie bedzie trzeba > wyjaśniac,że to nie obrazanie Niemców? No to nie widze powodu dla ktorego ty napisales, ze sie robi chamsko. Czyli jak Niemcy opowiadaja Polen Witz'e to my tez powinnismy sie z nich smiac? Ja, ja heute gestollen, morgen in Polen. Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: To ja,Radex! 13.02.03, 13:42 Meine muter hat computer.Nie wszyscy muszą znać niemiecki. Wiesz,podstawą każdej dyskusji,nawet w zabawowej formie na pewno nie jest obrażanie drugiej strony.TYLE Odpowiedz Link Zgłoś
radex_1 Re: To ja,Radex! 13.02.03, 14:01 radexindamix napisał: > Meine muter hat computer.Nie wszyscy muszą znać niemiecki. > Wiesz,podstawą każdej dyskusji,nawet w zabawowej formie na pewno nie jest > obrażanie drugiej strony.TYLE W takim razie czekam na przeprosiny, bo to ty mnie oskarzyles o kradziez twojego nick'a podczas gdy kazdy sredio inteligentny tyszanin dotrzega fundamentalna roznice miedzy nick'ami "Radex" i "radex_1". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LukaZ23 Re: To ja,Radex! IP: *.rtk.net.pl / 192.168.102.* 13.02.03, 14:11 Oczywiście , że widac różnice ale jest ona niewielka i chyba każdy średnio inteligętny tyszanin zauważy , że twoja ksywa to podróba. Odpowiedz Link Zgłoś
radex_1 Re: To ja,Radex! 13.02.03, 15:23 Gość portalu: LukaZ23 napisał(a): > Oczywiście , że widac różnice ale jest ona niewielka i chyba każdy średnio > inteligętny tyszanin zauważy , że twoja ksywa to podróba. Stary ty to wyraznie odstajesz w dol od przecietnej. Jesli nie wiesz co to takiegob podróba(=kopia) to wez w lape slownik jezyka polskiego a potem napisz cos do rzeczy. Skoro jest zauwazalna roznica miedzy nick'ami to nie mozna mowic o podrobie. Poza tym nigdy nie podszywalem sie pod "Radex'a" i nie pisalem, ze "Radex" to "radex_1". "Radex'ow" jest od groma i jeszcze wiecej w calym internecie i nie rozumiem czemu "Radex" zaczal zawracac dupe forumowiczom tylko dlatego, ze sobie wymyslilem zajebistego i oryginalnego nick'a "radex_1". W dalszym ciagu czekam na przeprosiny od "Radex'a". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LukaZ23 Re: To ja,Radex! IP: *.rtk.net.pl / 192.168.102.* 13.02.03, 15:52 Jak juz się tak czepiasz co do mojej podróby to sprawdź sobie co to znaczy oryginalny. Chociaż i tak wiem co napiszesz bo chyba taki z ciebie człowiek który za wszelką cene musi mieć racje. Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: To ja,Radex! 13.02.03, 16:00 Lukazie23 zgadzam się z tobą.Musi On mieć rację.Choć pewno jest też mu nieprzyjemnie,że coraz więcej ludzi go atakuje.No ale jak chce tej zabawy w logikę,to proszę bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
radex_1 Re: To ja,Radex! 14.02.03, 14:27 Gość portalu: LukaZ23 napisał(a): > Jak juz się tak czepiasz co do mojej podróby to sprawdź sobie co to znaczy > oryginalny. Chociaż i tak wiem co napiszesz bo chyba taki z ciebie człowiek > który za wszelką cene musi mieć racje. No tak,przyznaje ci racje, ze moj nick rzeczywiscie oryginalny nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: To ja,Radex! 13.02.03, 15:56 Wielmożny,nieprzyzwoicie inteligenty radexie_1 PRZEPRASZAM NAJMOCNIEJ. Przepraszam za obrazę,za nieuzasadniony atak o podobieństwo naszych nicków! Mam jednakże pytanie: czy był ktoś równie podły jak ja i czepiał się twoich pozostałych nicków-hoobiego i magdy_mistrzyni? Czy i tam wykazałeś się nadludzką,boską kreatywnością? Odpowiedz Link Zgłoś
radex_1 Re: To ja,Radex! 14.02.03, 14:35 radexindamix napisał: > Wielmożny,nieprzyzwoicie inteligenty radexie_1 PRZEPRASZAM NAJMOCNIEJ. > Przepraszam za obrazę,za nieuzasadniony atak o podobieństwo naszych nicków! > Mam jednakże pytanie: czy był ktoś równie podły jak ja i czepiał się twoich > pozostałych nicków-hoobiego i magdy_mistrzyni? Czy i tam wykazałeś się > nadludzką,boską kreatywnością? Stary jak bym byl na twoim miejscu to takie zaczepki z mojej strony poprostu bym olal cieplym moczem. A ty zrobiles z tego sensacje na cale tyskie forum. Jak by nie mozna byl wymyslec sobie nicka, ktory jest przypadkiem podobny do jakiegos innego tam. Poza tym powtarzam, ze nie podszywalem sie pod ciebie, nie pisalem ze "Radex" to "radex_1" etc. Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: To ja,Radex! 14.02.03, 16:43 Chłopie,denerwuje mnie ta dyskusja!To chyba logiczne,że zareagowałem na próbę podszywania się podemnie.I nie pisz,że wcale nie podszywasz się,bo tak jest! Każdy z tutejszych forumowiczów(innymi słowy powszechna opinia) tak to odbiera. Oczywistym dla mnie jest,że chodziło ci o prowokację.Ale też nie mogłem tego pozostawić,bo CHODZIŁO O MNIE!Uniosłem się,nie wiem czemu. A twoje ego widzę szaleje Odpowiedz Link Zgłoś
radex_1 Re: To ja,Radex! 14.02.03, 17:33 radexindamix napisał: > Chłopie,denerwuje mnie ta dyskusja!To chyba logiczne,że zareagowałem na próbę > podszywania się podemnie.I nie pisz,że wcale nie podszywasz się,bo tak jest! Z podszywaniem to przesadzasz. Jakies konkretne przyklady prosze! Na tyskim forum jest poprostu "radexindamix"(wczesniej "Radex") i "radex_1". I po jaka cholere tyle halasu. > Każdy z tutejszych forumowiczów(innymi słowy powszechna opinia) tak to > odbiera. Chcialbys zeby tak bylo, ale nie jest. Ilu ich jest na tym watku? 4, 5? Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: To ja,Radex! 14.02.03, 18:03 1.A znajdź mi kogoś kto tak nie uważa. 2.Co to za argument,że jest ich 4 czy 5?To powszechność się zaczyna od ilu,50 czy może 11 tysięcy?Postudiuj logikę. Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: To ja,Radex! 13.02.03, 17:35 tak oczywiscie Panie-Oryginalny-Radex-1 a Panascanik to nie nie jest podroba, ani Thompsonic nie jest podroba, tylko oryginalny towar z rusek :) Odpowiedz Link Zgłoś
radex_1 Re: To ja,Radex! 14.02.03, 14:38 kaner napisał: > tak oczywiscie Panie-Oryginalny-Radex-1 a Panascanik to nie nie jest podroba, > a ni Thompsonic nie jest podroba, tylko oryginalny towar z rusek :) Oczywiscie i to towar, ktory cechuje sie wyjatkowo "oryginalna" jakoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_1 Re: To ja,Radex! 11.02.03, 21:35 radex_1 napisał: > radexindamix napisał(a): > > Przede wszystkim jest za dlugi > a czy ty przypadkiem nie podpisywales sie tym bardzo krotkim nickiem magda_mistrzyni? po co sie trzpisz, zamiast patrzec na siebie Odpowiedz Link Zgłoś
radex_1 Re: To ja,Radex! 12.02.03, 12:33 pawel_1 napisał: > radex_1 napisał: > > > radexindamix napisał(a): > > > > Przede wszystkim jest za dlugi > > > > a czy ty przypadkiem nie podpisywales sie tym bardzo krotkim nickiem > magda_mistrzyni? po co sie trzpisz, zamiast patrzec na siebie Nie czepiam sie tylko skoro radexindamix pytal o opinie forumowiczow nt nowego nick'a to napisalem, ze jest za dlugi i do dupy. Nastepnym razem czytaj wnikliwiej wypowiedzi forumowiczow! Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: To ja,Radex! 12.02.03, 12:39 A mogę wiedzieć dlaczego,po co używasz mojej ksywy? Odpowiedz Link Zgłoś
radex_1 Re: To ja,Radex! 12.02.03, 12:44 radexindamix napisał: > A mogę wiedzieć dlaczego,po co używasz mojej ksywy? Twojej? Twoja to "Radex" albo "radexindamix". Moja natomiast to "radex_1"! Nie widzisz roznicy? Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: To ja,Radex! 12.02.03, 15:53 Pytaniem na pytanie: A ty jesteś ze średniaków czy starszaków? Odpowiedz Link Zgłoś
radex_1 Re: To ja,Radex! 12.02.03, 18:45 radexindamix napisał: > Pytaniem na pytanie: > > A ty jesteś ze średniaków czy starszaków? Yyyyy.....o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: To ja,Radex! 12.02.03, 23:30 Hehe,chłopak(?) się sam zdradził;) Odpowiedz Link Zgłoś
magda_mistrzyni Re: To ja,Radex! 14.02.03, 15:21 chłopaki nie wiem o co tyle hałasu ale ze mnie zejdźcie.no może długo jest mój nick zastanowie się na skrótem ale magda_mistrzyni to ja a nie tam "jakies" radexy i inne "dzi aj dźo: :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda_mistrzyni_1 Re: To ja,Radex! 14.02.03, 18:25 ja tez nie wiem chlopaki o co tyle halasu?? magda_mistrzyni_1 = pawel_1 Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: To ja,Radex! 14.02.03, 18:30 magda_mistrzyni_1 napisał: > ja tez nie wiem chlopaki o co tyle halasu?? > > magda_mistrzyni_1 = pawel_1 Magda_...=hoobie=radex_1 o ile mi wiadomo.Ale chyba i tak już niewielu wierzy w twe słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
fotomarcin Re: To ja,Radex! 15.02.03, 21:04 Uaaaa... Omal nie zasnąłem czytając ten wątek... Odpowiedz Link Zgłoś