man_x 19.02.03, 18:05 na innych osiedlach pod drzwiami rozdawali "probke" nowej gazety -"Gazeta Tyska" tylko jakos na Z nie dotarla :-( a wy dostaliscie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radexindamix Re: Gazeta Tyska 19.02.03, 18:12 Na T nic o tym nie słychać.A chętnie bym zobaczył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damcio Re: Gazeta Tyska IP: *.media / 10.10.7.* 19.02.03, 19:26 mieszkam na P i tez nie dostalem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: Gazeta Tyska IP: osz2:* / 10.62.16.* 19.02.03, 22:00 Ja dostałem tylko ulotke z Telepizzy. (Zet) Przyznam szczerze że nie słyszałem o tej nowej gazecie. ale przydałaby sie, bo echo jest nieco mało ciekawe.Kiedyś było lepsze. Więc jakaś dobra gazeta lokalna by sie przydała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osF Re: Gazeta Tyska IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 19.02.03, 23:07 Na F tez nic takiego nie widzialem, ale podobno w Azecie byla wylozona i mozna było za darmo brac. Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Gazeta Tyska 22.02.03, 13:57 ktos przyniosl do firmy chyba wlasnie z Azetu, przegladnolem hmmmm Nic szczegolnego gazeta jak gazeta Ciekawe jak sie bedzie wyrozniniac na tle innych gazet tyskich... A tak wlasciwie to jakies sa gazety typowo tyskie ?? Echo, Nowe echo, Tydzien w Tychach, i Gazeta Tyska jeszcze jakies?? Odpowiedz Link Zgłoś
radex_1 Re: Gazeta Tyska 25.02.03, 11:55 A po co Tychom tyle gazet? O czym w nich pisac? Przeciez w naszym miescie niewiele sie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
fotomarcin Echo i Gazeta Tyska 25.02.03, 12:02 Nowe Echo padło kilka lat temu, Tydzień w Tychach (a właściwie Tydzień w Tydzień - bo taką przyjęli nazwę gdy zaczęli ukazywać się także poza Tychami) wydał ostatni numer w grudniu minionego roku i potem nic już się nie ukazało. Obecnie mamy tygodniki: Echo i Gazetę Tyską. Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Echo i Gazeta Tyska 25.02.03, 13:48 Ot to niespodzianka, nie kupuje Tyskich gazet i chyba stad sie nie zbyt orientuje w tutejszym rynku prasy.... Ehhh a tak wogole to przezylo tylko Echo czyli stare i zostalo przezylo nawal prasy tyskiej MOJE Gratulacje Echo chociaz nie czytam... Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: Gazeta Tyska 25.02.03, 20:43 przejrzalem i przeczytalem gazetke hmm.... fajna ciekawe czy sie utrzyma na naszym bogatym tyskim rynku? duzo zalezy od ceny - na razie nie wiadomo jakiej - pierwszy platny numer ukaze sie jutro Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Gazeta Tyska 08.05.03, 23:17 Dziś widziałem nawet reklame na Tęczy Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Gazeta Tyska 09.05.03, 00:28 Pewnie że istnienie. Nieszczędzi słów radnym. Min jak chodziło zmiane taryfy przewozowej w MZK z czasowej na strefową. Wzięli oczywiście naszą stronę- pasazerów. Także radnym oberwało się za dzielnice. Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Gazeta Tyska 09.05.03, 08:26 Tak wlasciwie to kiedy wychodzi ta gazetka Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Gazeta Tyska 09.05.03, 09:51 Ahaa. to dzis nie sroda wiec nie kupie :) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Gazeta Tyska 09.05.03, 09:58 Mimo że dziś piątek to może dostaniejsz jeszcze gdzieś. A jaknie to czekaj do środy. Odpowiedz Link Zgłoś