denvon54 16.01.07, 12:32 Jestem zainteresowany organizacją tam własnego przyjęcia weselnego!I chciałem spytać czy ktoś miał styczność z tym lokalem może sam tam coś organizował lub tez był gościem!Jakie są Wasze opinie na temat jedzenie obsługi itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s.poline Re: Restauracja "ELITA" Tychy 16.01.07, 13:02 Restaurcja świetna. Jedzenia nie ma nigdzie lepszego:) Obsługa bardzo miła i naprawde fachowa. Pełna kulturka, super wnętrze, naprawdę fajnie, ale... jeśli chodzi o wesele to trzeba rezerwować rok lub nawet 2 lata wczesniej:)) Dlatego ja sie nie zalapalam;// Odpowiedz Link Zgłoś
denvon54 Re: Restauracja "ELITA" Tychy 16.01.07, 13:09 ja mam plany na sierpień 2008 to może się jeszcze uda!!A Ty z jakim wyprzedzeniem chciałaś zarezerwować i okazało się za późno??? Odpowiedz Link Zgłoś
lidka277 Re: Restauracja "ELITA" Tychy 16.01.07, 13:09 Urządzaliśmy tam wesele 5 lat temu, byłam bardzo zadowolona zarówno z jedzonka jak i z obsługi (pełna kultura,a w razie potrzeby szef też roznosił talerze :). W kwestii wcześniejszego obgadywania szczegółów też kompetentni, wszystko było tak, jak sobie zaplanowaliśmy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
denvon54 Re: Restauracja "ELITA" Tychy 16.01.07, 13:11 Jak do tej pory same pozytywne opinie tylko czy ewentualnie się jeszcze załapie! Odpowiedz Link Zgłoś
denvon54 Re: Restauracja "ELITA" Tychy 16.01.07, 15:10 może ma ktoś jakieś foto???? Odpowiedz Link Zgłoś
s.poline Re: Restauracja "ELITA" Tychy 16.01.07, 15:28 ja sie pytalam kilka miesiecy wczesniej i wiedz\ialam, ze na Elite to juz za pozno, ale wtedy (czerwiec 2005) dostalam informację, ze pierwszy wolny termin to koniec 2006:) No ale sierpień 2008 w Twoim przypadku to raczej realna data:) Zdjęć niestety nie mam, moge jedynie zagwarantować, że wnętrze super, a najlepiej jedż tam na obiadek i się przekonaj, bo warto:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz766 Re: Restauracja "ELITA" Tychy 16.01.07, 17:22 naprawdę warto wybrać Elitę na wesele będziesz zadowolony i goście też polecam zwłaszcza miesiące wiosenno letnie bo super prezentuje się ich ogród , dodam jeszcze że dobrze wybrać sobie menu powiększone …..ja miałem tam swoje wesele i byłem tam trzykrotnie jako gość . Odpowiedz Link Zgłoś
mila9910 Re: Restauracja "ELITA" Tychy 16.01.07, 18:48 W "Elicie" moja córka miała wesele, bardzo byliśmy zadowoleni z organizacji jak i z samego przyjęcia. Według własnego gustu można wybrać menu, jest to zależne od kwoty jaką się dysponuje, i bardzo istotne jest to, że mają bardzo piękny ogród, który świetnie nadaje się na sesje zdjęciowe. Odpowiedz Link Zgłoś
aiwon Re: Restauracja "ELITA" Tychy 30.04.07, 14:16 polecam Elite sama mialam w nim wesele w 2006 r. - super wszystko na poziomie!!!! dodatkowe pytania na priv Odpowiedz Link Zgłoś
przemek6084 Re: Restauracja "ELITA" Tychy 08.05.07, 07:30 Ja też tam byłem. Co prawda tylko raz, ale też polecam. Pyszne jedzonko, a ceny wcale nie takie elitarne :d Odpowiedz Link Zgłoś