29.01.07, 22:23
Szukam dobrego sprawdzonego alergologa w Tychach.Może być prywatnie byle mnie
przyjął od razu.Pomóżcie!
Obserwuj wątek
    • basturk Re: Alergolog 29.01.07, 22:39
      próbowałaś w przychodni alergologicznej na os B? znajduje się pomiedzy sądem a
      kinem andromeda /w podwórku/ -ulica biblioteczna
      • forra Re: Alergolog 29.01.07, 22:51
        Wiem że tam się długo czeka a ja potrzebuję na już.
    • forra Re: Alergolog 29.01.07, 23:06
      Jeszcze raz ja.Czy ktoś wie czy doktor Birecka lub doktor Zołna(chyba poprawnie
      napisałam nazwiska)przyjmują prywatnie?I gdzie? Może ma ktoś numer telefonu?
      Sprawa jest bardo pilna. Proszę o pomoc.
      • leon997 Re: Alergolog 29.01.07, 23:43
        Birecka Danuta
        Lek. med. Spec. alergolog pediatra. Gabinet.
        ul. Łukasiewicza 4, tel. (0-32) 218 61 36 Oświęcim
      • plasmaman Re: Alergolog 30.01.07, 12:34
        Dr. Hyla-Żołna nie przyjmuje prywatnie, co do dr. Bireckiej nie mam takich
        informacji.
        Jeżeli sprawa jest pilna, to i na Bibliotecznej (przychodnia San-Med się
        nazywa) zostaniesz przyjęta bez długiej kolejki, wystarczy powiedzieć w czym
        rzecz :)

PZDR
    • agaduch Re: Alergolog 30.01.07, 15:36
      Różycka !! jest świetna, przyjmuje prywatnie na Poziomkowej
      • lillylive Re: Alergolog 23.07.13, 21:11
        agaduch napisała:

> Różycka !! jest świetna, przyjmuje prywatnie na Poziomkowej
        Leczyła mi dziecko 2lata,stwierdziła astme ładowala sterydy non stop żadnej poprawy jak już dziecko bylo u kresu wytrzymałosci ,ja tez wizyty co tydzień 50zł,leki.....dała w końcu skierowanie do szpitala do Istebnej na 2tygodniową diagnostyke która wykazała że dziecko niema żadnej astmy i alergii,ale co na nas zarobiła przez te 2lata to jej.......
    • forra Re: Alergolog 30.01.07, 21:41
      Dziekuję za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam.
    • krzysiek_f_81 Re: Alergolog 23.07.13, 09:40
      Nie polecam alergologa dr. Bireckiej. Jestem alergikiem praktycznie od urodzenia i w życiu nie spotkałem tak niekompetentnej osoby. Na wizycie z 18 miesięcznym synkiem na pytania co może jeść przy alergii na białko i gluten odpowiadała nie wiem, jakie brać - nie wiem, robić testy - nie bo poco. Skierowanie do szpitala bo ona nie wie. Zaświadczenia że dziecko je nutramigen nie da bo ona nie wie czy dziecko ma alergię.
      Szukajcie innych lekarzy a biblioteczną omijajcie z daleka
      • bbuziaczekk Re: Alergolog 23.07.13, 17:03
        Na Bibliotecznej nie tylko Birecka przyjmuje.
        Ja bylam z dziecmi raz u Bireckiej ale jakos nie podpasowala mi. Ciezko sie z nia rozmawialo, odpowiadala z lacha. Pracowala jakby jej sie nie chcialo albo jakby siedziala tam za kare.
        Siedziala mina "po co zescie tu przyszli"

Teraz drugi raz bylismy na Bilbiotecznej ale juz u Żemły. Powiedzmy ze taka srednia ale podobno bardzo dobra.
        Ona jeszcze przyjmuje w przychodni nr 4

Ale przyjmuje jeszcze tam Żołna na Bibliotecznej.

Tak wiec wsumie 3 alergolog sa.
        • nefret_ete Re: Alergolog 04.08.13, 22:22
          Lekarz warty polecenia: dr.Ewa Urbaniec, alergolog laryngolog, Łaziska 032 224 19 47, wizyta ok 120- w zależności od badań

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka