basturk Zimno brr ok 11st. deszcz,temp odczuw. 5st..zima?? 01.09.03, 22:57 No własnie jutro zimno brrr. temperatura odczuwalna ok 5-6st. Jutrzejszej nocy tj z wtorku na środe w Beskidach będzie padał śnieg. U nas w nocy powinno być ok 4-5 st w tym samym czasie a więc byc może popada deszcz ze sniegiem ale o tym jutro bo dokładniejssych oględzinach. Odpowiedz Link Zgłoś
videll Re: Jaka pogoda, kolego B.? 04.09.03, 08:56 Jaką pogodę na weekend przewiduje nasz forumowy meteorolog? czy będą możliwe wypady w plenerek??? na sucho!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magi104 Re: Jaka pogoda, kolego B.? 04.09.03, 12:40 A ja ostatnio nie lubię zaglądać do tego wątku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk na łikend, plenerek.... IP: 80.51.254.* 04.09.03, 23:36 videll napisał: > > > Jaką pogodę na weekend przewiduje nasz forumowy > meteorolog? czy będą możliwe wypady w plenerek??? na sucho!!! Macie to załatwione.Bedzie sucho i cieplej tak ok 18st.ALe noce!!! zimne ok 4st no i przyrozki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: na łikend, plenerek.... IP: *.unregistered.media-com.com.pl 17.09.03, 11:37 A ja słyszałm , że mają wrócić upały... Managerze pogody, co ty na to?? Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: na łikend, plenerek.... 17.09.03, 20:46 a ja na to jak na lato heh. Cóz niektózy wyjeżdzając złożyli zamówienia które realizuje-przynajmnije tak mi się wydaje-mozna sprawdzić w watku "coś o upałach od wtorku". Upałów wielkich nie bedzie ale jak na wrzesień to wysoka tempaertura-max 26 st i słońce ale noce dalej zimne. Tak wiec zamówienie jest realizowane, korzystajcie z takiej podłogi znaczy pogody bo nie potrwa ona dłuzej jak jeszcze ok 10 dni (pisałem wczesniej) pod koniec wrzesnia bedzie max 17 a min ok 13 st, nocami pojawią sie przyrozki (już nawet 2 razy były) No a w paxdzierniku beda pojawiały sie pierwsze opady śniegu. łikend spokojnie w plener bo następny juz taki nie powinnien być ładny.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk jutro + 6st.Bedzie padać i wiać. IP: 80.51.254.* 05.10.03, 22:54 Sorki ze jeszcze raz wrzuciłem wątek ale ten wcześniejszy nie wiem gdzie wrzuciłem nie wiem czemu-albo wogóle mi nie wrzuciło) Jutro poogda podobna do tej dziesiejszej.bedzie padasć wiac i zimno. Sporodeszsczu spadło dziś, w nocy i wczoraj. jutro postaram sie napisaćź ile dokłądnie go spdało. Pozdrawiam ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk do Magi IP: 80.51.254.* 05.10.03, 22:56 jush znalazłem swój wątek Magi. nie wiem jak się tam znalazł w sród wiosennych postów. Moze to jakis znak??? tak czy owak trzymajcie sie ciepło kaloryferów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk w nocy wielce prawdopodbny opad desczu ze sniegiem IP: 80.51.254.* 07.10.03, 18:27 będzie zimno ok 3 st a wiec w nocy wielce prawdopodobny opad deszczu ze sniegiem. pOza tym bez zmian pogoda... P.S. w beskidach już nawet na kilka godzin zrobiło sie biało.. tzryamjcie sie ciepło...kaloryferów Odpowiedz Link Zgłoś
magi104 Re: w nocy wielce prawdopodbny opad desczu ze sni 14.10.03, 14:33 Z powodu wyjazdu służbowego w plenery Skarżyska Kamiennej mojego męża nurtuje pytanie o pogodę w czwartek. Kolego B., czy pogoda będzie sprzyjać wyjazdowi mojego mężusia (tzn czy nie będzie padać) czy też będzie musiał odwołać swój wyjazd????? Prosimy chórkiem o szybką dopowiedź!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_mroz81 Re: w nocy wielce prawdopodbny opad desczu ze sni 14.10.03, 16:39 oj zeecydowanie nie. W CAŁYM KRAJU PRZEWDIUJE WIEKSZE WEJSCIE I SŁABE OPADY -W ZALEŻNOŚCI OD REGIONU DESZCZU ŚNIEGU Z DESZCZEM LUB SAMEGO ŚNIEGU. W TYCHACH JAKO ŻE JEST TO WYŻYNA ŚLĄSKA (A TAK NA MARGINESIE PISZĄC POGÓRZE) BĘDZIE TO ŚNIEG. A CO SKARŻYSKA TO RACZEJ TO MOZE BYĆ SYMBOLICZNY NAWET ŚNIEG LUB W MNIEJSZYM STOPNIU DESZCZ ZE SNIEGIEM. Ale opady naprawdę będą symboliczne. Natomiast znacznie gorzej będzie hcyba z temperaturą do 4-5st dla Tychów max 3st (wszytskow dzień) w nocy oczywisćie już lekkie mrozy a nie przymrozki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: hmmm co spadło??? IP: *.tsi.tychy.pl 04.12.03, 20:57 no, główny wątek o pogodzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: hmmm co spadło??? IP: 80.51.254.* 04.12.03, 21:01 aaaaaaaaaaaaaaaa faktycznie no nie wiem czy nie zanudny jak dla niektórych- dlatego ucichł. jak jest cos ciekawszego to i tak informuje a teraz bedzie sie działo w łikend oj bedzie bvedzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk OSTRZEŻENIE przed duzymi opadami sniegu IP: 80.51.254.* 07.03.04, 13:52 do połowy marca mam czas wiec zamierzam wykorzystac ten czas zimowo.. zgodnie z obietnicą od ok 15 marca bedzie wiosna.. ale do tego czasu zima. Zacząć sypać zacznie jutro. w ciągu 2 dni powinno dopadać ok 20 cm świeżego sniegu Odpowiedz Link Zgłoś
basturk opady jush całkiem nie daleko spadnie ok 15 cm now 08.03.04, 09:14 opady jush całkiem nie daleko spadnie ok 15 cm nowego sniegu ;]] ale jeszcze nie cąły tydzien i bedzie wiosna.. tylo ten kwiecień pozostaje.. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
egon17 Re: opady jush całkiem nie daleko spadnie ok 15 c 08.03.04, 13:00 Właśnie widzę, że za oknami już pada śnieg. Niestety, jest +1-stopniowy upał. Ale już jutro ma być lepiej, bo i śniegu więcej, i temperatura niższa. W środę znowu cieplej i opady deszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: opady jush całkiem nie daleko spadnie ok 15 c 08.03.04, 16:02 noo jutro chłodniej i duzo sniegu przez no bardzo duzo tez jutro.. i chłodniej ale w sobote leciutkie ocieplenie około zera bedzie jak piszesz ale z ten słaby deszcz/mżawka raczej nie wystapi tak mi sie wydaje.. w kazdym bądź razie tak jak pisąłem chyba w październiku i od niedanwa tez. wisona dopiero od połowy marca mniej wiecej ale zima i tak da znać osbie też w kwietniu PS egon czy znasz stronke do progmau weather wetcher czy jakosik tak??? bo jush go nie mam na skutek tego ze system odmówił mi posłuszeństwa Odpowiedz Link Zgłoś
egon17 Re: opady jush całkiem nie daleko spadnie ok 15 c 09.03.04, 08:08 Niestety, też go nie pamiętam. Ja również niedawno miałem problemy z komputerem (właściwie to nadal je mam). Odpowiedz Link Zgłoś
basturk ze sniegiem jestesmy juz 6 m-cy kwiecień bedzie 7 09.03.04, 10:37 u skzoda ale trudno poszperam w sieci... ale pieknie sypie.. ze sniegiem mamy jush doczynienie 6 m-cy kwiecień bedzie 7 m-cem pierwszy snieg spadł w październiku i było go z kilka centymentrów ale pierwsze dni listopada dla odmiany (a wzasadzie to tylko pierwszy listopada) halny ogrzał do nawet 17st!! takich wspomnień czar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk leży jeszcze ok 28-30 cm śniegu idzie ciepło 16st! IP: 80.51.254.* 12.03.04, 21:42 jeszcze jutro ciepło-później troche nieciekawej poogdy od niedzieli a od mniej wiecej wotrku zacznie wiać halny a wiecie co to oznacza??? moze byc nawet 17st!!!!!!!! ale moze byc samopoczucie przez niego nie najlepsze, z kolei z 3 strony to zrekompensuje to słońce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk ostrzeżenie przd halnym IP: 80.51.254.* 13.03.04, 09:41 ostrzeżenie przd halnym bedzie wiało w porywach do 80km/h. Zacząc wiać powinno od jutra.. ale tak naprawde to "rozpoczyna sie sezon halnego" wiać będzie znacznie częściej o czym najlepiej wiemy kiedy rok temu pisaliśmy na ten temat w wątku: czy w Tychach zawsze tak wieje.. Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Jaka pogoda, kolego B.? 16.03.04, 09:18 Jako pozytywny Meteorolog tego forum powiem: Slonce, slonce Cieplo i coraz cieplej ... i tak caly czas ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk dopoiwem optymistycznie ale niepokoi GOSTYNKA 16.03.04, 17:30 po jutrze duzy halny podniesie temperature )UWAGA) do +18 st!!!!! a w słoncu 20 st lub nawet +22!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UPAŁ ale sniegu jeszcze duzo w lasach anwet po 30cm i na miescie w zacienionych miejscach ok 20st UWAGA PRZYBIERA GOSTYNKA NAWET SPORO OD WCZORAJ PRZYTBRAŁA OK 1,5 metra lub nawet 2 m i przybierqć bedzie szybciej złaszcza po jutrze bo sniegu jeszcze tony złwaszcza na polach i w lasach przez które płynie min gostynka i dotego dochodzi jeszcze skute lodem jezioro TAK WIEC TRZBEA OBSERWOWAC BO MOZWE BYC NIEBEZPIECZNIE Odpowiedz Link Zgłoś
basturk OSTZREZENIE 23.03.04, 23:53 ostzreżenie: O ZBLIŻAJĄCYCH SIĘ INTENSYWNYCH OPADACH DESZCZU SILNYM WIETRZE A NAWET BURZACH NA NAJBLIŻSZE DNI. INTENSYWNIE PADAĆ ZACZNIE JUŻ WE WTOREK OK GODZ 15-16.00. OPADY BĘDĄ BARDZO INTENSYWNE. PROGNOZOWANY OPAD TO 40-50 l/m2 CO PRZY BARDZO NASIĄKNIĘTEJ ZIEMI MOŻE SPOWODOWAĆ ZAGROŻENIE POWODZIOWE. WIEJĄCY WIATR BĘDZIE OSIĄGAŁ w porywach 70 km/h W BESKIDACH WIATR MOŻE DOCHODZIĆ DO 90 km/h.. W KOLEJNYCH DNIACH CORAZ CHŁODNIEJ I RÓWNIEŻ DUŻO OPADÓW CO POGORSZY SYTUACJE NA RZEKACH. JUŻ JUTRO W NOCY DESZCZ POWINIEN ZAMIENIĆ SIĘ W DOŚĆ INTENSYWNY SNIEG. I POMYŚLEĆ ŻE JESZCZE TYDZIEŃ TEMU LEŻAŁO 30 cm ŚNIEGU A NIECAŁE 2 TYGODNIE TEMU BYŁO 50 cm. ZIMA WRÓCI. JUZ ZA KILKA DNI POWINNO BYĆ BIAŁO. więcej na mojej stronce: tychymiasto.fm.interia.pl/Wiadomosci/wiadomosci.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk wątek wraca - będzie regularnie uzupełniany IP: 80.51.254.* 28.04.04, 20:38 dziś noc: może popadać przelotnie ale dośc intensywnie, nie wykluczone ze do tego zagmrzmi.noc ciepła ok 8st jutro: podbnie jak dziś ciepło ok 17 st i przelotne ale intensywne oipady o charakterze burzowym. niewykluczone ze do tego zagrzmi. wiatr ogólnie słaby ale podczas burzy większy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk halny dalej jutro pohula IP: 80.51.254.* 04.05.04, 22:41 halny dalej bedzie hulał. ale ciepło ok 20st jest mała sznsa na deszcz/burze 9oceniam ją na ok 20%) tak wiec dzionek piekny. ale pokaz sił szykuje sia na pojutrzez wiczór lub noc czyli czwrtek/piatek. jezeli front dotrze popołudniem lub wczesną nocą to pokaz sił bedzie duży, jeżeli nad ranem to raczej go wogóle nie bedzie. tak wiel lepiej niech dotyrze popołudniem w czwrtek lub najlepiej około połonocy z czwrtku na piątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk UWAGA nadchodzi pokaz sił natury UWAGA IP: 80.51.254.* 05.05.04, 23:10 nadchodzi pokaz sił natury. z kazdą chwilą jutro coraz to cieplej ale też i coraz wiecej komórek konwekcyjnych których efwektem będą burze dośc gwałtowne jako że zblizą sie front chłodny a różnica powietrza za i przed fronteem wynosi ok 10 st wiec jest dosć spora. Prawdopodbnie front dotrze ok godz 13.00-15.00 wiec byłaby to dobra pora dla burz.. :) Ale nie wykluczone ze moze on dotrzec wczesniej tj. ranem a to nie byłaby dobra pora dla burz.. :( ale radze sie przygotowac na dość gwałtowne burze, ulewny dewszcz im towarzyszący silny wiatr a nwet nie wykluczony grad.. pzdr ____________________________ dyzurny forumowy meteorolog Odpowiedz Link Zgłoś
basturk bedzie chłodniej i wiecej opadów 08.05.04, 18:36 w skócie od jutra zacznie sie robic chłodniej i wiecej opadów. Temperatura jutro ok 15st podbnie jak dzis z tym , że pojawią sieprzelotne ale wieksze opady deszczu-niewykluczony jakiś grzmot. W poniedziałek juz zdecydowanie chłodniej bo temperatura w granicach 10 st i bedzie padać. Odpowiedz Link Zgłoś
basturk taj jak dzis w skrócie 09.05.04, 22:31 taj jak dzis w skrócie, przelotne dosc intesnywne opady, zimny wiatr, i ogólnie chłodno -ok 14st PS w e Francji pd-wsch na wysokosci kilkuset metrów spad snieg. Odpowiedz Link Zgłoś
basturk UWAGA NA GWŁAOWNE BURZE 11.05.04, 16:36 UWAGA NA GWŁAOWNE BURZE w tej chwili są w fazie rozwoju ale już teraz są dosć gwałwtone, opady deszczu dają rzednu nawet gdzieniegdzie do 50 l/m2, opócz deszczu jest tez grad silnmy wiatr i oczywiscie duzaaa iloś oiorunów te burze co zreszta słychać tworzą sie nada nami i jednoczesnie docierają do nas i dotrą do nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: UWAGA NA GWŁAOWNE BURZE IP: *.crowley.pl 12.05.04, 11:50 A jak z weekendem?? Pytam, bo nieoczekiwanie wykluła mi się możliwość spędzenia soboty w plenerku, a nie na szkoleniu:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: UWAGA NA GWŁAOWNE BURZE 12.05.04, 11:54 hohoo Szkolonka nie bedzie? czyli beda Paprocanki :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: UWAGA NA GWŁAOWNE BURZE IP: *.crowley.pl 12.05.04, 11:58 Raczej działeczka... Ale kto wie, kto wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk hmm magi jak Ci to poiwedzieć?! IP: 80.51.254.* 12.05.04, 18:22 bedzie nieciekawie. zimno ok 10-12st pochmurno i opady częste ale pogoda jest zawsze!! Odpowiedz Link Zgłoś
basturk po staremu... 18.05.04, 20:31 poi staremu, nic sie nie zmini do piątku kiedy przejdzie chłodny front i pojawią sie gwąłtowne burze z duuuzym deszczem i gradem... aby do 25 maja forumowiczowie i forumowiczki Odpowiedz Link Zgłoś
basturk UWAGA IDĄ POTEŻNE BURZE!!!!!!! 19.05.04, 16:57 tak jak napsiałem w którymś z watków. UWAGA NA PIĄTKOWE ZAŁAMANIE (nie nerwowe chociaz niekórzy moga je przeżyc ;] ALE NA ZAŁAMANIE POGODY. POJAWIA SIE BARDZO GWAŁTOWNE BURZE ALE ULEWY RZĘDU 80-90 l/m2 NAWET!!!!!! TO SĄ WIELKEI ILOSCI I W KRÓTKIM CZASIE MOGĄ SPOWODOWAĆ PODTOPIENIA W NEIKÓRYCH CZEŚCIACH MIASTA I GWAŁTOWNY PRZYBÓR WÓD W POTOKACH NA TERENIE NASZEGO MIASTA min W POTOKU TYSKIM i POTOKU MĄKOŁOWIEC I WIELU INNYCH A TAKŻ E W GOSTYNII I MLECZNEJ BARDZO MOŻLIWY TEŻ GRAD A JEGO WYSTAPIENIE OCENIAM JAK NARZIE NA 75-80% WIEC PRAWDOPODBIENSTWO BARDZO DUZE. DO TEGO TRZEBA TEZ DODAĆ GWAŁTOWNE UDERZXENIA WIATRU DO NAWET 120 km/h w sobote juz chłodniej o ok 10 st Odpowiedz Link Zgłoś
reniez Nie zgadzam sie! 19.05.04, 16:59 To gdzie ja mam pojechac by ominąć te straszne burze? Ech... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
krzys00 Re: Jaka pogoda, kolego B.? 23.05.04, 00:28 to juz moze masz jakas dlugoterminowa prognoze pogody na dni tyskie????? Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Jaka pogoda, kolego B.? 23.05.04, 00:38 temperatura taka jakie dni: tj w granicach 27 st. Z tym, ze zaraz po ich zakonczeniu (dni tyskich) przyjdzie załamnie pogody. Ale na same dni pogoda udana. b. ciepło i jeszcze słonecznie bo jak napisałem po tych dniach pogoda sie załamie. PS jest 6 st ;]]]] mysle ze obie te informacje ś ab. dobre Odpowiedz Link Zgłoś
krzys00 Re: Jaka pogoda, kolego B.? 23.05.04, 00:40 no dobra informacja, a co tej dzisiejszej temperatury to chyba nizej niz 6 nie spadnie Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Jaka pogoda, kolego B.? 23.05.04, 00:43 no własnie mysle ze spadnie do ok 3 st a jutro włąsnie w granicach 5-6st no i te opady co oprócz mnie prognozują tez imgw icm TP plus stacje w radiu hehe ale sami zoabczymy jak bedzie. mam nadziej ze po 2o latach znów pojawi sie majowy snieg nawet jezelimiałbym być wychłostany na "forum tyskum" hehe Odpowiedz Link Zgłoś
krzys00 Re: Jaka pogoda, kolego B.? 23.05.04, 00:49 a ja juz zimowe rzeczy mam schowane w szafie :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Jaka pogoda, kolego B.? 23.05.04, 00:53 hehe ja tez ale to bedzie (jak bedzie) rzeczywiscie piekny widok!! następna taka okazja moze byc za nastepne 20 lat.. jestem ostrozny ale jednoczenie optymistycznie nastawiony PS po aktualizacj wg weatcher wetcher jest juz 5 st :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk 23 maj 04 - 6 st - IP: 80.51.254.* 23.05.04, 09:35 23 maj 04 - 6 st - (wg tych serwisó nie powinno byc wiecej dzis jak 7 st a wrećz ma byc przeciwnie bo ma sie ochładzac. qrde mam nadzieje ze te prognozowane przez najwieksze serwisy meteo oapdy sniegu z deszczem i krupy snieznej wystapią :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
krzys00 Re: 23 maj 04 - 6 st - 23.05.04, 09:40 eee tam u mnie na termometrze za oknem teraz jest 10 stopni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: 23 maj 04 - 6 st - IP: 80.51.254.* 23.05.04, 09:42 to pzrez słonce kóre od czasu do czasu przsyswieca. wg programu weatcher watcher i podbnego do neigo któe zbieraj.a dane meteo zse stacji meteo jest równo 6 st Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: 23 maj 04 - 6 st - IP: 80.51.254.* 23.05.04, 09:45 www.imgw.pl/wl/internet/aktualna/izotermy.html republika.pl/twojapogoda/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk wg imgw i progr. pobier. dane ze stacji meteo +4st IP: 80.51.254.* 23.05.04, 09:56 4 st jest równiez we wrocławiu oto dane ze stacje meteorologicznych imgw: www.imgw.pl/wl/internet/aktualna/izotermy.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys00 Re: Jaka pogoda, kolego B.? IP: *.Net / *.texasnet.pl 02.06.04, 23:41 no wlasnie jaka pogoda na 13 czerwiec?????? Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Jaka pogoda, kolego B.? 02.06.04, 23:48 po 2 dniowym załamniu pogody ok 10 czerwca (tradycyjnie w Boże Ciało chłodno i deszczowo) wróci słoneczna i jeszcze ciepło-gorąca pogoda. Nie wykluczam jakiejś burzy. Bo jak pisałem kiedys wg mnie od ok 15-20 czerwca zrobi sie chłodno i deszczowo.. Odpowiedz Link Zgłoś
katek18 Re: Jaka pogoda, kolego B.? 03.06.04, 08:18 basturk napisał: > Bo jak pisałem kiedys wg mnie od ok 15-20 czerwca zrobi sie > chłodno i deszczowo.. > Coś czuję, że ty tego lata z pręgierza nie zejdziesz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk mam byc na pręgierzu cały rok????????? 03.06.04, 16:09 toż to ograniczanie swobód obywatelskich, juz nie wspomne o łamaniu praw człowieka.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: czemu dzis tak wieje????? IP: 80.51.254.* 03.06.04, 17:18 wiało przedwczoraj, wczoraj, dziś i juto tez bedzie wiać.. mieszkamy na pogórzu to i wieje, na pocieszenie dodam ze w beskidach jeszcze mocniej + inne czynniki które kiedyś wypisywałem i wyjasniałem.. aha im dalej na północ tym spokojniej i nawet 26 i 27 st w wlkp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk dobre pytanie: czy grozi nam powódź??!! IP: 80.51.254.* 29.07.04, 21:28 Podkarpacie juz przezywa trudne chwile razem z pd małopolską. Czy tak tez bedzie u nas na pd Gónego Ślaska??? nie bede sie pwotarzał dlatego dam link: pogodatychy.w.interia.pl/(ostrzezenie) pogodatychy.w.interia.pl/Wydiwiad/Wydiwiad.html (opis sytuacji-grźnej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: dobre pytanie: czy grozi nam powódź??!! IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 21:33 Czy koncert Przeciw przemocy ma szansę się odbyć, czy będzie lało??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: dobre pytanie: czy grozi nam powódź??!! IP: 80.51.254.* 29.07.04, 21:42 W "łikend" a zwłaszcza w sobote uspokojenie pogody, psuć zacznie sie w niedziele wieczorem. Z każdą godziną pogoda coraz gorsza a opady większe tak wiec sytuacja pogorszy sie ponownie na całym pd polski, ale zwłaszcza na Podkarpaciu w Małopolsce i u nas na Górnym. Odpowiedz Link Zgłoś