man_x 24.06.03, 23:06 macie jakieś? osobiście nie przykładam uwagi do takich rzeczy, ale jest jedno, ktore mi sie podoba brzmi ono mniej/więcej tak: "jesli wolisz mile niespodzianki od rozczarowań- w swoim zyciu badz pesymistą!!!" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: osF Re: motto życiowe IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 24.06.03, 23:15 Osobiście nie lubię takich nadętych mott, ale to o pesymiście mi się podoba;-) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: motto życiowe 25.06.03, 00:48 mi tesh sie podoba bo to szczera prawda Odpowiedz Link Zgłoś
salo Wszystko przemija, nawet najdłuższa żmija. 26.06.03, 11:29 I jeszcze jedno: Nic nie jest wieczne oprócz wiecznego pióra i wietrznej ospy. nieprzemijający Salo :) Odpowiedz Link Zgłoś
jo_anna1 Re: motto życiowe 27.06.03, 14:39 Co masz zrobić dziś zrób pojutrze, będziesz miał dwa dni wolnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: motto życiowe IP: *.unregistered.media-com.com.pl 27.06.03, 14:47 A moja mama zawsze mówiła: jak daja to bierz, jak biją to uciekaj. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jo_anna1 Re: motto życiowe 27.06.03, 14:53 O qurcze, chyba mamy tą samą mamę :))) Moja też tak mówiła :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: motto życiowe IP: *.range217-44.btcentralplus.com 27.06.03, 18:39 Czyzby na tym forum cale rodziny pisaly?? Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: motto życiowe 27.06.03, 18:45 Przecież wszyscy jesteśmy jak jedna WIELKA RODZINA Odpowiedz Link Zgłoś
salo No, no, no i kto by pomyślał, 28.06.03, 11:44 że mam taką dużą rodzinę ;) No to siostry i bracia przyznawajcie się które jest które ;) brat Salo :) Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: motto życiowe 28.06.03, 15:45 Gość portalu: magi napisał(a): > A moja mama zawsze mówiła: jak daja to bierz, jak biją to > uciekaj. ;) o kurcze, tak tez mowi moja ciocia ;-))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: motto życiowe 28.06.03, 15:53 a tak zupelnie na serio, to rzeczywiscie jestescie rodzenstwem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: motto życiowe IP: *.unregistered.media-com.com.pl 28.06.03, 23:55 No a jak? Nie jesteśmy podobni??? Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: motto życiowe 29.06.03, 00:43 Wszyscy chyba tak : dwie ręce dwie głowy.... przynajmnmniej mi sie tak wydaje ale w szczegóły nie wnikam Odpowiedz Link Zgłoś
salo Basturk, no co ty :) 30.06.03, 11:37 jakie dwie głowy ? Jedną mam ! Pewnie mnie z kimś pomyliłeś :) Zmusiłeś mnie do zrobienia inwentaryzacji :) Pojedynczo występują u mnie: głowa, nos, broda, ząb :) a podwójnie: uszy, oczy, ręce, nogi no i podwójne widzenie, ale bardzo rzadko :) pozdrawiam Salo :) basturk napisał: > Wszyscy chyba tak : dwie ręce dwie głowy.... przynajmnmniej mi sie tak wydaje > ale w szczegóły nie wnikam Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Basturk, no co ty :) 01.07.03, 10:00 salo napisała: > jakie dwie głowy ? Jedną mam ! Pewnie mnie z kimś pomyliłeś :) > Zmusiłeś mnie do zrobienia inwentaryzacji :) > Pojedynczo występują u mnie: głowa, nos, broda, ząb :) > a podwójnie: uszy, oczy, ręce, nogi no i podwójne widzenie, ale bardzo rzadko : > ) > > pozdrawiam Salo :) > > basturk napisał: > > > Wszyscy chyba tak : dwie ręce dwie głowy.... przynajmnmniej mi sie tak wyd > aje > > ale w szczegóły nie wnikam Do inwentaryzacji zmusiłem celowo. Czasami dzięki niej wygodzą różne ciekawe rzeczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Magi, 30.06.03, 11:40 moim zdaniem nie jesteśmy podobni. Zawsze byłaś ładniejsza, wszystkie chłopaki za Tobą latały - a za mną nie ;) brzydki Salo :) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Man_x nie udawaj, że nie wiesz ;) 30.06.03, 11:34 A od której cioci dzieciem jesteś ? Mam parę cioć i dlatego nie potrafię Cię zidentyfikować :) Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: Man_x nie udawaj, że nie wiesz ;) 01.07.03, 13:32 salo napisała: > A od której cioci dzieciem jesteś ? Mam parę cioć i dlatego nie potrafię Cię > zidentyfikować :) od tej przedostatniej :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Man_x nie udawaj, że nie wiesz ;) 02.07.03, 11:23 Aaaa, czyli od tej co mówi "jak sobie pościelesz, tak się wyśpisz" ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Miło powitać kuzyna, 01.07.03, 10:01 Czyli świat to globalna wiocha??! Odpowiedz Link Zgłoś
magi104 Re: Miło powitać kuzyna, 01.07.03, 23:21 No Tychy to na pewno... nie zdziwiłabym się gdyby się okazało, że widujemy się codziennie... Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiw.... 02.08.03, 17:36 Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeżeli ni enosimy go w sobie. R.W. Emerson Odpowiedz Link Zgłoś