Dodaj do ulubionych

Impreza na Paprocanach

22.08.03, 23:47
W ten weekend (23-24.08) na Paprocanach odbędzie się festiwal szantowy Port
Pieśni Pracy. Zagra czołówka rodzimych wykonawców: Stonehenge, Ryczące
Dwudziestki, Mechanicy Szanty, Perły i Łotry. Podczas imprezy potrwa zbiórka
pieniędzy na polskie sztuczne serce. Wstęp darmowy.

Więcej: fotomarcin.republika.pl/news2.shtml
Obserwuj wątek
    • Gość: Rena Re: Impreza na Paprocanach IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.03, 23:51
      Dzięki za informację chętnie się wybiorę!
      • Gość: LukaZ23 Re: Impreza na Paprocanach IP: *.tsi.net.pl / 10.15.32.* 23.08.03, 01:02
        nie lubie szant
        • Gość: Radex Re: Impreza na Paprocanach IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 23.08.03, 02:59
          Ani ja, ale myślę, że zajrze by zobaczyć jak to wygląda. I co to za Kazik jest
          zapowiadany
    • Gość: Radex Fotomarcinie... IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 23.08.03, 11:10
      1...czemu tam mało ostatnio nas odwiedzasz
      2...czy prezentujesz może czasami swoje zdjęcia na www.onephoto.pl( pytanie z
      ukrytym dnem-haczykiem, które rozwiąże się jak niektóre reklamy na billbordach-
      po czasie)
    • Gość: Rena Re: Impreza na Paprocanach IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.03, 22:01
      Na festiwal wybiorę sie jutro (obowiązki) ale właśnie przed chwilą niebo
      rozświetlił pokaz sztucznych ogni :)) Widziałam je z domu!!! Coś pięknego.
      • radexindamix Re: Impreza na Paprocanach 23.08.03, 23:58
        A te sztuczne ognie wsadzone były w ten brodzik jak się wychodzi z ośrodka w
        stronę zrembu. Przechodziłem i mnie zaciekawiło, ale polazłem do jazzu i nic
        nie widziałem na NIEBIE
        • basturk Re: Impreza na Paprocanach 24.08.03, 11:53
          Ja za bardzo muzyki "szantowej " nie lubie ale jest też dzieki nim okazja żeby
          wybrać sie na Papry.. pokaz ogni sztucznych był nawet nawet-zwłaszcza
          ostatnia faza... dziś drugi dzień chyba??????
          • Gość: magi Re: Impreza na Paprocanach IP: *.unregistered.media-com.com.pl 24.08.03, 22:43
            Co prawda od lat nie żeglowałam, ale i tak świetnie się bawiłam... Wróciły
            jakże piękne wspomnienia rejsów mazurskich...
            • basturk Re: Impreza na Paprocanach 25.08.03, 17:33
              poiwedziałbym że z Ciebie wilk morski ale powiem tylko że wilk jeziorny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka