Dodaj do ulubionych

House Musique

IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 13.09.03, 00:18
A właściwie House Music. Jutro w Jazzowej. Wstęp free.
Zobaczyłem dziś reklame i nie potrafiłem się oprzeć by przekazać dalej.
Macie wybór: Eden, dom, Topola lub Jazz(nawet jeśli to nie ja będe za dekami).

Zostawcie życie rodzinne(Magi!) i przybywajcie!!!

Obserwuj wątek
    • Gość: LukaZ23 Re: House Musique IP: *.tsi.net.pl / 10.15.32.* 13.09.03, 03:10
      a moze sie zjawie
      • radexindamix Re: House Musique 13.09.03, 11:10
        Ki-ki-kissmaria
    • Gość: Radex Jeszcze tylko 'nastawienie' i... IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 13.09.03, 18:30

... niech muzyka niesie mnie
      • Gość: LukaZ23 Re: Jeszcze tylko 'nastawienie' i... IP: *.tsi.net.pl / 10.15.32.* 13.09.03, 19:15
        Ktoś jeszcze idzie ? czy tylko z forumowiczów jest nas 2 ?
        • Gość: Radex Re: Jeszcze tylko 'nastawienie' i... IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 14.09.03, 02:35
          Zajebiście było. Opowiem jutro na trzeźwo. A Tobie Luka jak się podobało?
          • Gość: LukaZ23 Re: Jeszcze tylko 'nastawienie' i... IP: *.tsi.net.pl / 10.15.32.* 14.09.03, 02:52
            nie spodziewałem sie takiego tłoku ale i tak to było to co lubie.
            • Gość: magi Re: Jeszcze tylko 'nastawienie' i... IP: *.unregistered.media-com.com.pl 14.09.03, 10:48
              Oj, Radex, przez to twoje namawianie mi się dzisiaj śniłeś...;)
              • kaner Re: Jeszcze tylko 'nastawienie' i... 14.09.03, 11:23
                Nono no co za wyznanie

"nono nie poznaje koleżanki, ..."
              • radexindamix Re: Jeszcze tylko 'nastawienie' i... 14.09.03, 12:02
                Poprawdzie nie o to chodziło w moim namawianiu, ale "efekty uboczne" zawsze
                mile widziane ;)
            • radexindamix R E W E L A C J A ! ! ! 14.09.03, 12:20
              Wytańczyłem się za wszystkie czasy...
              Muzyka moja kochana i wiele ulubionych kawałków i klasyków...
              'Nastawienie' najlepsze od pamiętnych Myślenic...
              Tłok akuratni...
              Dziewczyny przepiękne... ( z niektórymi udało mi się nawet potańczyć, ale raz z
              rykiem uciekłem z parkietu: podrywała mnie jakaś 50tka!!! Stara baba przyszła
              na house ha ha ha ha )

Szkoda tylko, że już o 1:00 spakowali deki.
              • videll Re: R E W E L A C J A ! ! ! 15.09.03, 08:40
                radexindamix napisał:

> Wytańczyłem się za wszystkie czasy...
                > Muzyka moja kochana i wiele ulubionych kawałków i klasyków...
                > 'Nastawienie' najlepsze od pamiętnych Myślenic...
                > Tłok akuratni...
                > Dziewczyny przepiękne... >
                > Szkoda tylko, że już o 1:00 spakowali deki.

oj, wieeelka szkoda!
                • radexindamix Videll, byłeś? n/t 15.09.03, 16:23
                  • videll Byłem! n/t 16.09.03, 08:31
                    • Gość: Radex Re: Byłem! n/t IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 09:11
                      Hmm, w to nie wątpie. Chodziło mi byś jakiś komentarz rzucił ;-)
                      • Gość: magi Re: Byłem! n/t IP: *.unregistered.media-com.com.pl 16.09.03, 10:47
                        Hmmm... a może nic nie pamięta?? ;)
                        • videll Re: Byłem! n/t 16.09.03, 12:00
                          spoko, spoko, to co miałem zapamiętać - zapamiętałem. full ludzi, muza z
                          początku lżejsza, potem troche podkręcili tempo. Dużo młodych, raczej nie
                          znanych mi osobiście ludzi. Taniec, taniec i jeszczeraz taniec! tak jak powinno
                          to wyglądać! fakt, iż imprezka skończyła się 0k 1:00 jest jedynym wiekszym
                          mankamentem Jazz`owej - ale do tego już przywykłem! jeszcze jedna sprawa mnie
                          pozytywnie poruszyła: mój dobry znajomy był Dj`em na tej bibce! a generalnie
                          nie lubiał Pubu! ....czego się nie robi dla muzy, kumpli, klimatu..itd!
                          BYŁO OK !
                          byle tak dalej!
                          • Gość: Radex Re: Byłem! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 13:21
                            At night...
                            I o to chodzi! To jeśli twój znajomy był dj'em to może poproś go( lub jego
                            znajomych;) by organizowali takie imprezki co miesiąc a nie co 2 :-))
                            Jakbym ja miał gramofony to bym mógł co tydzień nawet za darmo grać...

A co to tańca to święta prawda! Zrobił się prawdziwy klub muzyczny z pubu( i
                            już nie będe narzekał na sprzęt nagłąśniający)

Pozdrowienia Videll
                            • videll Re: Byłem! 16.09.03, 14:56
                              dzięki! i przekażę (słuszne) uwagi dalej.. :-)
    • Gość: Radex Z sentymentu mi sie przypadkiem podniosło;) IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 27.09.03, 14:24
      Ups

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka