radexindamix 17.09.03, 22:51 Dostaliście ulotki pod dom? Plagiat, ale śmieszny. A przy okzaji dowiedziałem sie,że już nie jest na Grota-Roweckiego tylko Roweckiego. Kto mi to wyjaśni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: woartur Re: AZET-REAKTYWACJA IP: *.kollegie.dk / 172.17.18.* 17.09.03, 23:06 Grot zaginal ze wzgledow marketingowych, kto chcialby robic zakupy obok albo co gorsza w grocie, to sie zle kojarzylo. Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: AZET-REAKTYWACJA 18.09.03, 23:12 bo Grota się kojarzyła z Łokietkiem a ten nie wszytskim pasował... Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: AZET-REAKTYWACJA 25.02.04, 11:44 i jak po kilku miesiecy dzialalnosci sprawuje sie AZet?? Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: AZET-REAKTYWACJA 25.02.04, 13:18 ja tam nie bylem koooooooope lat i na dole i na górze jakoś nie miałem okazji.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: AZET-REAKTYWACJA IP: *.tsi.tychy.pl 25.02.04, 13:39 Hmmm... byliśmy niedawno... tę panią przy koszulach Wólczanki należałoby przeszkolić w kierunku uprzejmości wobec klientów i wyplenić z niej to lekceważące spojrzenie omnibusa.... Odpowiedz Link Zgłoś
aralski Winno byc Roweckiego-Grota 25.02.04, 14:06 zapytajcie sie dobrego historyka, Grot to byl ino wojskowy (panstwo podziemne) pseudonim. a Basturk znow bedzie na NIE, moze powinien jesc wiecej szarlotek, to bylby slodszy? Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Winno byc Roweckiego-Grota 25.02.04, 14:18 i dlatego Grot Rowecki jest poprawnie poniewaz zawsze umiescze sie pseudonimy, ksywy, miedzy imieniem a nazwiskiem Imie Pseudo Nazwisko Odpowiedz Link Zgłoś
basturk rękawicy bezpośredni nie podejme : 25.02.04, 14:46 aralskiemu nie odpowiem na tą uwage dotyczącą mnie ze zwględu na to ze jak juz wczoraj zasygnalizowałem nie podejmuje polemiki/duskusji z kimś kto nosi czubek własnego nosa wyzej niz tam gdzie znajduje sie jego mózg jak wogle sie znajduje....a tak sie składa ze aralski zgrywa eksperta w kazde dziedzinie nie mając wystarczającej ilosci przysłowiowego oleju w głowie... Odpowiedz Link Zgłoś
fockx Re: Winno byc Roweckiego-Grota 25.02.04, 14:24 Oj Aralski Aralski - gdybyście mieli Aralski choć troszkę poczucia absurdu to byście odczytali we właściwy sposób poprzednie posty na ten temat. Ale niestety nie macie. Ot co ! Widać że prostolinijność jest waszą Aralski cechą. Samo używanie górnolotnego słownictwa nie zapewnia polotu myśli. Żegnam ozięble z domieszką ironii. Odpowiedz Link Zgłoś
aralski chyba jednak Okulickiego-Niedzwiadka by bylo 25.02.04, 14:38 gdzie znajdziesz Roweckego w encyklopedii lub w indeksie, Odpowiedz Link Zgłoś
aralski ironia jest na miejscu 25.02.04, 14:45 to lubie, jako domieszke a co do ozieblosci nie szkodzi, sie obejdzie co do absurdu, coz absurd umarl w dwudziestym wieku moze jeszcze tli sie gdzies na artystycznej prowincji, prawda foksiku? Odpowiedz Link Zgłoś
cjanek Re: Winno byc Roweckiego-Grota 26.02.04, 08:01 Ja Cie Focxs nie kumam! Ustawilbys sobie na netszkapie slowniki i encyklopedie onetu jako strone startowa, do tego jakis randomik na wyszukiwanie co dluzszych slow zawierajacych zbitki spolgloskowe a wtedy po paru latach moglbys tu z Aralskim podyskutowac jak rowny z rownym. A na razie to Aralskiemu sie wydaje ze gada z nami jak rowny z g***. Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: AZET-REAKTYWACJA 26.02.04, 09:02 Gość portalu: magi napisał(a): > Hmmm... byliśmy niedawno... tę panią przy koszulach Wólczanki należałoby > przeszkolić w kierunku uprzejmości wobec klientów i wyplenić z niej to > lekceważące spojrzenie omnibusa.... A my panią na koszulach "olewamy", czyli nie przejmujemy się zupełnie jej minami :) Koszulę rozpakowuje, daje do przymierzenia, potem pracowicie składa :) Codziennie robimy zakupy na spożywczym, tam jest ok. :) Odpowiedz Link Zgłoś