lolenkaa 16.10.08, 18:21 Zna ktoś z Was dobrego neurologa dziecięcego który przyjmuje prywatnie w Tychach? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kati792 Re: Neurolog dziecięcy - Prywatnie 16.10.08, 19:01 Dobra pani neurolog(pracuje na codzień w Ligocie)przyjmuje w przychodni na oś.B.Tam zaraz obok Teatru.Wizyta kosztuje 70zł. Odpowiedz Link Zgłoś
huli10 dr Surmacz 16.10.08, 20:50 przyjmowała (jakiś rok temu) na ryneczku na Paprocanach- na przeciwko kościoła.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
ag-ha dr Surmacz 17.10.08, 13:19 Jak wyżej. Super fachowiec, który na dodatek wie, gdzie skierować. Przyjmuje w ryneczku na przeciwko kościoła na Paprocanach (po lewej stronie, HP). Wizyty ostatnio podrożały . Obecnie to wydatek 100 zł o ile sie nic nie zmieniło. Mimo wszystko warto! Pracuje jeszcze w Ligocie, ale tam sie dostac to jakas porazka. Przedzwoń wcześniej i dowiedz sie kiedy jest rejestracja. Tego dnia nie próbuj rejestrowac sie telefonicznie, ale bądz o godz. 8 osobiście w rejestracji. Wiem co mówię, bo straciłam 2 miesiące na takie włąśnie telefony :) Pozdarwiam Odpowiedz Link Zgłoś
texil Re: Neurolog dziecięcy - Prywatnie 20.10.08, 15:30 Ja miałem kontakt z panią prof.Marszał przyjmuje w kacach na ul 1 maja trudno sie tam było dostac ,ale mnie i mojemu dzieciakowi pomogła bardzo ,no i dostep do badań jest bardziej powiedzmy realny.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
t.nina1 Re: Neurolog dziecięcy - Prywatnie 20.10.08, 22:17 Rejestracja do dr Surmacz w ostatnią sobotę miesiąca. Nie byłam jeszcze, ale wszędzie gorąco polecano mi dr Surmacz. Odpowiedz Link Zgłoś
majeczka10.2 Re: Neurolog dziecięcy - Prywatnie 22.10.08, 21:36 tylko dr.Surmacz Kampa .Gorąco polecam ! dzieki niej mam zdrową i wesoła i sprawną córeczkę a urodziła sie wczesniakiem i nie było wesoło... Super fachowiec , doktor z powołania . Przyjmuje na Paprocanach na przeciwko Kościoła na ryneczku. Telefon 217 53 60 , rejestracja w każdą ostatnią sobotę miesiąca od godz.8.00 Odpowiedz Link Zgłoś
landara8 Re: Neurolog dziecięcy - Prywatnie 05.11.08, 12:58 Dr.Surmacz neurolog dziecięcy przyjmuje prywatnie w Tychach na Paprocanach (obok kościoła -stare paprocany)raz w m-cu są zapisy na następny m-c. koszt wizyty 100zł. Odpowiedz Link Zgłoś
agimiko6 Re: Neurolog dziecięcy - Prywatnie 19.09.13, 16:26 może warto by uaktualnić temat... ktoś coś może napisać? Odpowiedz Link Zgłoś
stayin Re: Neurolog dziecięcy - Prywatnie 22.09.13, 15:37 Dr Surmacz :) jolantasurmacz.pl/miejscapracy.html Czekaliśmy na pierwszą wizytę 2 tygodnie, ale warto. W szpitalu wojewódzkim termin na koniec grudnia dostaliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
meaby Re: Neurolog dziecięcy - Prywatnie 28.09.13, 14:02 tylko doktor Surmacz też polecam byliśmy 2lata temu z synem warto i zapłacić i skonsultować Odpowiedz Link Zgłoś
agimiko6 Re: Neurolog dziecięcy - Prywatnie 04.10.13, 20:21 byłam u dr Jabłeckiej-Deji, przyjmuje prywatnie w przychodni nr 2, ale nie jestem zadowolona i raczej nie polecam. zależało mi na szybkiej wizycie, ale uważam, że pani doktor słabo się spisała. Odpowiedz Link Zgłoś
suzanah79 Re: Neurolog dziecięcy - Prywatnie 13.10.13, 21:40 my od kwietnia u dr Surmacz polecam tylko i wyłącznie ona znana w środowisku i wśród rodziców polecana przyjmuje prywatnie w przychodni nr 4 Odpowiedz Link Zgłoś
myszek131 Re: Neurolog dziecięcy - Prywatnie 05.11.13, 17:26 Prosze mi powiedziec czy Pani Dr odpisuje na smsy i ile trzeba czekać, bardzo mi zależy. Byłam u Pani dr kilka lat temu, i naprawde nam pomogła, lecz chorba sie nawrocił i potrzebuje pilnie konsultacji dla syna. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Neurolog dziecięcy - Prywatnie 06.11.13, 10:35 Odpisuje,krótkie terminy. Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka43 A propos dr Surmacz 07.11.13, 10:57 Napisałam do niej sms z prośbą o ustalenie wizyty jakieś 1,5mies temu.Bez odzewu.Wiecie coś jak to jest z terminami w poradni 4 do niej? Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: A propos dr Surmacz 07.11.13, 11:52 napisz jeszcze raz, przypomnij się, odpisała po 2 dniach a termin wyznaczyła tygodniowy,więc bardzo szybko, właśnie w Por.nr 4. Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka43 Re: A propos dr Surmacz 08.11.13, 11:51 Mam prośbę.Mogłabyś mi wysłać na priv.nr komórki do pani dr? Może zmieniła od czasu jak byłam u niej ostatni raz. Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka43 Re: A propos dr Surmacz 09.11.13, 10:08 Dzięki.Właśnie mi odpisała:-) Odpowiedz Link Zgłoś
inka117 Re: A propos dr Surmacz 18.01.14, 22:43 Czy można umówić się z p.Surmacz tylko przez SMS-a,a może zapisać się w przychodni na prywatną wizytę.Czy wcześniejsze info. jest aktualne? Odpowiedz Link Zgłoś
medneko Re: A propos dr Surmacz 08.04.14, 18:14 Czy doszło do tej wizyty? Jest Pani zadowolona? Ja czekam od wielu dni na odp na sms-a na razie bez skutku. Nie wiem co mysleć. Odpowiedz Link Zgłoś
szymart81 Re: A propos dr Surmacz 28.01.14, 21:36 Czekam juz 2tydzien na sms z dawką leku... Odpowiedz Link Zgłoś
crulotka Re: Neurolog dziecięcy - Prywatnie 13.10.14, 13:58 witam, czy ktoś się orientuje czy i gdzie przyjmuje Pani dr Surmacz w Tychach ? Wg znanego lekarza są to tylko trzy ośrodki w Katowicach. Odpowiedz Link Zgłoś