Gość: LukaZ23 IP: *.rtk.net.pl 26.11.03, 18:02 Bo ja czapki , w każdym sezonie musze jakąś zgubić. A teraz zdaje sie , że już zgubiłem a nawet jeszcze zimy nie ma :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tereska Re: Co gubicie? IP: 81.210.88.* 26.11.03, 18:33 A ja parasole.Będzie już ze 20(!).Niektórych mi naprawdę żal...fajne były. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: Co gubicie? IP: 81.210.89.* 26.11.03, 21:07 A ja nareszcie kilogramy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Co gubicie? IP: *.tsi.tychy.pl 10.02.04, 21:41 Gość portalu: zyta napisał(a): > A ja nareszcie kilogramy ;) Oj, też bym chciała:( Ale jedyne, co ostatnio zgubiłam , to dziecko w łóżku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: muszę się pochwalic IP: *.tychy.pl / 81.210.89.* 01.04.04, 22:19 od kwietnia 2003 do dziś zgubiłam 12 kg !!! Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Co gubicie? 27.11.03, 13:20 Rękawiczki, szaliki, parasole. Nie zgubię tylko wtedy kiedy nie mam :) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Co gubicie? 10.02.04, 22:11 Cholera, karty kredytowe! Kiedyś zgubiłem kartę matki, a od wczoraj szukam swojej:/ Co ciekawe tę od matki, następnego dnia przyniosła znajoma. Podobno znalazła ją w... paskownicy. Faceci to dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Co gubicie? 10.02.04, 22:35 radexior napisał: > Cholera, karty kredytowe! Kiedyś zgubiłem kartę matki, a od wczoraj szukam >swojej:/ >Co ciekawe tę od matki, następnego dnia przyniosła znajoma. Podobno znalazła >ją w... paskownicy. Faceci to dzieci? czemu od razu dzieci?? jesteś zbyt surowy dla siebie..moze poprostu już miałeś w pewnym momencie dosć i film Ci sie urwał.. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Co gubicie? IP: *.tsi.tychy.pl 10.02.04, 22:47 basturk napisał: > czemu od razu dzieci?? jesteś zbyt surowy dla siebie..moze poprostu już miałeś > w pewnym momencie dosć i film Ci sie urwał.. ;] Oj, Basturk! Teraz to rzeczywiście zadbałeś o moje dobre samopoczucie:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Co gubicie? 10.02.04, 22:52 Hehehhehehehehehehehehehehe (fajnie tu dzisiaj) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Co gubicie? 10.02.04, 22:54 no ekstra mam dziś wyjątkowo dobry humorek jak amorek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Co gubicie? IP: *.tsi.tychy.pl 10.02.04, 22:56 basturk napisał: > no ekstra mam dziś wyjątkowo dobry humorek jak amorek Kolego Basturk, przydałaby się jeszcze dbałość o wielkie litery (Alt+odpowiednia litera), poza tym : post idealny.Brawo! Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Co gubicie? 10.02.04, 22:58 Z Altem dużą literę ciężko zrobić, jeśli już mamy się czepiać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: Co gubicie? IP: 80.51.254.* 10.02.04, 23:00 własnie z altem trudno ... wezme korektor i zaraz poprawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Co gubicie? IP: *.tsi.tychy.pl 10.02.04, 23:02 UUUUUUUUUUUps... przyłapana! Ale i tak niewiem, jak się ta strzałeczka nazywa? Czyżby "strzałeczka"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Co gubicie? IP: *.tsi.tychy.pl 10.02.04, 23:06 kaner napisał: > to jest szifcik > magi ty piracie :) > Jedna płyta to jeszcze nie piractwo:) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Co gubicie? 10.02.04, 23:08 1 włos na głowie to jeszcze nie łysina? (pan z logiki lubiał nas męczyć takimi przykładami:) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Co gubicie? 10.02.04, 23:05 A jak jest "zmiana" po angielsku Psze Pani? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: Co gubicie? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 11.02.04, 18:42 zeszły rok stał pod znakiem gubienia, ale to dlatego że w sylwestra czapke zgubiłem, a jaki sylwester taki rok więc tak: portfel 4 razy w tym 2 razy na paprach - odniesiono mi, raz sam znalazłem, a 4 raz to już na amen czapki chyba 3 rękawiczki klucze X razy pilot z telewizora to już notorycznie komórka jak na rowerze byłem wypadła gdzieś z niezapiętej kieszeni to chyba na tyle. w tym roku w sylwestra nic nie zgubiłem, rok powinien być ok Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Co gubicie? 11.02.04, 23:19 > to chyba na tyle. w tym roku w sylwestra nic nie zgubiłem, rok powinien być ok złego miłe początki..... ;D moze w biurze rzeczy znalezionych coś czeka/??? ja w zasach wczesnoszkolnych notorycznie gubiłem dresy i spodenki na wf no i trampki... ale musze doadać ze szybko z tego wyrosłem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Co gubicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 22:08 No ja to ostatnio dowód osobisty, 2 karty płatnicze i mandat (tzn. "opłatę dodatkową") z MZK. Nie zgubilem tylko mi ukradziono konkretniej ;). Szkoda, ze zlodziej nie zaplacil mandatu :P. A czapki to tez czasem gubie, juz w tym sezonie juz jedna poszla ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Co gubicie? IP: *.tsi.tychy.pl 01.04.04, 22:03 A moja Młoda zgubiła ostatnio skarpetkę na basenie, do domu wróciła w tzw przedszkolnych, które jej się tak spodobały, że sobie bezczelnie je przywłaszczyła:) Odpowiedz Link Zgłoś
aswywiadu007 Re: Co gubicie? 01.04.04, 23:33 kiedys to parasol zostawilem w sali na zajeciach (suszyl sie:)) i to nie byl moj:( a ostatnio w lutym portfel (nie wiem czy mi skasowali czy co, w pociagu). bylem w Krakowie. zorientowalem sie, jak chcialem wyiagnac pieniadze na bilet autobusowy. i tak poszlo: dowod osobisty (juz nowy), prawo jazdy (jeszcze stare), karta euroដ, jedna visa, druga visa, trzecia visa, karta chipowa medyczna (do tej pory nie mam nowej). kasy malo 30 dychy, dalbym i 60 zeby mi zwrocili dokumenty. trudno. ble:( Odpowiedz Link Zgłoś
szczypior74 Re: Co gubicie? 02.04.04, 08:14 Rękawiczki. Całe szczęście ten sezon już się kończy i nie było w tym roku zbyt wiele strat - tylko dwie pary. I czas. Wciąż gdzieś mi znika... Ale chyba też czasami macie ten problem :o) Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Co gubicie? 02.04.04, 08:17 Ostatnio gubie glowe.. dosyc czesto... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Co gubicie? 02.04.04, 10:52 Kiedyś "zgubiliśmy" psa ;) Poszliśmy do sklepu, przwiązaliśmy go do barierki, zrobiliśmy zakupy i wyszliśmy innym wyjściem. W racając już do domu, gdzieś po drodze, przypomieliśmy sobie o nim. Teraz jak z nim idziemy do sklepu zawsze mówimy "grunt to nie zapomnieć o psie" :) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Co gubicie? 03.04.04, 13:24 heh dobre.. kaner ja tez często gubie głowe... Odpowiedz Link Zgłoś