Dodaj do ulubionych

PSYCHIATRA DZIECIĘCY

IP: *.htc.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.04, 14:44
Szukam lekarza psychiatry dziecięcego w Tychach, Katowicach lub najbliższej
okolicy.Gorąco proszę internautów o pomoc w znalezieniu i zlokalizowaniu
lekarza - pilne.
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: PSYCHIATRA DZIECIĘCY IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.04, 19:52
      W Tychach pani doktor Musiałowicz _ znam tylko opinie kilku osób, ale chwalą
      ją. To chyba zresztą jedyny dziecięcy psychiatra w naszym mieście
      • Gość: keyzan Re: PSYCHIATRA DZIECIĘCY IP: *.htc.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.04, 20:47
        Aniu, dziekuję serdecznie. Czy masz może namiary gdzie dr Musialowicz
        przyjmuje?
    • szczypior74 Re: PSYCHIATRA DZIECIĘCY 05.01.04, 14:50
      Mój mąż ma znajomego psychologa. Mam propozycję: możemy do niego zadzwonić i
      zapytać, czy może kogoś polecić. Co Ty na to?
      • Gość: anka Re: PSYCHIATRA DZIECIĘCY IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.04, 10:04
        Podaję telefon Grażyna Urbanowicz 2192467. Pozdrawiam
        • Gość: anka Re: PSYCHIATRA DZIECIĘCY IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.04, 10:08
          Keyzan wybacz pomyłkę w nazwiskach. To ostatnie z adresem jest poprawne i
          aktualne, wcześniej się pomyliłam. Myślałam ni e wiem o czym. Jeszcze raz
          przepraszam. Powodzenia
          • Gość: keyzan Re: PSYCHIATRA DZIECIĘCY IP: *.htc.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.04, 17:02
            Aniu,jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc.
            Szczypiorku 74, każdy kontakt mile widziany, sprawdźcie z mężem kogo poleca
            znajomy psycholog.Czekam.
            • szczypior74 Re: PSYCHIATRA DZIECIĘCY 28.01.04, 09:06
              Hej,
              wreszcie znajomy psycholog wrócił z urlopu i mam namiary na dwóch psychiatrów
              dziecięcych w Katowiacach. Dzwonknę i powiem co i jak.
              Uściski!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka