Gość: keyzan IP: *.htc.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.04, 14:44 Szukam lekarza psychiatry dziecięcego w Tychach, Katowicach lub najbliższej okolicy.Gorąco proszę internautów o pomoc w znalezieniu i zlokalizowaniu lekarza - pilne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: PSYCHIATRA DZIECIĘCY IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.04, 19:52 W Tychach pani doktor Musiałowicz _ znam tylko opinie kilku osób, ale chwalą ją. To chyba zresztą jedyny dziecięcy psychiatra w naszym mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keyzan Re: PSYCHIATRA DZIECIĘCY IP: *.htc.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.04, 20:47 Aniu, dziekuję serdecznie. Czy masz może namiary gdzie dr Musialowicz przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
szczypior74 Re: PSYCHIATRA DZIECIĘCY 05.01.04, 14:50 Mój mąż ma znajomego psychologa. Mam propozycję: możemy do niego zadzwonić i zapytać, czy może kogoś polecić. Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: PSYCHIATRA DZIECIĘCY IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.04, 10:04 Podaję telefon Grażyna Urbanowicz 2192467. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: PSYCHIATRA DZIECIĘCY IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.04, 10:08 Keyzan wybacz pomyłkę w nazwiskach. To ostatnie z adresem jest poprawne i aktualne, wcześniej się pomyliłam. Myślałam ni e wiem o czym. Jeszcze raz przepraszam. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keyzan Re: PSYCHIATRA DZIECIĘCY IP: *.htc.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.04, 17:02 Aniu,jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc. Szczypiorku 74, każdy kontakt mile widziany, sprawdźcie z mężem kogo poleca znajomy psycholog.Czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
szczypior74 Re: PSYCHIATRA DZIECIĘCY 28.01.04, 09:06 Hej, wreszcie znajomy psycholog wrócił z urlopu i mam namiary na dwóch psychiatrów dziecięcych w Katowiacach. Dzwonknę i powiem co i jak. Uściski! Odpowiedz Link Zgłoś