justinehh 26.01.11, 01:11 uroda.onet.pl/twarz-i-cialo/ta-slynna-miseczka-d,1,4154109,artykul.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasica_k Re: Kasica na Onecie 26.01.11, 15:21 Dziś zawędrowało na główną, więc namnożyło się komentarzy, jak to na Onecie ;) Jest to moja notka sprzed roku, w postaci nieco skróconej, opublikowana z okazji promowania konkursu Blog Roku. Odpowiedz Link
maith Re: Kasica na Onecie 26.01.11, 20:47 I nawet fajnie, bo jest tam też info o blogu Mahedy, który w tym konkursie startuje. Mahedko, a jak u Ciebie? Zauważyłaś wzrost zainteresowania? :) Odpowiedz Link
maith Szkoda, że w komentarzach lobbystek nie widac 26.01.11, 20:58 A przebijają chamskie wypowiedzi "duże kontra małe". Wiele osób najwyraźniej zobaczyło tylko tytuł, coś je trafiło i zaczęły z siebie żółć wylewać. Paru panów zobaczyło tytuł i przestało myśleć mózgiem. W efekcie na onecie pod tekstem straszny śmietnik. A lobbystki gdzie? :) Odpowiedz Link
maheda Lobbystki pewnie 26.01.11, 21:00 wyszły ze słusznego założenia, że w błocie nie ma się co babrać, bo się potem trudno domyć ;) Dziś mnie nie było prawie, ale tak - gdy onet był na głównej, to admin strony jak najbardziej zauważył duży wzrost zainteresowania i się o tym fakcie dowiedziałam SMSowo ;-) Sama widziałam w pewnym momencie u siebie 170 osób, co jak na moje dotychczasowe możliwości, było liczbą naprawdę zawrotną. Odpowiedz Link
maith Re: Lobbystki pewnie 26.01.11, 21:45 Nie marudź, kto powiedział, że praca u podstaw będzie pławieniem się w luksusach ;) Artykuł jest dobry. Jeśli będą pod nim sensowne komentarze, to sensowne osoby do nas dotrą. Inaczej wszystko przykryje błoto. Pozwolisz siebie, Stanikomanię i kaganek oświaty jakimś błotem zakrywać? ;) Odpowiedz Link
maheda Re: Lobbystki pewnie 26.01.11, 21:53 Tam są jakieś sensowne komentarze. Ale niestety wszystkie chyba utonęły... Odpowiedz Link