Dodaj do ulubionych

BYDGOSZCZ - nowy salon z bielizną

14.12.11, 09:51
Witamy,

informujemy wszem i wobec, że w Bydgoszczy powstał nowy salon z bielizną, " BraMiracle", oferujący profesjonalne usługi brafittingu :))
Możemy poszczycić się tym, iż jako pierwsze w Bydgoszczy zaprzyjaźniłyśmy się z markami: Audelle, Bestform, Charnos, Curvy Kate i oczywiście Onlyher, której to marki nie mogło zabraknąć, gdyż przebojem wdziera się na rynek :)
Poza tym oferujemy biustonosze marek: Comexim, Ewa Michalak, Freya, Fantasie, Fauve, które już są w drodze ;) oraz Krisline i....bieliznę korygującą firmy Mitex, figi laserowe itp :)

Żeby przekonać się, czy faktycznie jest tak miło, powinnyście drogie panie do nas zajrzeć, porozmawiać, pośmiać się i przy okazji coś dopasować ;)

Pozdrawiamy i zapraszamy

ul.Dworcowa 13 / U5
pon.-pt 10:00 - 18:00
sob. 10:00 - 14:00

Obserwuj wątek
    • bramiracle Re: BYDGOSZCZ - nowy salon z bielizną 26.01.12, 12:41
      Uprzejmie donosimy, iż w naszej ofercie pojawiła się firma BiuBiu.
      Wszystkie Panie, które potrzebują odpowiednio dopasowanej koszuli...zapraszamy :))

BraMiracle
      ul. Dworcowa 13/U5
      • km.dwa Re: BYDGOSZCZ - nowy salon z bielizną 27.01.12, 09:12
        Jestem prze szczęśliwa,

we wtorek jestem na szkoleniu w Bydgoszczy na ul. Dworcowej więc na pewno wpadnę.

Macie coś w rozmiarach 70JJ/K, 75HH/J?

Pozdrawiam
        • bramiracle Re: BYDGOSZCZ - nowy salon z bielizną 27.01.12, 12:04
          Curvy Kate, KrisLine, Comexim, Ewa Michalak... na pewno coś dobierzemy :)

Zapraszamy.
          Salon mieści się w nowym apartamentowcu. Należy wejść w bramę i nie bać się portiera ;)))
    • fiamma75 Re: BYDGOSZCZ - nowy salon z bielizną 27.01.12, 13:41
      a czy macie coś bezfiszbinowego - szukam dla mamy
      • bramiracle Re: BYDGOSZCZ - nowy salon z bielizną 28.01.12, 10:11
        Na chwilę obecną nie.
    • bramiracle BYDGOSZCZ - BraMiracle 09.02.12, 15:29
      Witamy Drogie Panie, uprzejmie donosimy, iż podjęłyśmy wspólpracę ze Studiem Tańca Bailamos oraz szkołą języków obcych EmpikSchool, dzięki czemu kupując bieliznę macie Panie szanse na zniżki u naszych Partnerów :)

Pozdrawiamy
      M&K
      BraMiracle
      ul. Dworcowa 13/U5
    • roza_am Re: BYDGOSZCZ - nowy salon z bielizną 15.06.12, 18:28
      BraMiracle Bydgoszcz POLECAM
      Autor: kerima71 15.06.12, 18:09

wczoraj brałam udział w warsztatach "brafitting przy kawie" organizowanych przez Dziewczyny z BraMiracle(na dokładkę był brafitting przy makaronie ,też pysznym).Polecam wszystkim!!!!!!Dziewczyny w przystępny sposób uświadomiły 10 kobitek(ja byłam jedną z nich)na czym polega profesjonalny dobór biustonosza.Pokazały jakie są kroje staników,jaki kształt mogą mieć piersi, do czego prowadzi noszenie niedopasowanych biustonoszy oraz jak dbać o piersi.Uświadomiły ,że mały i dużu biust można ubrać tak ,żeby pięknie wyglądał.Na warsztatach akurat byly Panie mało i dużo biuściaste.Potem ubierały biusty przy achach ochach i innych okrzykach.Niestety ,dla mnie akurat nic nie znalazły(tzn.nie wcisnęły mi stanika niepasującego do mojego biustu ) .I to jest ten jedyny minus bo mam do nich 70kilometrów.Dziewczyny i tak do Was wrócę !Zabiorę siostrę i może kogoś jeszcze,wiem ,że warto!
      • bramiracle Re: BYDGOSZCZ - nowy salon z bielizną 29.07.13, 13:35
        Uwagaaaa, wpadłam na wątek ten przez przypadek i widzę, że można przez pomyłkę nadal szukać nas na ulicy Dworcowej....
        Informacyjnie - mieścimy się obecnie na ul. Krasińskiego 8 ;)

Zapraszamy serdecznie!

Pozdrawiam
        Karola, BraMiracle
        www.bramiracle.com.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka