yaga7 22.03.12, 05:50 Czy któraś z Was testowała, widziała, dotykała, mierzyła tankini top z serii Freya Active Swim? Jeden jest z fiszbinami, drugi bez, chodzi mi o ten z fiszbinami. Szukam czegoś na basen... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yaga7 Re: Freya Active Swim 30.03.12, 15:00 No dobra, odpowiem sama sobie :) Przyszło tankini i długie spodenki i jest chyba super :) Idę szukać jakiegoś wątku basenowego, to tam wrzucę recenzję. Odpowiedz Link
norodoma Re: Freya Active Swim 25.08.12, 20:11 Hej! a gdzie można takie kupić? chodzi mi o taki model www.freyalingerie.pl/active/swim/tankini/tankini.aspx?colour=mocha i do tego takie szorty: www.simplyswim.com/products/FreyaActive/LongLegSwimShort-Damson.aspx czy mówimy o tym samym? Bardzo mi zależy, ale nigdzie w Polsce nie mogę znaleźć Odpowiedz Link
yaga7 Re: Freya Active Swim 25.08.12, 23:57 Ja kupowałam tu: www.figleaves.com/ Natomiast nie mam pojęcia, czy ten model jest dostępny w polskich sklepach. Odpowiedz Link
monika_dopasowana Re: Freya Active Swim 26.08.12, 08:08 Mogę zapytać co dokładnie kupiłaś? Jesteśmy ciut zbliżone rozmiarowo i od jakiegoś czasu zastanawiam się czy te frejowe kostiumy bez fiszbin są w stanie przytrzymać większy biust? Wrzucisz fotkę do galerii? Odpowiedz Link