Dodaj do ulubionych

Boskie Biusty

06.05.14, 20:20
Hej Dziewczyny

W wolnej chwili zapraszam Was na mojego bloga www.boskiebiusty.pl na którym daję upust swojej niespożytej energii na tematy bieliźniane i brafittingowe, może uda się Wam znaleźć coś dla siebie. Zawsze to jakieś urozmaicenie na ewentualną niepogodę ;)
Jeśli macie jakieś pomysły albo chciałybyście o czymś przeczytać lub czegoś Wam brakuje w bieliźnianej blogosferze dajcie znać!

Możecie mnie też znaleźć na fejsbuku www.fb.com/boskiebiusty

Pozdrawiam :)
Aga
Obserwuj wątek
    • boskie.biusty Re: Boskie Biusty 08.05.14, 00:00
      Właśnie wrzuciłam nową recenzję - Panache Sport.
      www.boskiebiusty.pl/2014/05/gibka-malina.html
      Zapraszam :)

Aga
    • genepi Re: Boskie Biusty 09.05.14, 09:39
      Bardzo mi się podoba twój blog, czysty w formie i rzetelny. I wielki plus za zdjęcia na żywym człowieku w ubraniu. Czy masz w planach również testy ubrań?
      Dołączam do ulubionych blogów.
      • wodadobra Re: Boskie Biusty 09.05.14, 11:24
        Też chwalę. Bardzo podoba mi się to, żeś autorko z moich okolic rozmiarowych i kształtowych. Na liście życzeń wpisuję Avę. Ceny są atrakcyjne, więc chciałabym się przerzucić. A się boję ;-)
        • boskie.biusty Re: Boskie Biusty 09.05.14, 13:25
          Avy nie ma co się bać :)
          Wodadobra mówisz masz, Ava jak na życzenie niedługo się pojawi, zapraszam :)
      • boskie.biusty Re: Boskie Biusty 09.05.14, 13:18
        Dzięki za miłe słowa :)
        Bardzo chciałabym poruszyć tematykę ubraniową i mam to w planach, jeśli oczywiście starczy mi na wszystko czasu :)
    • kasica_k Re: Boskie Biusty 10.05.14, 02:38
      Super, w końcu coś drgnęło w stanikowej blogosferze! :) Blog śliczny, dopracowany i z pasją pisany, będę czytać regularnie. Świetne recenzje. A tak z ciekawości droga Autorko, czy zajmujesz się brafittingiem także zawodowo? Bo wyczuwam profesjonalne wręcz zacięcie :-)
      • boskie.biusty Re: Boskie Biusty 10.05.14, 13:57
        Kasico taki komentarz spod Twoich palców dodaje skrzydeł - dziękuję ! :) Myślę, że sama dokładnie wiesz jak to jest, gdy ma się bzika na danym punkcie i dużo czasu poświęca się na swoje hobby.
        Jeśli chodzi o pracę, to tak, mam zawodowe doświadczenie w brafittingu :) Jednak teraz się tym nie zajmuję.
    • boskie.biusty Re: Boskie Biusty 13.05.14, 10:06
      To znowu ja :)
      Przy okazji ostatnio wrzuconej przeze mnie notki o słabym dopasowaniu Pour Moi? Addicted znowu naszła mnie ochota na coś w podobnym stylu... Może macie jakieś ciekawe propozycje w podobnych klimatach w których pełniejszy biust nie będzie wyglądać komicznie?
      Co jedna głowa, to nie kilka :)

Aga
    • boskie.biusty Re: Boskie Biusty 19.05.14, 19:23
      Wodadobra pytała ostatnio o Avę, więc czym prędzej donoszę, że już jest, świeżutka recenzja Ava Monetta :)
    • boskie.biusty Re: Boskie Biusty 04.06.14, 20:29
      Coś nowego czyli Słodka Lucynka :) Zapraszam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka