Dodaj do ulubionych

Imprezy jakie lubicie no i w co ubieracie swoje

01.09.05, 00:55
domowe posiadówy
pub
dyskoteka
klub
inne
przyznam ze najbardziej lubiłam firmowe imprezy, niestety jestem na urlopie
wych i juz mnie one nie dotyczą:(

Obserwuj wątek
    • karhunvatukka Re: Imprezy jakie lubicie no i w co ubieracie swo 01.09.05, 13:10
      Ja rzadko chodze na imprezy, bo jakos nie za bardzo lubie :P
      najczesciej pub lub jakas domowka ;) Stroj zalezy od nastroju, nigdy nie jest
      luzny, nie przepadam za dekoltami - czasami ludzie zagladaja do srodka :P
      • butters77 Re: Imprezy jakie lubicie no i w co ubieracie swo 01.09.05, 15:58
        > imprezy jakie lubicie

Ja najbardziej lubie imprezy "z kluczem" - np. stylizowane na mode jakiegos
        okresu:)ale takie zdarzaja mi sie rzadko(ostatnio w Sylwestra, w domowych
        warunkach - dziewczyny w strojach, makijazu i fryzurach w stylu "W labiryncie"
        wygladaly oblednie:)) A tak poza karnawalem, to najczesciej pub.

> i w co ubieracie swoje

Najczesciej ubieram "moje":) w wydekoltowane bluzki. Zwykle do miasta chodze w
        spodniach i do nich zakladam jakis fajny dekolt z kawalkiem bluzki wokol:)
        • bo.tak Re: Imprezy jakie lubicie no i w co ubieracie swo 01.09.05, 16:00
          a nie wiecie moze o jakims tego roczno sylwestrowym balu stylizowanym? Chetnie
          bym sie upakowala w gorset i potanczyla z innymi ksiezniczkami i ksieciuniami :)
          • butters77 Bale maskowe:) 01.09.05, 16:19
            Ja o takich oficjalnie organizowanych to nie wiem - kiedys tez takiego
            wypatrywalam, ale nie znalazlam nic, co by mnie interesowalo (albo miescilo sie
            w granicach mozliwosci mojego portfela:), wiec - w akcie desperacji:) - zrobilam
            u siebie w domu. I bylo swietnie! Najwieksza zaleta takiego rozwiazania jest to,
            ze twoi znajomi nie przejmuja sie wystapieniem w niekonwencjonalnej kreacji na
            forum publicznym - i ubieraja naprawde wszystko, co im przyjdzie do glowy w
            zwiazku z tematem:)) No i wnetrze mozesz dowolnie przestylizowac - dobierajac
            np. zastawe, obrusy, a nawet 'menu' do epoki (np. kawa tylko w szklankach a'la PRL:)
            • annkier Re: Bale maskowe:) 01.09.05, 17:53
              super pomysł, osobiście na takich domowych nie byłam ale słyszałam

natomiast w mojej firmie w lecie organizowano imprezę z tematem przewodnim np.
              lata 70te,
              lata 80te
              gwiazdy ze swiata muzyki
              przebrałam się wtedy za Szazę - miałam akurat taką czarną peruke z grzywką;)
              • butters77 Re: Bale maskowe:) 01.09.05, 20:43
                :D
                Szaza, kiedy to bylo..:) Ciekawe, za kogo ludzie beda sie za 10 lat przebierac -
                za Dode?:)
                • annkier butters, 02.09.05, 00:03
                  ze 3 lata temu, ale to nie ma znaczenia, bo były tam znacznie starsze gwiazdy
                  jak: Presley, Madonna, Sting, Krawczyk, J. Lo, Fredy Mercury i wiele innych

naprawdę super zabawa, kostiumy zostały specjalnie wypożyczone więc,
                  podobieństwo było oszałamiające;)
      • kasper68 Re: Imprezy jakie lubicie no i w co ubieracie swo 02.09.05, 00:07
        Właściwie na żadne imprezy nie chodzę oprócz urodzinowych w obrębie rodziny.
        Wtedy z reguły zakładam spodnie i koszulę na guziki. Sukienek nie mam, bo na
        duże biusty nie produkują. Dekoltów nie lubię, bo się wstydzę rowka między
        piersiami, co w połączeniu z moją urodą "baby torgowej" byłoby powalające.
        Prawie wogóle nie kupuję nowych ubrań, bo i tak się nie dopinają w biuście. Z
        reguły noszę ubrania po dziesięć lub więcej lat.
    • zettrzy Re: Imprezy jakie lubicie no i w co ubieracie swo 01.09.05, 20:56
      moje "imprezy" to najczesciej wypad do teatru czy na koncert, po czym kolacja w
      jakiejs restauracji, moze sie trafic potancowka, okazjonalne garden party czy
      czyjs slub - pubu czy klubu czy dyskoteki nie lubie, za glosno i za publicznie
      a w co ubieramy - to zalezy: w lecie bez kompunkcji wykladamy co mamy na
      wierzch przy pomocy dekoltu, zdarza nam sie gorset, w zimie - tez czasem
      wybieramy dekolt, a czasem mamy humor na zabudowanie i jeszcze dokladamy jakas
      apaszke
      co rowniez lubimy - bizuterie: rozne naszyjniki, obroze, wisiorki, medaliony,
      broszki przypinane pod szyja lub do klapy marynarki, jakos te ozdobstwa sie
      ladnie komponuja z nierowna przestrzenia
    • przemkowa.b Re: Imprezy jakie lubicie no i w co ubieracie swo 05.09.05, 21:20
      Domówki, ogniska w gronie do 20 osób, czasem wyjścia do knajpy, chodzę do
      filharmonii:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka