annkier 01.09.05, 00:55 domowe posiadówy pub dyskoteka klub inne przyznam ze najbardziej lubiłam firmowe imprezy, niestety jestem na urlopie wych i juz mnie one nie dotyczą:( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karhunvatukka Re: Imprezy jakie lubicie no i w co ubieracie swo 01.09.05, 13:10 Ja rzadko chodze na imprezy, bo jakos nie za bardzo lubie :P najczesciej pub lub jakas domowka ;) Stroj zalezy od nastroju, nigdy nie jest luzny, nie przepadam za dekoltami - czasami ludzie zagladaja do srodka :P Odpowiedz Link
butters77 Re: Imprezy jakie lubicie no i w co ubieracie swo 01.09.05, 15:58 > imprezy jakie lubicie Ja najbardziej lubie imprezy "z kluczem" - np. stylizowane na mode jakiegos okresu:)ale takie zdarzaja mi sie rzadko(ostatnio w Sylwestra, w domowych warunkach - dziewczyny w strojach, makijazu i fryzurach w stylu "W labiryncie" wygladaly oblednie:)) A tak poza karnawalem, to najczesciej pub. > i w co ubieracie swoje Najczesciej ubieram "moje":) w wydekoltowane bluzki. Zwykle do miasta chodze w spodniach i do nich zakladam jakis fajny dekolt z kawalkiem bluzki wokol:) Odpowiedz Link
bo.tak Re: Imprezy jakie lubicie no i w co ubieracie swo 01.09.05, 16:00 a nie wiecie moze o jakims tego roczno sylwestrowym balu stylizowanym? Chetnie bym sie upakowala w gorset i potanczyla z innymi ksiezniczkami i ksieciuniami :) Odpowiedz Link
butters77 Bale maskowe:) 01.09.05, 16:19 Ja o takich oficjalnie organizowanych to nie wiem - kiedys tez takiego wypatrywalam, ale nie znalazlam nic, co by mnie interesowalo (albo miescilo sie w granicach mozliwosci mojego portfela:), wiec - w akcie desperacji:) - zrobilam u siebie w domu. I bylo swietnie! Najwieksza zaleta takiego rozwiazania jest to, ze twoi znajomi nie przejmuja sie wystapieniem w niekonwencjonalnej kreacji na forum publicznym - i ubieraja naprawde wszystko, co im przyjdzie do glowy w zwiazku z tematem:)) No i wnetrze mozesz dowolnie przestylizowac - dobierajac np. zastawe, obrusy, a nawet 'menu' do epoki (np. kawa tylko w szklankach a'la PRL:) Odpowiedz Link
annkier Re: Bale maskowe:) 01.09.05, 17:53 super pomysł, osobiście na takich domowych nie byłam ale słyszałam natomiast w mojej firmie w lecie organizowano imprezę z tematem przewodnim np. lata 70te, lata 80te gwiazdy ze swiata muzyki przebrałam się wtedy za Szazę - miałam akurat taką czarną peruke z grzywką;) Odpowiedz Link
butters77 Re: Bale maskowe:) 01.09.05, 20:43 :D Szaza, kiedy to bylo..:) Ciekawe, za kogo ludzie beda sie za 10 lat przebierac - za Dode?:) Odpowiedz Link
annkier butters, 02.09.05, 00:03 ze 3 lata temu, ale to nie ma znaczenia, bo były tam znacznie starsze gwiazdy jak: Presley, Madonna, Sting, Krawczyk, J. Lo, Fredy Mercury i wiele innych naprawdę super zabawa, kostiumy zostały specjalnie wypożyczone więc, podobieństwo było oszałamiające;) Odpowiedz Link
kasper68 Re: Imprezy jakie lubicie no i w co ubieracie swo 02.09.05, 00:07 Właściwie na żadne imprezy nie chodzę oprócz urodzinowych w obrębie rodziny. Wtedy z reguły zakładam spodnie i koszulę na guziki. Sukienek nie mam, bo na duże biusty nie produkują. Dekoltów nie lubię, bo się wstydzę rowka między piersiami, co w połączeniu z moją urodą "baby torgowej" byłoby powalające. Prawie wogóle nie kupuję nowych ubrań, bo i tak się nie dopinają w biuście. Z reguły noszę ubrania po dziesięć lub więcej lat. Odpowiedz Link
zettrzy Re: Imprezy jakie lubicie no i w co ubieracie swo 01.09.05, 20:56 moje "imprezy" to najczesciej wypad do teatru czy na koncert, po czym kolacja w jakiejs restauracji, moze sie trafic potancowka, okazjonalne garden party czy czyjs slub - pubu czy klubu czy dyskoteki nie lubie, za glosno i za publicznie a w co ubieramy - to zalezy: w lecie bez kompunkcji wykladamy co mamy na wierzch przy pomocy dekoltu, zdarza nam sie gorset, w zimie - tez czasem wybieramy dekolt, a czasem mamy humor na zabudowanie i jeszcze dokladamy jakas apaszke co rowniez lubimy - bizuterie: rozne naszyjniki, obroze, wisiorki, medaliony, broszki przypinane pod szyja lub do klapy marynarki, jakos te ozdobstwa sie ladnie komponuja z nierowna przestrzenia Odpowiedz Link
przemkowa.b Re: Imprezy jakie lubicie no i w co ubieracie swo 05.09.05, 21:20 Domówki, ogniska w gronie do 20 osób, czasem wyjścia do knajpy, chodzę do filharmonii:)) Odpowiedz Link