Dodaj do ulubionych

stroj kapielowy

• zazulla Re: stroj kapielowy 04.06.06, 22:51
      Znalazlam u nich dzial "Stroje dwuczęściowe duże miseczki"
      www.loret.com.pl/kolekcja-2.html
      Ale rozmiarowka taka:
      Rozmiary: 42CDEF, 44CDEF, 46CDEF
      Rozmiary: 40 stanik/38 figi, 40/40, 42/38, 42/40, 42/42, 44/38, 44/40, 44/42,
      44/44, 46/42, 46/44, 46/46
      • satia2004 Re: stroj kapielowy 05.06.06, 00:34
        Mam z firmy Lorin model Barbara (góra 40 dół 38) i ta moje 70E jest akurat :)
        Bardzo ładnie leży. I ma normalne majtki a nie jak większość modeli z dużymi
        miseczkami - babcine reformy :)
        Modlele wiązanie na szyi i placach dają większą swobodę w doborze. Nie trzeba
        się przejmować obwodem tylko dopasować wielkość miseczki.
        • satia2004 Re: stroj kapielowy 05.06.06, 00:36
          Mam dokładnie taki:
          img383.imageshack.us/my.php?image=lorin0jd.jpg
          Kupowany w zeszłym roku na Allegro, zapłaciłam coś koło 80zł + gratis śliczne
          fioletowe paero :)
    • salomea_ Re: stroj kapielowy 05.06.06, 10:42
      przeglądam właśnie stronę triumpha:
      www.triumph.com/pl/flash.php?
      -kolekcja strojów kapielowych: go tribal, pierwsze zdjecie (miseczki B-G)
      - bohemian love, drugie zdjęcie (B-G)
      - mix 2 match, ostatnie i przedostanie (B-F)
      • zazulla Re: stroj kapielowy 05.06.06, 11:44
        salomea_ napisała:

> przeglądam właśnie stronę triumpha:
        > www.triumph.com/pl/flash.php?
        > -kolekcja strojów kapielowych: go tribal, pierwsze zdjecie (miseczki B-G)

www.e-bielizna.pl/go/_info/?id=857&sess_id=285a130e310c745eec66cf7c033f3555

Tu jeszcze znalazlam z miseczkami G:
        www.e-bielizna.pl/go/_info/?id=930&sess_id=ab2ebc5f75f1225ca6f48e7debd6c7d0

• anikania Re: stroj kapielowy 10.06.06, 01:43
          moje nocne poszukiwania:)

allegro.pl/item107248506_absolutny_hit_kostium_na_duzy_biust.html

• zazulla KUPILAM STROJ 10.06.06, 19:31
          zazulla napisała:

> Tu jeszcze znalazlam z miseczkami G:
          > www.e-bielizna.pl/go/_info/?id=930&sess_id=ab2ebc5f75f1225ca6f48e7debd6c7d0

Kupilam ten z linku, turkus z brazem, rozmiar 38G. Byl jeszcze 40G ale miseczka
          nie byla wiesza a kilometry materialu zostaly na brzuchu. Ten 38 nadal jest
          ciut za dlugi ale wyglada to ok. Szelki maksymalnie skrocone, moglyby byc
          krotsze. Plecy niezby wykrojone ale lopatki odsloniete. Kolor boski, kroj
          boski. Cena tez udala sie boska, bo zamiast 200 zl zaplacilam 160 zl - promocja
          na weekendzie w rzeszowskim sklepie Triumph -20%. Za 160 to moge kupic w
          angieslkich sklepach jedynie gore stroju a w tym wygladam ladnie. Jutro
          postaram sie zrobic fotke i zadrobic zaleglosci w galerii.

Teraz moge spokojnie myslec o wakacjach, nie tylko w Holandii [bo tam nie
          wstydze sie pokazac brzucha] ale i w Polsce. Teraz moge czekac na naprawde
          dobre promocje w anglii bo wiem ze nie ma noza na szyi.

Ps. To moj pierwszy zakup w Triuphie.
          • maja285 Re: KUPILAM STROJ 10.06.06, 19:38
            zazulla napisała:

> zazulla napisała:
            >
            >
            > > Tu jeszcze znalazlam z miseczkami G:
            > > www.e-bielizna.pl/go/_info/?id=930&sess_id=ab2ebc5f75f1225ca6f48e7debd6c7d0
            >
            > Kupilam ten z linku, turkus z brazem, rozmiar 38G. Byl jeszcze 40G ale
            miseczka
            >
            > nie byla wiesza a kilometry materialu zostaly na brzuchu. Ten 38 nadal jest
            > ciut za dlugi ale wyglada to ok. Szelki maksymalnie skrocone, moglyby byc
            > krotsze. Plecy niezby wykrojone ale lopatki odsloniete. Kolor boski, kroj
            > boski. Cena tez udala sie boska, bo zamiast 200 zl zaplacilam 160 zl -
            promocja
            >
            > na weekendzie w rzeszowskim sklepie Triumph -20%. Za 160 to moge kupic w
            > angieslkich sklepach jedynie gore stroju a w tym wygladam ladnie. Jutro
            > postaram sie zrobic fotke i zadrobic zaleglosci w galerii.
            >
            > Teraz moge spokojnie myslec o wakacjach, nie tylko w Holandii [bo tam nie
            > wstydze sie pokazac brzucha] ale i w Polsce. Teraz moge czekac na naprawde
            > dobre promocje w anglii bo wiem ze nie ma noza na szyi.
            >
            > Ps. To moj pierwszy zakup w Triuphie.

gratuluję :) i zazdroszczę......;)
          • zazulla Re: KUPILAM STROJ 10.06.06, 23:40
            Jeszcze cos dodam.
            Jest wersja tego stroju dwuczesciowa. I tez misieczki G. Ale nawet nie bede ich
            ogladac bo nie zmieszcze sie. Tutaj mnei ratuje ten dol opinajacy cialo i przez
            to "biustonosz" nie podlezdza do gory jakby to bylo przy dwuczesciowym. A
            miseczki sa rozciagliwe wiec jest pole do manewru.

Jak ktoras chce to mam zdjecia robocze w stroju, na dniach zrobie
            z "fotografem" i beda ludzkie :D
          • zazulla Re: KUPILAM STROJ 19.06.06, 09:28
            Wczoraj przetestowalam plywajac w zalewie. Biuste w trakcie plywania nie
            ucieka. Ogolnie bardzo wygodny stroj ale gorzej z ubieraniem sie w niego bedac
            zawinieta w recznik - przy kazdej probie nadziewam sie na stalki :)
    • zazulla jest nadzieja :) 07.06.06, 15:29
      Znalazlam takie stroje www.self.pl/

Napisalam do nich o rozmiarowke i miseczki. Cytuje dokladnie mail bo jeszcze
      nie wiem jak to do konca rozszyfrowac :)

"model 230v roz misek defgh 115v-2xl gora maj l 3xl gora maj l ,xl,2xl
      mod 505 i 500 super copa e 75 maj 40 lub f80 maj 42 lub g80-85 maj 44 lub h84-
      90 maj46"
      • zazulla Re: jest nadzieja :) 07.06.06, 16:15
        Aha, jako sklep internetowy podali www.e-lady.pl
      • satia2004 Re: jest nadzieja :) 07.06.06, 16:35
        Co do firmy SELF to w zeszłym roku mierzyłam kilka kostiumów (mieli rozmiarówkę
        typu góra duża dół mały). Ale niestety okazało się że miseczki są baaaardzo
        płytkie, nawet w duzych rozmiarach.

No, ale może już coś z tym zrobili :)
        • magdarrr Re: jest nadzieja :) 10.06.06, 21:37
          ja zakupiłam kostium z freya model cabernett na ebay- na stronie angielskiej-
          za 20Ł, za komplet! Teraz czekam na przesyłkę. Jak dostanę, to prześlę fotki do
          galerii. Mój rozmiar 32FF.
      • miss_bean Re: jest nadzieja :) 17.09.06, 13:10
        hihi :) Ciekawy mail wysłali...

ja mam strój self'a i mogę powiedzieć, że mi pasje na biust 75F taki który ma
        miseczki XXXL czyli 3XL ale chyba produkują tez większe - zauważyłam 5XL.

Wygląda tak jak numer 11 z klekcji na stronie www.self.pl/ tylko jest
        czarny w drobny kwiatowy wzór, leży dobrze bo wiązanie reguluje się w nim
        samemu tj. zawiązuje się tak ciasno jak się chce zarówno na karku jak i pod
        biustem. Majteczki dostałam do niego M, więc wszystko pieknie pasuje i cieszę
        się go kupiłam.

Ma jeden minus - wiązanie na karku bardzo boli przy dłuższym noszeniu co jest
        nieznośne.

Kupiłam go w zeszłe lato (2005) w Poznaniu na ul. Półwiejskiej w sklepie z
        bielizną niedaleko Starego Browaru - nie pamiętam jego nazwy.

Marzy mi się taki z normalnymi ramiączkami np. self model 12, ale to juz na
        następne lato!
    • ansil Freya 14.06.06, 12:56
      a ja wlasnie zakupilam jednoczesciowy kostium, ten co butters miala do
      sprzedania.. na brastop, z promocji..
      tinyurl.com/oy242
      pochwale sie jak przyjdzie.. sto lat juz nie nosilam jednoczesciowego
      kostiumu ;)
      • magdarrr Re: Freya 14.06.06, 20:23
        a ja dziś dostałam paczuszkę z Anglii z moim kostiumem. Na żywo wygląda lepiej
        niż w internecie. Moim zdaniem miski mogłyby być mniejsze. Zamówiłam 32FF a
        wolałabym 32F, ale i tak jestem zadowolona!
        Kostium, który kupiła Ansil również rozważałam, ale zdecydowałam się na
        bikini. Jednak jednoczęściowy tez by sie przydał. Może w lipcu sobie go kupię?
      • maja285 Re: Freya 14.06.06, 21:20
        ansil napisała:

> a ja wlasnie zakupilam jednoczesciowy kostium, ten co butters miala do
        > sprzedania.. na brastop, z promocji..
        > tinyurl.com/oy242
        > pochwale sie jak przyjdzie.. sto lat juz nie nosilam jednoczesciowego
        > kostiumu ;)
        >
        oj Ansil sprzątnełaś mi ten strój spod nosa, kupiłaś 36FF prawda? Jeśli będzie
        niedobry to chętnie odpkupię ;-)
        • ansil Re: Freya 15.06.06, 11:14
          to nie ja! przysiegam ;)
          34 FF kupilam..
          • anotherwoman a ja zamówiłam w bellissimie 18.06.06, 10:13
            Witam wszystkie forumowiczki po dłuższej mojej nieobecności:) Ja wczoraj
            zamówiłam strój bikini Zambia -
            www.bellissima.com.pl/strona.php?site=wyswietlanie_szczegol&id_inne=567&kategoria=ag
            co prawda nie wiem, czy rozmiar będzie odpowiedni, ponieważ stanik jest ciut
            mniejszy (75 DD) a majtki z troczkami zamówiłam rozmiarowo większe tłumacząc
            sobie to tym, że zawsze można zawiązać mocniej. Jeśli rozmiar stroju będzie
            nieodpowiedni mam alternatywne wyjście :)-
            www.bellissima.com.pl/strona.php?site=wyswietlanie_szczegol&id_inne=680&kategoria=
            Czy ktoś ma stanik usztywniany z panache? Jak u nich z rozmiarem takich staników?
            • butters77 Re: a ja zamówiłam w bellissimie 18.06.06, 11:45
              Anotherwoman, ja swojego czasu dostałam ten drugi stanik - Mauritius - i okazał
              się za duży. Zajrzyj do wątku:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=27002825&a=40848012
              Powiem tak - sam stanik jest moim zdaniem śliczny - ramiączka są delikatne, a
              fajnie trzymają. Niestety - w porównaniu z miękkimi stanikami Panache 70G, z
              którymi miałam do czynienia, biustonosz od kostiumu okazał się trochę większy.
              Nie jest to jakaś orgomna różnica, ale miękkie staniki zawsze można trochę
              podciągnąć w górę, miseczka różnie się układa itp. - a w usztywnianym staniku to
              już nie przejdzie. A zatem - może się okazać, że ta Zambia będzie dobra:)
              • anotherwoman Re: a ja zamówiłam w bellissimie 18.06.06, 18:25
                No proszę, wróciłam z pracy a tu taka dobra wiadomość:) Zresztą dzisiejszego
                dnia to już druga. Dzięki Butters77:)
                • anotherwoman Re: a ja zamówiłam w bellissimie 22.06.06, 19:14
                  Zmieniłam dziś telefonicznie zamówienie w bellissimie (majtki z troczkami na
                  majtki biodrówki) i okazało się, że ich dostawca ma wolne i pracuje dopiero od 5
                  lipca. Muszę przyznać, że to moje drugie zamówienie w bellissimie i drugi raz
                  trafiam w urlop dostawcy:( Wiadomo lato w pełni i strój potrzebny, a moje
                  zamówienie dotrze do sklepu dopiero 15 lipca:( Niech jeszcze idzie z parę dni z
                  Pomorza do Małopolski to strój dotrze do mnie dopiero pod koniec lipca. Chyba
                  będę dzwonić, by się przypominać...
    • veev Lepel Tortoiseshell - ktokolwiek widzial...? 23.06.06, 00:10
      chodzi o to:
      www.brastop.com/acatalog/Lepel_Tortoiseshell_Swimsuit_Chocolate_atod.html
      zdecydowanie moj kolor i bardzo lubie takie dekolty. musze miec stroj
      jednoczesciowy, bo moj brzuch stanowczo nie pokazuje sie do publicznej
      prezentacji. przymierzalam sie do Freyi Drew w kolorze olive, ale dzis
      wypatrzylam ten czekoladowy i nie daje mi spokoju.

widzialyscie go moze? jak tam sa rozwiazane miseczki? (potrzebuje E/F, ale
      raczej z tych plytszych i bardziej "rozleglych") czy jest wysoko zabudowany na
      plecach? na tym zdjeciu malo widac i tak jakos plaskato ta pani wyglada, ale nie
      wiem, czy to wina pani, czy stroju...

v.
      • maith Re: Lepel Tortoiseshell - ktokolwiek widzial...? 23.06.06, 03:37
        Na pewno stroju, bo to przecież ta sama pani, co tu:
        www.brastop.com/acatalog/Eda_Kyoto_Black_Floral_atod.html
        www.brastop.com/acatalog/Lepel_Olivia_RedPink_atod.html
        www.brastop.com/acatalog/Lepel_Alicia_Red_atod.html
        • veev Re: Lepel Tortoiseshell - zamowilam... 29.06.06, 23:04
          Nie wytrzymalam :) Bo gdzie ja w PL znajde kostium z miska E/F, ale nie w
          rozmiarze 48+ i nie w babcine kwiatki, za mniej niz 100 zlotych? I tak pewnie
          bedzie lepszy od tego, co mam teraz (zwykly sportowy BEZ miseczek), a jak troche
          splaszczy, trudno, w sumie biustow w naszych rozmiarach nie trzeba eksponowac za
          wszelka cene, bo i tak trudno ich nie zauwazyc ;)

v.
          • butters77 Re: Lepel Tortoiseshell - zamowilam... 30.06.06, 12:02
            Veev, trzymam kciuki, żeby leżał ładnie! BEZ MISECZEK??!! Ja bym umarła chyba:)
            • barbie88 Re:stroj kapielowy 30.06.06, 13:44
              i tak wlasnie jest, idzie lato i trzeba kostium kupic.ja mam jeszcze zeszloroczny, i tak byly w nim wymieniane zapiecia, obwod i ramiaczka skracane, a majtki od innego kosiumu, bo tamte byly jak na slona(a mam duzy biust i nie duza pupe). siostra mi obiecala przyslac ze stanow jakis kostium, zobaczymy co to.podobniez H&M mozna kupic kostium, oddzielnie wybierajac dol i gore, ale mieszkam w czestochowie, a nie bede specjalnie jezdzila do lodzi czy katowic za nim,a przez internet to tak w ciemno, a ja nie mam kasy-tata placi za ciuchy;nie popiera zakupow przez internet, mowi zebym nawet nie myslala o tym.eehhh.
            • veev Re: Lepel Tortoiseshell - recenzja 04.07.06, 11:19
              No, przyszedl. I niestety nie jest dobrze.
              Zwykle nosze 80E/F, zamawialam juz w brastop trzy staniki w rozmiarze 36E i
              wszystkie w sumie rozmiarowo trafione (a elbrina polka dot moglby nawet miec
              miseczke ciut wieksza). Przy tym stroju pisza "The fit is generous so we
              recommend going smaller if you are not sure" - wiec wzielam 36DD/E. No i,
              omujborze, te miseczki moge sobie zalozyc na glowe i wyjdzie kapelusz z rondem
              ;) Sa O WIELE za duze, mysle, ze to gdzies okolice G i to z tych wiekszych.
              Poza tym wszystko fajnie, kolor piekny i bardzo mi w nim dobrze, kroj fajny,
              odszyty fajnie, material wyglada na porzadny, ten srodek tez sensowny (cienka,
              mocna siateczka, dlugie stalki i szeroka gumka na calym obwodzie, ale prawie nie
              widac z wierzchu, ze cos tam jest w ogole wszyte) - no ale co z tego... Na pewno
              musze zamowic mniejszy, tylko chyba najpierw sie z nimi skonsultuje dokladnie co
              do rozmiaru, bo cos mi sie wydaje, ze przy takiej pojechanej rozmiarowce
              powinnam kupic cos w okolicach C.
              A ten pewnie odesle, chyba ze sie ktos chetny znajdzie...

v.

• maja285 Re: Lepel Tortoiseshell - recenzja 06.07.06, 19:16
                też zamówiłam, wzięłam rozmiar 34f/ff, noszę 34h więc może będzie dobre :)
                pocieszająca rozmiarówka. UFFFFFFF, spociłam się jak mysz przy pierwszych
                zagranicznych zakupach ;0)Dzięki Ansil za super instrukcję! Teraz czekam na
                przesyłkę.
                • maja285 Re: Lepel Tortoiseshell - recenzja 11.07.06, 16:20
                  dostałam, jestem w szoku jak szybko! A co do stroju to:
                  1.rzeczywiście duża miseczka ale bez przesady, myśle że jest to 34FF tak jak w
                  rozmiarze
                  2. Sliczny kolor, materiał, i szycie
                  z mnusów:
                  jest dośc duży i nie przylega mi dokładnie do ciała( a do chudzielców nie
                  należę)
                  miseczki sa wszyte pod spodem i materiał z wierzchu jest naciągnięty ( nie
                  przylega pod piersiami, wydaje sie przez to grubsza.Mała jest regulacja
                  ramiączek
                  no ale za strój dałam 100zł więc i tak jestem zadowolona
    • veev Kupilam - Triumph Touch of Africa OP 10.07.06, 22:43
      Taki jak tu: tiny.pl/t4qc
      tylko czekolada z turkusem. ujal mnie tym, ze pieknie wyglada w nim biust
      (miseczki sa usztywniane, ale nie pancerne) i tym, ze w ogole bardzo ladnie
      uklada sie na figurze (nie oszukujmy sie, ja nie jestem szczegolnie zgrabna, bo
      mam slabo zaznaczona talie, dosc masywna gore w porownaniu z dolem i w ogole
      troche, hmm, nadmiarow, wiec w wielu strojach wygladam jak plywaczka z NRD - a w
      tym jest naprawde dobrze, dekolt wyglada bardzo ponetnie a ramiaczka sa jakos
      tak ulozone, ze nadaja wszystkiemu odpowiednie proporcje). kupilam 80E -
      niestety, rozmiarowka Triumpha sie konczy na E, ale to i tak lepiej, niz u
      wiekszosci innych producentow. kosztowal 230 zl (aua!), no ale wyglada tak, ze
      warto, a poza tym bylam dosc zdesperowana, bo juz pojutrze jade nad morze.

no i z rozpedu kupilam do kompletu turkusowa kiecke (na ramiaczkach, kopertowy
      stanik, odcinana pod biustem, lekko rozszerzana - bardzo korzystny dla
      biusciastych fason moim zdaniem) na przecenie w Jaqueline Riu ;)

i w ogole plus dla Triumpha, a konkretnie sklepu Triumpha w Galerii
      Dominikanskiej we Wroclawiu, bo na pytanie o "jednoczesciowy 80E" pani nie
      zrobila "pfff, nie mamy CZEGOS TAKIEGI", tylko sciagnela z wieszaczkow 5 roznych
      modeli, elegancko zaladowala do koszyczka i zaprosila mnie do przymierzalni.

v.
      • zazulla Re: Kupilam - Triumph Touch of Africa OP 11.07.06, 12:39
        veev napisała:

> kupilam 80E -
        > niestety, rozmiarowka Triumpha sie konczy na E, ale to i tak lepiej, niz u
        > wiekszosci innych producentow.

A ja kupilam G i polski Triumph ma stroje i biustonosze do G, ale moze akurat
        ten model ma ogroniczona rozmiarowke?
    • prazanka2 Re: stroj kapielowy 14.07.06, 20:13
      Dziewczyny,
      czy któraś zagladala, czy ma jakieś doświadczenie z tym sklepem. Oferta wydaje
      mi sie ciekawa, niektóre stroje mozna kombinować - góra XL, figi M. Ciekawa
      jestem na wasze doświadczenia, pozdrawiam
      esklep.tox.pl/index.php
    • kaeira Re: stroj kapielowy 15.07.06, 09:36
      Po frustrującycm, smutnym i żałosnym poszukiwaniu kostiumu jednocześciowego (o
      matko, te obrzydliwe kostiumy w Felinie) zdałam sobie sprawę, że logicznym
      wyjściem będzie po prostu użycie zwyklego stanika, który juz mam. To czarny
      Felina Modeleur 85G, bardzo "sportowy" i prosty krój. Dokupiłam jeszcze gatki i
      już. Świetnie sie w nim pływa, super wygodny. Nie wiem jak znosi słońce, bo na
      razie korzystam tylko na basenie.

Tu zdjęcie zestawu (w tej linii sa także dostepne wycięte stringi). Osobiście
      uważam, że wygląda praktycznie tak samo, jak niektóre dwuczęściowe kostiumy. Nie
      ma żadnych koronek itp, a wykończenie przypomina właśnie kostium.
      www.felina.pl/collections.php?highlight=49
      www.felina.pl/collections.php?highlight=51
    • anulenka7 Triumph różowy dwuczęsciowy 17.07.06, 23:47
      allegro.pl/item114807957__triumph_pink_dwuczesciowy_40_80_f_.html
      Dziewczyny, może którąś z Was zainteresuje taki kostium - rozmiar 40 i spory
      biust bo 80 F. Cena 99 zł więc zawrotna nie jest. Wkleiłam linka w promocjach
      Allegro ale nie wiem ile osób tam prócz Zazulli zagląda.
    • obsydianowy-gargulec Re: stroj kapielowy 08.03.07, 12:43
      Wyciągam.

W zeszłym roku kupiłam 2-częśćiowy w "moim" rozmiarze 80C :D:D w H&M - porażka,
      grając w morzu w wodzie w piłkę ciągle musiałam wkładać biust z powrotem do
      miseczek :((((((((

Ten mnie zachwycił, i góra, i majteczki:
      comexim.pl/s.php?id=63 (tu powinna być ikonka <serduszka> ;-) )

Może w tym roku będzie mój :)
      • molowiak Re: stroj kapielowy 08.03.07, 14:44
        po ciąży mój brzuch niestety nie nadaje się do pokazywania, dlatego marzy mi się
        jednoczęsciowy z wbudowanym stanikiem, bo te bez stanika, albo spłaszczają na
        maksa piersi, albo w okolicy talii tworzą malowniczą oponkę, i żeby jeszcze
        kolorowy był, bo w czarnym moja blada skóra wygląda fatalnie no i jeszcze, żeby
        kosztował max 150 zł z przesyłką :P hłe hłe
    • besame.mucho Re: stroj kapielowy 08.03.07, 15:07
      Ja myślę ostatnio nad tym:
      www.bravissimo.com/bravissimo/ProductDetails.aspx?pid=PS20&cid=Swimwear_Bikinis&language=en-GB

ale jeszcze nie wiem. Po 1 - wygląda jakoś tak ciężko/pancernie. Po 2 - przy tych delikatnych
      majteczkach góra wygląda jeszcze bardziej ciężko. Przy spodenkach nie, ale nie chce tego ze
      spodenkami (ogólnie takie szorty bardzo lubię, ale te są jakieś takie niezbyt zgrabne).

Jeśli kojarzycie jakiś model z gorą wiązaną na karku, ale mniej zabudowany niż ten to będę wdzięczna
      za informację ;-). Najchętniej bym wzięła jakiś czarny, albo brązowy.
      • molowiak Re: stroj kapielowy 09.03.07, 00:53
        www.bravissimo.com/bravissimo/ProductDetails.aspx?pid=FW19&cid=Swimwear_Bikinis&sl=1&language=en-GB
        a widziałaś ten?
        • molowiak a ten? 09.03.07, 00:55
          www.bravissimo.com/bravissimo/ProductDetails.aspx?pid=FW19&cid=Swimwear_Bikinis&sl=1&language=en-GB
          • molowiak Re: a ten? 09.03.07, 08:55
            zlinkowało mi zupełnie nie to co chciałam, teraz już ich nie znajde :/ to dowód,
            że nie powinnam dotykać w nocy komputera
            www.bravissimo.com/bravissimo/ProductDetails.aspx?pid=FE24&cid=Swimwear_Bikinis&language=en-GB

jeszcze ten, ale mała rozmiarówka, czy dobrze pamiętam, ze masz F?
        • besame.mucho Re: stroj kapielowy 09.03.07, 08:57
          Ten oglądałam, ale dla mnie trochę zbyt kolorowy, chciałabym jak najprostszy :)
      • limonka_01 Re: stroj kapielowy 09.03.07, 01:34
        Ten zalinkowany przez Ciebie wygląda na ciężki, ponieważ jest bez fiszbin.
        Taka np. Freya Zoe dzięki fiszbinom wygląda na lżejszy
        www.undercoverexperience.co.uk/fre9326.htm
        Tyle, że rozmiarowka przebrana :(

• besame.mucho Re: stroj kapielowy 09.03.07, 08:59
          Właśnie ta rozmiarówka to największy problem. Jakby nie była poprzebierana to wzięłabym tę Freyę:
          www.undercoverexperience.co.uk/fre9332.htm
          ale już jej nigdzie nie mogę znaleźć w moim rozmiarze.
          Podobne miseczki ma też ta:
          www.undercoverexperience.co.uk/foo9204.htm
          ale też niestety rozmiarów brak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka