Dodaj do ulubionych

turkusowy plunge 34FF - gdzie?

15.06.07, 10:15
uhm, chyba wlasnie doszlam do etapu "jeden stanik do jednej kiecki" ;)

potrzebuje ciemnoturkusowego plunge w rozmiarze 34FF (albo zblizonym, czyli
moze byc 34F z duza miska albo 36F z ciasnym obwodem).

kolor idealny bylby taki, jak w Panache Harmony Aqua:
www.bravissimo.com/products/details.aspx?pid=PNB2&colour=Aqua
- ale Harmony jest niemal na pewno za bardzo zabudowany (jak nic innego nie
znajde, to zamowie i tak, zeby sprawdzic).

jestem niemal pewna, ze gdzies takie cos widzialam, ale od pol godziny grzebie
po sieci i nic (moze to bylo cos do D...?). nie ma inferno, nie ma freyi
retro, nie ma gossarda - ktos jeszcze robi plunge w takich rozmiarach?

v.
Obserwuj wątek
    • besame.mucho Re: turkusowy plunge 34FF - gdzie? 15.06.07, 10:40
      Isabella Rigby&Peller. To balkonik, ale może trochę mniej zabudowany niż Panache.
      braexperience.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Store_Code=BE&Product_Code=RP0720-Discontinued&Category_Code=RigbyPeller
      Trochę ciemniejszy niż Panache, a do tego w niewielu sklepach już go można znaleźć, ale niestety nic innego mi nie przychodzi do głowy.
      • besame.mucho Re: turkusowy plunge 34FF - gdzie? 15.06.07, 10:46
        Aaa, no i jeszcze oczywiście Rimini, ale to też balkonik. A biorąc pod uwagę, że trzeba przeliczyć na węższy obwód, to niestety byłby to już pewnie full-cup.
        Z plunge to mi przychodzi na myśl tylko Fantasie Karly, ale on jest czarno-turkusowy.
      • veev Re: turkusowy plunge 34FF - gdzie? 15.06.07, 11:12
        ja juz te isabelle ogladalam, ale nigdzie nie moge znalezc mojego rozmiaru
        (znaczy, przepraszam, jest 75F w biel.com.pl za prawie 500 zl, a jeszcze AZ TAK
        nie upadlam na glowe, zeby kupowac stanik trzy razy drozszy od kiecki, pod ktora
        ma byc zalozony)

tu niestety odpadaja prawie wszystkie balkoniki, o 3/4 i full cupach nie
        wspominajac (kiecka jest na ramiaczkach i ma kopertowy dekolt).

najbardziej chcialabym takiego gossarda
        i14.ebayimg.com/07/i/000/85/cf/e705_1.JPG
        ale oczywiscie ten kolor robia tylko do C.

to sobie wymyslilam problem ;)

v.
        • aska01 Re: turkusowy plunge 34FF - gdzie? 15.06.07, 11:16
          Gossard Lace turkusowy - plunge - bywał na Listkach, ale nie wiem, czy do FF.
          Może e-bay?
    • origami_21 Re: turkusowy plunge 34FF - gdzie? 15.06.07, 10:46
      A taki:
      www.bellalusso.com/shop/index.php?productID=13620
      Kasica go ostatnio pakazała na blogu. Nie bardzo plunge, ale piękny jest:)
      • origami_21 plunge n/t 15.06.07, 10:48
        Jednak chyba jest plunge;)
      • besame.mucho Re: turkusowy plunge 34FF - gdzie? 15.06.07, 10:51
        Satin chic jest przepiękny, ale zawsze jak na niego patrzę, to mam wrażenie, że jest taki typowo sypialniowy, nie chce mi się wierzyć, żeby dobrze trzymał biust. Dlatego ciągle go nie mam - dopóki nie uzbieram sobie staników we wszystkich kolorach tęczy, to żal mi trochę kasy na stanik tylko do sypialni. Chyba, że ktoś na forum napisze, że on jednak trzyma dobrze, to od razu go zamówię ;).
        • ananke666 Re: turkusowy plunge 34FF - gdzie? 15.06.07, 12:09
          Piękny. Mam na niego dziką, rozpasaną ochotę. Tylko dlaczego ma tak OBRZYDLIWĄ cenę?!
          • kasica_k Re: turkusowy plunge 34FF - gdzie? 15.06.07, 14:40
            Wystapilam z inicjatywa do Bella Lusso, zeby mi go przyslali w zamian za zwrot
            kasy za zaginione Cutie Pie, oczywiscie bede musiala doplacic... Ale co tam.

Niestety od poczatku tygodnia nie doczekalam sie nawet odpowiedzi na mail.

Chyba daruje sobie "dalsza wspolprace" z tym sklepem, bo juz mnie jasny szlag
            trafia.
    • limonka_01 Fantsie Karly 15.06.07, 21:20
      www.fantasie.com/product.asp?range_id=378&season=
    • turzyca Re: turkusowy plunge 34FF - gdzie? 16.06.07, 11:39
      wiem, gdzie widzialas. Kasica popelnila obszerny wpis o turkusowych stanikach na
      swoim blogu. Ale ladny kawalek czasu temu.
    • limonka_01 Young Attitude 16.06.07, 16:54
      Piękny to on nie jest, ale ma turkusowy kolor i jest dostosowany do głębszych
      dekoldów
      www.bravissimo.com/products/details.aspx?pid=YA15

• veev Re: turkusowy plunge 34FF - gdzie? 28.06.07, 11:40
      po dlugich poszukiwaniach wzielam w koncu Panache Harmony, nastawiajac sie na
      to, ze pewnie odesle. ale nie odesle, bo jest super, bardzo ladnie lezy i
      naprawde swietnie ksztaltuje biust - zbiera do przodu i zaokragla, jeden z moich
      naljepszych stanikow. a gdybym nie szukala czegos do tej turkusowej kiecki, to
      bym na niego pewnie w ogole nie spojrzala, bo mi sie wydawal taki... zwyczajny.

a z kiecki wystaje minimalnie tylko jak sie pochyle, ale poniewaz kolory sa
      prawie identyczne, to chyba bede tak chodzic jednak. w koncu rabek (slicznej)
      koronki migajacej w dekolcie to nie jest nic strasznie zlego, pod warunkiem
      oczywiscie, ze sie nie pracuje w banku ;)

v.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka