chrumpsowa 03.10.07, 20:31 Co o nim myslicie??? Jest na dole strony: www.playtex.co.uk/moonwalk/page.php?ref=fitting Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agastrusia Re: "Kalkulator tabelkowy" playtexu 03.10.07, 21:17 Nie mieszcze się w nim ;-P Odpowiedz Link
kasica_k Re: "Kalkulator tabelkowy" playtexu 03.10.07, 23:24 Trochę się różni od rozmiarówki "ogólnobrytyjskiej". Miseczki są co 2 cm, nie co cal. Nie miałam żadnego Playtexa od 10 lat, więc nie wiem, na ile odpowiada stanowi faktycznemu. Odpowiedz Link
chrumpsowa Re: "Kalkulator tabelkowy" playtexu 04.10.07, 08:17 Hym... Wydaje mi sie, ze to chyba dlatego, ze Playtex ma dwie rozmiarowki dla UK i reszty swiata. Na ktorejs ze stron www "obilo" mi sie to o oczy. ;) No niestety jest rozmiarowo baaardzo ograniczony-ja ledwo sie lapie. Natomiast pokazuje, ze np. w rozmiarze 30 rozmiar miseczek zaczyna sie od D no i jakis tam obraz daje... Czy w miare prawidlowy??? Odpowiedz Link
ungore Re: "Kalkulator tabelkowy" playtexu 23.10.07, 23:20 ja jakoś nie mogę trafić z playtexem.. kupiłam dwa staniki obydwa 70D.. jeden jest za mały , drugi za duży! Odpowiedz Link