Dodaj do ulubionych

Och! Jaki ma Pani stanik!!!

15.02.08, 10:20
Hello

Jestem właśnie w trakcie poszukiwania sukni ślubnej a jak to wiadomo trzeba czasami sie rozebrać do bielizny. Wyskakując z bluzki w kolejnym salonie usłyszałam okrzyk:
"Jaki ma Pani dobrze dobrany stanik!! Pierwszy raz coś takiego widzę!! No zobaczcie dziewczyny, jak to wszystko pięknie leży, no ja Panią bardzo przepraszam, że tak koleżanki zwołuję, ale zobaczcie tylko jak to wszystko pięknie wygląda!!"
" a bo ja czytam Lobby Biuściastych i dlatego wiem jak dobrać stanik...."
" iahahahahahah... co to jest takiego, Lobby Biusciastych, no lepszego dowcipu nie słyszałam ihahahahaha...
a stanik był robiony u gorseciarki czy kupny?"
"kupny, sprowadzany z Angli, bo tylko tam można takie rozmiary produkują, a to jest rozmiar 75"
" ihahahahaha.... HA, czegoś takiego jeszcze nie widziałam, miseczka HA...:-))))"

Generalnie poczułam sie mile połechtana właściwym wyglądem biustu - WASZA ZASŁUGA.
Generalnie ten wybuch entuzjazmu mnie nie zniechęcił, choć może bardziej wrażliwa dziewczyna nie chciała by żeby ktoś z takim zainteresowaniem komentował jej wygląd i walory fizyczne....reszta wizyty przebiegła w miłej atmosferze jak przystało na salon sukien ślubnych w Łodzi....
Obserwuj wątek
    • turzyca Re: Och! Jaki ma Pani stanik!!! 15.02.08, 10:28
      nastepnym razem koniecznie zabierz ze soba piersiowke!
      wyobrazasz sobie co by bylo gdyby wszystkie lodzkie panny mlode przed kupieniem
      sukni zostaly uswiadomione? Moglabys spokojnie przebierac w stanikach w sklepach
      stacjonarnych. :)

a w ogole to gratulacje!
      • caffee Re: Och! Jaki ma Pani stanik!!! 15.02.08, 11:37
        Dzięki Turzyca :-)))

a chyba trzeba nosić przy sobie piersiówkę...
        do tej pory oprócz mamy nikt mnie mnie chciał słuchać....
        a że wtedy nie miałam, to chyba sie przejdę do tego sklepu i dam im namiary :-)
        • the_mariska Kurde, podziwiam cię... 15.02.08, 11:53
          Ja bym chyba się speszyła, spaliła buraka i uciekła... Boję się nawet przyznawać
          przed ludźmi do miseczki G ;)

I odwiedź ich koniecznie, skoro tak się zachwycały, to akcja uświadamiająca w
          twoim wykonaniu będzie bardzo wiarygodna :))
          • caffee Re: Kurde, podziwiam cię... 15.02.08, 13:44
            Może dlatego że to były same baby, może dlatego że zawsze biust był duży, a
            teraz przynajmniej nie majta tylko siedzi cicho na swoim miejscu i rzeczywiście
            wygląda jak dobrze ostanikowany...
            ale wchodząc do jednego salonu sukien na powitanie wyszedł mi facet... czym
            prędzej z niego wyszłam... nie wyobrażam sobie że miałby mi pomagać sie
            ubierać......fuj
    • zazulla Re: Och! Jaki ma Pani stanik!!! 15.02.08, 10:58
      Ja 1.5 miesiaca temu szukalam sukienki na slub [jako gosc] i pokazywalam
      ekspedientce, ze nie mieszcze sie :) na co uslyszalam pytanie gdzie kupuje
      biustonosze, bo mam wszystko w miseczce a przeciez malego biustu nie mam itd.
      Ze sklepu wyszlam bez sukienki, ale zostawilam adres do stanikomanii. Mam
      nadzieje, ze ta pani tam trafila a przy okazji na to forum.
      • mloda2008 do Caffe i Zazzuli 15.02.08, 11:57
        Dziewczyny pochwalcie siew jakich to biustonoszach mierzyłyście suknie ślubne?
        ja ciągle szukam tego odpowiedniego po tym jak Panache Special Occasions okazała
        się nieodpowiedni dla mnie :-( a już myślałam, że znalazłam stanik w którym będę
        mogła mierzyć wszystkie modele sukien ślubnych. niestety po przymiarce w domu
        miałam wątpliwości a komentarze Galeryjek upewniły mnie, że słabo na mnie leży i
        że jestem wąsko fiszbinowcem ;-)

Może któraś z Was podpowie mi jaki model biustonosza i sukni dobrała do swoich
        walorów ;-)?
        • zazulla ja szukalam sukienki na wesele jako gosc n/t 15.02.08, 12:04
        • caffee Re: do Caffe i Zazzuli 15.02.08, 13:11
          Nie mam za bardzo sie czym chwalić....bo sukienki na razie mierzyłam w
          zwyczajnym Panache Tango II, więc codzienny wygodny i mocno zabudowany. Na razie
          tylko chodzę i przymierzam, ale przez biust właśnie jeszcze sie nie zdarzyło
          żeby gorset czy górna cześć sukni dopięła sie na mnie, a biust całkowicie
          zmieścił sie w miseczkach.
          Moja suknie będzie będzie zapinana na szyi z tyłu, z dekoltem w karo, więc będę
          potrzebowała stanika typu plung jak na przykład Inferno. Tu robi sie problem, bo
          produkują tylko do G a ja mam Ha.....

Mam przemyślenia w związku z tym, ale na razie zastanawiam sie czy założyć nowy
          wątek czy poszukać już istniejącego, bo parę pomysłów przychodzi mi do głowy i
          chciałabym się poradzić.....
    • a1ma Re: Och! Jaki ma Pani stanik!!! 15.02.08, 13:53
      To może pomożesz mi uświadomić panny z łódzkiego forum ślubnego, bo jakoś nie
      chcą wierzyć ;)
    • heliamphora Re: Och! Jaki ma Pani stanik!!! 15.02.08, 17:36
      Hm, świetnie że przy takich okazjach udaje się uświadamiać nowe osoby i że naocznie moga się przekonać, jaki wspaniały jest dobrze dobrany stanik, ale kurcze, trochę załamujące że 75 H to właśnie "hahahaha, dobry dowcip", bo o misce HA nikt nie słyszał nawet w salonie sukien ślubnych, gdzie ekspedientki powinny mieć chociaż minimum wiedzy.

Ja tez jak komuś nieznającemu mówię że mam rozmiar 75 HH, to własnie słyszę w odpowiedzi "haha" :>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka