nicol.lublin 01.07.08, 09:55 niemozliwe, ze nikt jeszcze nie dostał??? to high summer 2008, dlaczego nikt jeszcze nie napisał???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewik-mysza Re: nowy katalog bravissimo 01.07.08, 09:57 do mnie przyszedł kilka dni temu.. kolekcja ta co na stronie od jakiegoś czasu. Odpowiedz Link
oniryka Re: nowy katalog bravissimo 01.07.08, 10:17 Ja też dostałam. Mam wrażenie, że nawet mniej niż na stronie w nim jest. Odpowiedz Link
ekler.ka Re: nowy katalog bravissimo 01.07.08, 10:36 ja dzis dostalam :) i tak,niby rzeczy sa na stronie,ale czesto zmieniam zdanie po obejrzeniu czegos w katalogu, tym razem tez tak bylo, pare stanikow mnie ujelo,ktore wczesniej wcale mnie nie powalily na stronie ;) Odpowiedz Link
julija_primic Re: nowy katalog bravissimo 01.07.08, 11:06 Ja tez dostalam jakis czas temu. Faktycznie, sporo rzeczy wyglada ciekawiej w katalogu niz na stronie internetowej (glownie ubrania, choc zdarzylo sie, ze zainteresowalo mnie pare stanikow, ktore na stronie nie wygladaly tak fajnie). Odpowiedz Link
wkroplideszczu Re: nowy katalog bravissimo 01.07.08, 13:11 ja również dostałam, ale w zasadzie nic mnie szczególnie nie ujęło:) moze to i lepiej;) Odpowiedz Link
kwiatek04 Re: nowy katalog bravissimo 01.07.08, 13:55 A ja jeszcze nie dostalam ani katalogu ani mojej przesylki :(( Odpowiedz Link
monika3411 Pytań kilka... 01.07.08, 14:04 A jak zamówiłam katalog (poprzedni katalog w sensie), ale nic z niego nie zamówiłam i w ogóle nic jeszcze w Bravissimo nie kupowałam, to czy kolejny mi przyślą? Czy muszę znów go zamówić, żeby móc obejrzeć? I jak często ukazują się katalogi...? Odpowiedz Link
monika3411 Re: Pytań kilka... 01.07.08, 19:05 Tadam!!! Mam !!! I już się zakochałam w 2 stanikach, oba tylko do G :-((( I zastanawiam się głęboko, czy jakbym zamówiła 36G (normalnie 34H, ale lepiej się czuję w 32HH), to będzie głupota. Będzie, prawda...? Odpowiedz Link
monika3411 Re: Pytań kilka... 01.07.08, 19:06 Zapomniałam dodać, że zakochanam mocno od pierwszego wejrzenia w "Capri bra", str. 10 w katalogu. Odpowiedz Link
nicol.lublin e tam 02.07.08, 09:17 moim zdaniem nic szczególnego. a wydać 30 funciaków+przesyłka za zły rozmiar??? to jest głupi pomysł. to już lepiej kup sobie ten wspaniały topik ze strony 41 (38funtów). jest go H, tylko one chyba wielkomiskowe sa? Odpowiedz Link
monika3411 Re: e tam 02.07.08, 09:29 No właśnie tak myślałam, że to delikatnie mówiąc nie najlepszy pomysł, ale musiałam mieć potwierdzenie :-))) A topik? Nie wiem, o którym mówisz. OCZYWIŚCIE zapomniałam przywieźć katalog do pracy (a tak chciałam go pokazać moim koleżankom, uważającym mnie chyba za nie do końca zdrową na umyśle z powodu uzależnienia...), ale jeśli chodzi Ci o ten taki z gołymi plecami i wiązany na szyi, to MUSZĘ go mieć :-))) Tylko jeszcze muszę tak zagadać z mężem, żeby wyszło, że to on mnie PROSI, żebym go sobie zamówiła.... Niby nie będę go pytać o POZWOLENIE, ale nie będę mieć wyrzutów, że przepuszczam kasę :-) Odpowiedz Link
ganbaja Re: Pytań kilka... 01.07.08, 19:07 Ja dostałam poprzedni katalog pierwszy raz, nigdy nic nie kupiłam i dostałam dziś następny. Ale nie ma w nim nowego fuksjowego Rio, który to pojutrze mam zamiar kupić u Pani Marysi :-) Odpowiedz Link
inez69 Re: nowy katalog bravissimo 01.07.08, 19:29 Ja też mam od 1,5 tyg. Bardzo podoba mi się strój kapielowy z okładki:) Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: nowy katalog bravissimo 01.07.08, 20:54 Nie dostałam. A ja już myślałam, że mój ukradli na poczcie, ale skoro nie tylko ja czekam, wiec jest szansa, że listonosz nie czyta go do poduszki ;). Odpowiedz Link
babajaga87 Re: nowy katalog bravissimo 01.07.08, 21:05 Ja dziś dostałam i nic w nim nie ma nowego, wszystko od dawna jest na stronie. Poza tym, moje życie stanikowe dzielę na 'przed Effuniak' i 'po Effuniak'. Po Effuniak nic mi się już w Bravissimo nie podoba :) Odpowiedz Link
monika3411 Re: nowy katalog bravissimo 01.07.08, 21:21 A ja jeszczę tkwię w błogiej nieświadomości (jestem PRZED Effuniak ;- ))) ). Więc (wiem, wiem nie zaczyna się zdania od "więc" ;-) ) jeszcze mi się podobają staniki z Bravissimo :-))) Odpowiedz Link
the_mariska Re: nowy katalog bravissimo 07.07.08, 18:19 Ooo, ty też tak masz? :) Chociaż nie, po Effuniak też udało mi się zakochać w jednej Freyi, która jeszcze na dobre nie pojawiła się w sklepach - chodzi mi o oliwkową Eleanor. Muszę ją mieć i tyle. Ale jak ją już kupię to i tak pewnie oddam do Effuniak, żeby wymieniła te paskudne Freyowe ramiączka na coś ładnego :) Odpowiedz Link
ellena Re: nowy katalog bravissimo 02.07.08, 13:52 Zgadzam się, że ubrania i niektóre staniki wyglądają o wiele lepiej w katalogu :) Odpowiedz Link
daslicht Re: nowy katalog bravissimo 07.07.08, 15:17 Dziś dostałam katalog "High Summer". Niestety wybór od poprzedniego dalej bez zmian. Jak matka dogada sie z koleżanką koleżanki z pracy, to moze się uda ściągnąć coś ze stron 34-37, fajne nawet ciuchy mają :) Odpowiedz Link
m_ana katalog i jego wykorzystanie 07.07.08, 16:41 również dostałam nowy katalog, z czego się bardzo cieszę :) zwłaszcza że dla mnie to świetne miejsce na nanoszenie notatek odnośnie biustonoszy (patrz wiedza innych forumek, za której udostępnienie ogromnie dziękuję + doświadczenia własne)- przy obrazkach zwykłam robić adnotacje a propos rozciągliwości, wielkości miseczek, fiszbinów, wrażeń estetycznych, numeru nadanego przez producenta itd. Zwłaszcza na początku, gdy nie żongluje się ot tak nazwami różnych modeli to bardzo pomaga w zdobywaniu stanikowej wiedzy i dobraniu właściwego rozmiaru i modelu. W ten sposób kompletnie zabazgrałam już poprzedni katalog i przyda się nowe miejsce ;) Odpowiedz Link