arrdena 28.12.06, 22:10 Tak sobie mieszkam na tej Koszutce juz 27 latek i dopiero dziś znalazłam koszutkowskie forum no ;))) To witam ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziad_borowy Re: Witam ;) 28.12.06, 23:38 Witam:-) To teraz mam nadzieje, ze przez nastepne 27 lat bedziesz stala bywalczynia tego forum. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
support.agent Re: Witam ;) 28.12.06, 23:40 Witamy, witamy! Lepiej późno niż wcale ;) Prosimy o "story" jak trafiłaś na forum, którą część dzielnicy zamieszkujesz itp ;) To naturalnie wyłącznie w celach badawczych ;) Czy mamy jeszcze jakichś nieujawnionych Koszutkowian? :) Pzdr, SA Odpowiedz Link Zgłoś
bronkiewa Re: Witam ;) 29.12.06, 11:30 miło mi przyłączyć się do powitań i próśb o więcej szczegółów ... Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
arrdena Re: Witam ;) 29.12.06, 22:23 A trafiłam przypadkiem zupełnie;) Szukałam fotek koszutkowskich sprzed lat dla znajomego i trafiłam tutaj. Co to też człowiek w tej sieci nie znajdzie,normalnie się poczułam jak mieszkaniec manhatanu prawie ;) Zamieszkuję przy Oblatów,koło budynku opieki;)A Wy? ;) Pozdrowionka i żeby tak miło było na tej koszutce jak i na tym forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
b999 Re: Witam ;) 30.12.06, 16:02 No to pozostaje mi również powitać :) Jak dokładnie obejrzysz naszą Koszutkowską galerię = to się zorientujesz gdzie pomieszkuję :) No i serdecznie zapraszam na odbywające się cyklicznie zloty Koszutkowian :D Odpowiedz Link Zgłoś
arrdena Re: Witam ;) 30.12.06, 23:05 No no,to już nawet zloty mamy ;) Ja tam zawsze chętnie się zlecę na piwko jakieś czy cuś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bronkiewa Re: Witam ;) 30.12.06, 21:23 Fajnie - frakcja zachodniokoszutkowska/okolic 36,"13"/ rośnie w siłę... Może by tak jakis rozłam w nowym roku... Tak żeby się coś zadziało ;))) Przy okazji - chodziłaś do SP 36 ?? hm ????? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
arrdena Re: Witam ;) 30.12.06, 23:03 Nie no własnie nie wiem jakim cudem ,ale chodziłam do sp 57 mimo ze do 36 mam pół minuty drogi;p Chyba rodzice dbali o to żebym regularne spacerki miała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
katowiczanin_76 Re: Witam ;) 31.12.06, 15:35 Jako przedstawiciel Frakcji Południowej Koszutki przyłączam się do grona forumowiczów; staż wieloletni; SP 57; na forum trafiłem przypadkiem jakiś rok temu i czasami tu zaglądam; pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
support.agent Re: Witam ;) 07.01.07, 11:18 arrdena ja też do 57 ;) Ogólnie zauwazyłem że jesteśmy w mniejszości ;) Temat jest o powitaniach, czy ktoś się jeszcze ujawni? ;) pozdrawiam, sa Odpowiedz Link Zgłoś
politykowski Re: Witam ;) 08.01.07, 10:19 Witam! Jakąś chwilę już na Koszutce nie mieszkam, ale zajrzałem tu i łezka w oku się zakręciła. Pozdrawiam koszutkowiczów! (SP 56 czy jeszcze ktoś pamięta?) Odpowiedz Link Zgłoś
politykowski Re: Witam ;) 08.01.07, 10:24 Wybaczcie, w tym wieku to się zdarza- SP59 :) Odpowiedz Link Zgłoś
bronkiewa Re: Witam ;) 08.01.07, 10:27 59 ?????????? dalej nie wiem .... Ale pozdrawiamy i tak Natural Born Koszutkers Odpowiedz Link Zgłoś
bronkiewa Re: Witam ;) 08.01.07, 10:26 Witam też.. 56 ??? 36, 57 i 66 owszem, ale ten z góry numer ??? Czyżby z Tyszki ulicy ??? "Pawilonówka" pierwsza ??? Odpowiedz Link Zgłoś