zwieracz 25.04.05, 22:18 Gdzie drodzy chorzowianie jest najlepsze miejsce, żeby z kumplami napić się piwka i pogadać!?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yasmin_ch Re: Najlepsze miejsce w Chorzowie!!! 25.04.05, 22:21 a gdzie to robiles do tej pory?;-) ja najbardziej lubie chodzic do Bociana i Szuflady na Wolce a jak bylam mlodsza to chodzilam np do Smaksza ktory juz nieistnieje;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Najlepsze miejsce w Chorzowie!!! 25.04.05, 23:50 yasmin_ch napisała: > a gdzie to robiles do tej pory?;-) > > ja najbardziej lubie chodzic do Bociana i Szuflady na Wolce > a jak bylam mlodsza to chodzilam np do Smaksza ktory juz nieistnieje;-)) Yasmin_ch!,masz dziwne gusty,Smakosz i kawa,lody?,hm? Jak byłem młodszy,to chodziłem do "Tramwaju" na tyj(1,5 ZŁ),później zawitałem w Smakoszu. Dlaczego tak szybko uciekłaś,gdzie byłem "gwizdać"? Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin_ch Re: Najlepsze miejsce w Chorzowie!!! 26.04.05, 02:22 no ale czy ja napisalam ze do Smakosza na lody chodzilam czy tez kawe? ;-))) kolega przeciez pytal o piwo:-))) w Bocianie i Szufladzie tez piwo podaja;-) a gdzie byl "Tramwaj"???? Odpowiedz Link Zgłoś
noie Re: Najlepsze miejsce w Chorzowie!!! 25.04.05, 22:52 ja sie tam nie znam...ale radzilabym w domu....hihihi picie ze soba, kibelek pod reka, muza jaka chcesz, nikt nie przeszkadza no i siedziec mozesz tak dlugo az ci sie odechce ;-) hihihi ale z ciekawoscia poczytam co inni napisza...a propo...byl juz ktos w tym nowym barze w batorym na glownej kolo kosciola ß czekaj...czekaj..."za grosik" chyba sie nazywa ? pozdrawiam noie Odpowiedz Link Zgłoś
zwieracz Najlepsze miejsce w Chorzowie!!! 27.04.05, 11:01 Noie to wcale nie jest nowy pub, chociaz trudno to nazwać pubem!Nazwa: "Bar za ostatni grosz" mówi sam za siebie! Odradzam bo to "żulownia" na maxa!W Batorym polecam "Focus" ewentualnie "Styl"(też blisko Kosciola)! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
reden6 Re: Najlepsze miejsce w Chorzowie!!! 27.04.05, 12:02 A jo zaproszom "Pod lustra" na Kolmance. Przemysłowo-plebejski klimat upiynkszo cołko atmosfera plus możliwość poszpilanio po szychcie w werku w szkata... Odpowiedz Link Zgłoś