yasmin_ch 04.01.07, 23:18 pasaz.chorzow.pl/ i fajnie widac,wieczorem poznym zawsze pusto:-) ktos juz byl w nowej Nalesnikarni? powstala w miejsce Bekeretu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reksio.84 Re: nowa kamera na Wolke 05.01.07, 16:59 Kamerka dobrze umiejscowiona a i filmik fajny, można by jeszcze zainstalować drugą kamerę w okolicach banku ślaskiego skierowaną w drugą stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
upupa_epops Re: nowa kamera na Wolke 06.01.07, 10:44 yasminko, to nie naleśnikarnia, tylko pierogarnia :) byłam, odczucia mieszane... nie wróżę niestety długiej i owocnej działalności :( krótka recenzja jest na chorzowskim forum (wiesz, gdzie :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin_ch Re: nowa kamera na Wolke 07.01.07, 00:24 ok, zaraz zajrze:-) nie wiem dlaczego nalesnikarnia mi wskoczyla zamiast pierogarnia:-)) szkoda ze odczucia mieszane..ja do Bekeretu dosc czesto chodzilam(jak byla mozliwosc) i czasem bylam bardzo zadowolona, a czasem bylo malo zadowalajaco. ale jak sie domyslam obecny wlasciciel to inna osoba? a net dzialal?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cd666 Re: nowa kamera na Wolke 03.03.07, 19:49 źle się domyślasz - właściciel ten sam, postanowił się przebranżowić ale to nie był chyba najlepszy pomysł ... Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: nowa kamera na Wolke 27.01.07, 09:38 Kamera należy - na wiyrch :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gryfny Re: nowa kamera na Wolce 03.03.07, 17:37 no ja bylo ale zdechlo? abo ino umie? Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin_ch Re: nowa kamera na Wolce 03.03.07, 21:40 jak to zdechlo?wlasnie sobie patrze i jest ok:-) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: nowa kamera na Wolce 23.07.07, 16:42 Yasmin,jeżeli potrafisz,umieść proszę ten wątek - na wiyrchu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin_ch Re: nowa kamera na Wolce 28.07.07, 01:17 no niestety, nic wiecej nie moge niz do tej pory, czyli prawde mowiac niewiele:-) widziales?: fotoforum.gazeta.pl/72,2,860,54883775,54883775,0,2.html?v=2 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: nowa kamera na Wolce 13.03.07, 11:25 gryfny napisał: > no ja bylo ale zdechlo? > abo ino umie? Funkcjonuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: nowa kamera na Wolke 01.04.07, 13:24 Ja:),haźle tsza tys przebudować:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gryfny Re: nowa kamera na Wolke 24.08.07, 17:13 dobry pomysl,Yasmin Szkoda ze nie robia na zamowienie Odpowiedz Link Zgłoś
fyrlok Re: nowa kamera na Wolke 03.09.07, 20:52 O, nagle idzie umocowac wontki w nagowku ? No to czamu niy wontek o Rzezni ? Odpowiedz Link Zgłoś
gryfny Re: nowa kamera na Wolke 06.10.07, 23:18 Tja,pora dni stoi ino :Bereit....i cma Odpowiedz Link Zgłoś
redmadlen1 Re: nowa kamera na Wolke 20.02.08, 11:07 Naleśnikarnia? Toż w miejsce Bereketu powstała Pierogarnia pod Beczką!!! Bardzo smaczne pierogi! O przeróżnych nadzieniach... toskańskie .... miód! ale oczywiście są też ukochane moje ruskie. Polecam z czystym sumieniem. Pozdrawiam NIEwłaścicielka - STAŁA klienta pierogarni :) Odpowiedz Link Zgłoś
redmadlen1 Re: nowa kamera na Wolke 20.02.08, 11:11 Przepraszam! tak to jest jak się z doskoku wchodzi na forum ... Dopiero teraz widzę, że już sprostowanie na temat naleśnikarni było ... uczucia mieszane widzę też są :) m. redmadlen1 napisała: > Naleśnikarnia? Toż w miejsce Bereketu powstała Pierogarnia pod Beczką!!! Bardzo > smaczne pierogi! O przeróżnych nadzieniach... toskańskie .... miód! ale > oczywiście są też ukochane moje ruskie. Polecam z czystym sumieniem. > Pozdrawiam > NIEwłaścicielka - STAŁA klienta pierogarni :) Odpowiedz Link Zgłoś
eug50 Re: nowa kamera na Wolke 23.02.08, 21:12 Ja bym się nie przejował . Zawsze to jakieś urozmaicenie na tym uśpionym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.superlatywny Re: nowa kamera na Wolke 16.06.08, 23:39 Zaplanowaliśmy obszerną przeróbkę serwisu i właśnie przyszła na nią pora, po powrocie naszego serwisu udostępnimy Wam znacznie więcej funkcjonalności oraz możliwośc poruszania się w jego obszarze. Prosimy zatem o wyrozumiałość i cierpliwość. ------ kiedy ???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin_ch Re: nowa kamera na Wolke 29.07.08, 01:47 i coz, nadal nic.. szkoda. pare razy podczas pobytu w Chorzowie owa kamerke wykorzystalam do celow prywatnych:-) i troche zal, ze juz nie dziala Odpowiedz Link Zgłoś