daffne 20.04.03, 21:10 Siedze na FG juz jakis czas i dopiero dzis znalazlam forum naszego pieknego Lidzbarka :)))) Obym tylko nie rozmawiala sama ze soba :) Witam jeszcze raz i pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bob-budowniczy Re: Heh znalazlam :))) 22.04.03, 11:30 Odwzajamniam pozdrowienia... Odpowiedz Link Zgłoś
blackcry Re: Heh znalazlam :))) DAffne 22.04.03, 12:55 No i mnie znalazlas :)))))))))))) Albo Ja Ciebie :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Heh znalazlam :))) DAffne 22.04.03, 14:59 blackcry napisał: > No na tym FORUM :)))) ---------------- Ale czy my sie znamy ??? :))) Bo Twoj nick nic mi nie mowi..... Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
blackcry Re: Heh znalazlam :))) DAffne 22.04.03, 16:23 no moj nick swiadczy o tym ze - placze na czarno,chodze na czarno,ale nie slucham muzyki czarnych :))))))))))) Pewnie ze sie znamy - moze nawet z widzenia Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Heh znalazlam :))) DAffne 22.04.03, 22:20 blackcry napisał: > no moj nick swiadczy o tym ze - placze na czarno,chodze na czarno,ale nie sluch > am muzyki czarnych :))))))))))) --------------------- A masz czarne mysli , czarne wlosy,czarne meble,czarno w glowie i czarny stanik ? :)))))))))))) -------------------- > Pewnie ze sie znamy - moze nawet z widzenia ------------------- Ups , to mi dales do myslenia.Teraz ja musze pomyslec co za men moze mnie znac ...taki czarny....:)))))) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Heh znalazlam :))) DAffne 22.04.03, 14:57 blackcry napisał: > No i mnie znalazlas :)))))))))))) > Albo Ja Ciebie :)))))))))) --------------- Hmmmmmm a czy my sie znamy ? :)) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
blackcry Re: Heh znalazlam :))) 22.04.03, 14:54 Zrobisz mi herbatke ??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Czy Ty mnie black......:))))) 22.04.03, 15:00 blackcry napisał: > Zrobisz mi herbatke > ??????????????? -------------- Czy Ty black mnie podrywasz??? Bo chyba ma kto Ci robic herbatke :)))))) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
blackcry Re: Czy Ty mnie black......:)))))DAFFNE 22.04.03, 16:21 no wlasnie nie ma :((( no pewnie ze Cie podrwam :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Czy Ty mnie black......:)))))DAFFNE 22.04.03, 22:12 blackcry napisał: > no wlasnie nie ma :((( > no pewnie ze Cie podrwam :)))))))))) ----------- Hmmmm hmmmm :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ejsi Re: Heh znalazlam :))) 22.04.03, 18:07 Hi hi czyżby "pierwsze koty za płoty"? wesoło tutaj:)) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Heh znalazlam :))) 22.04.03, 21:28 O mateńko jaki tu ruch,słuchajcie witam wszystkich co sie pojawili,bo oststnio forum nam umierało, robiłysmy z miką co mogłysmy ,ale ile mozna,witam jeszcze raz i zapraszam na pogaduch...ale sie ciesze Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Heh znalazlam :))) 24.04.03, 00:34 Jestem w cięzkim szoku!!! Nie było mnie trochę, zaglądam i proszę!!! Angela - może rzeczywiście nie umrze;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Heh znalazlam :))) 24.04.03, 11:24 Mika juz nie jesteśmy same,nie mamy prywatnego forum;))ale bardzo sie ciesze,ciekawe na jak długo;))wiem ze my jestesmy wytrwałe,ale czy inni zniosą marazm identyczny jak cały Lidzbark? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Heh znalazlam :))) 24.04.03, 17:02 Hmmm - ciekawe.... No widzisz... chociażby dzisiaj - znowu tylko my:(((( Pożyjemy, zobaczymy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Heh znalazlam :))) 24.04.03, 18:21 mika_1 napisała: > Hmmm - ciekawe.... No widzisz... chociażby dzisiaj - znowu tylko my:(((( > Pożyjemy, zobaczymy... > :) -------------- No nie calkiem same :))) Wciskam sie na trzecia :))) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś